- 20 Aralık 2007
- 5.300
- 5.779
- Konu Sahibi sevgimsin12
Tabiki de ayrilcaksin baska ne yapilabilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
antalyalı mısınızBizim burda beyaz esyanin tamamı mutfak esyalarinin tamami perdesi halisı süpürge, ütü, yatak odası mobilyası, perdesi ,halısı kız evine ait . Geri kalanlar erkek evine ait .
Ayrıca nişanı, nişan kıyafeti, kına gecesi , kına kıyafeti vs kız evine ait. Erkek evi sadece çerez getirir nişan ve kınaya. Düğün, gelinlik erkek tarafına. Damatlık kız tarafına.
Burdan kız almak güzelmiş
sizden kız almak gercekten güzelmiş. bizde yatak odası mutfak eşyasi kıza ağit. kına elbisesi nişan söz elbisesi vs hepsını erkek tarfı alirBizim burda beyaz esyanin tamamı mutfak esyalarinin tamami perdesi halisı süpürge, ütü, yatak odası mobilyası, perdesi ,halısı kız evine ait . Geri kalanlar erkek evine ait .
Ayrıca nişanı, nişan kıyafeti, kına gecesi , kına kıyafeti vs kız evine ait. Erkek evi sadece çerez getirir nişan ve kınaya. Düğün, gelinlik erkek tarafına. Damatlık kız tarafına.
Burdan kız almak güzelmiş
Canim esya icin nisanlini esini hic kirma. Evlenince ne kadar gereksiz oldugunu anlayacaksin. Benim dugunumde bana hicbisey alinmadi. Takilan takiyi bile esimin parasindan kestiler. Esimin ailesi yurtdisinda esimde yurtdisinda bende yurtdisindaym. Yeni ev kuracaz aldiklari hediye 6li fincan takimi ve 6li cay bardagi ve 6li su bardagi. Tek aldiklari sey bunlardi ve dugundeki takilan parayida ben gormeden aldilar. O yuzden cok uzulmustum ama simdi diyorum ki iyi ki almamislar herseyi esimle kendim yapmak istiyorm ve kimseye minnet etmemek oyle guzel bi duygu ki. Bu yuzden elleme almasinlar daha iyi iste. Ileride laf edemezlerMerhaba arkadaşlar nişanlıym düğün yakında ev Eşyaları konusu açıldı kaynanam aradı eşya bakmaya gidecez alacaz dedi bende tamam dedim sonra fazla bişi alma ama dedi bnde ev kuruluyo yeni gelin evi bu olmasi gerekenleri mecbur alacaz dedim yemek masası falan alma öyle pahalı olur dedi ona bişi demedim nişanlımı aradım eksik ev eşyası mi olur dedim oda bişi demedi aradan bir hafta geçti bi anda konuyu açtı ailemizi zor durumda bırakmayalm ne gerek var masaya ona şuna evlendikten sonra alırım ben dedi sonra bna bencilsin kimseyi düşünmyrsun dedi baya sinirlendim kafani iyi doldurmuslar dedim tartıştk bna hakaret etti bn ne yapmalıyım ben mi abarttm unutmadan bütün beyaz eşyayı elektrikli süpürge ütü Vs hepsini de siz alacaksnz dediler nişanlım bu konuda hiç yanımda değil hep kırıyor üzüyor ailemi zorda bırakma diyo ne yapmaliyim lütfen söyleyin