düğün sorunları...

sevgimsin12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2016
31
3
31
Merhaba arkadaşlar nişanlıym düğün yakında ev Eşyaları konusu açıldı kaynanam aradı eşya bakmaya gidecez alacaz dedi bende tamam dedim sonra fazla bişi alma ama dedi bnde ev kuruluyo yeni gelin evi bu olmasi gerekenleri mecbur alacaz dedim yemek masası falan alma öyle pahalı olur dedi ona bişi demedim nişanlımı aradım eksik ev eşyası mi olur dedim oda bişi demedi aradan bir hafta geçti bi anda konuyu açtı ailemizi zor durumda bırakmayalm ne gerek var masaya ona şuna evlendikten sonra alırım ben dedi sonra bna bencilsin kimseyi düşünmyrsun dedi baya sinirlendim kafani iyi doldurmuslar dedim tartıştk bna hakaret etti bn ne yapmalıyım ben mi abarttm unutmadan bütün beyaz eşyayı elektrikli süpürge ütü Vs hepsini de siz alacaksnz dediler nişanlım bu konuda hiç yanımda değil hep kırıyor üzüyor ailemi zorda bırakma diyo ne yapmaliyim lütfen söyleyin

Düğünden birkaç gün önce evlenmekten vazgeçenlerin ve nişanı atanların Çoğu bu eşya kavgası yüzünden ayrılıyorlar. Çevremde tanıdığım iki tane bu sebepten ayrılan düğünleri iptal olan insanlar var

Yok artik beyaz esyanin tamamini kizin aldigi nerde gorulmus? Oh butun detayli ceyizi kiz yapsin, erkek ailesine gelince aile zora sokma olsun. Bir koltuk takımı mi alacaklar bu durumda, terbiyesizler.
Nisanlin da evlenince alirim diyecegine simdi alsin, agirliginizi koyun biraz.

Bence artik şu aileler tamamen çekse ellerini eteklerini şu mevzudan daha iyi olacak...

Sadece çiftler kendi kararlarini verip kendilerini yapsa herşeyi o zaman sorunlar ortadan kalkacak...

Perdelerin rengini begenmeyen kaynanalarin birbirine girdigi ve bu sacma sapan sebeple yüzüklerin atildigi iliski duydum ve şok oldum...

Artik şu büyükler dalmasa herşeye bodoslama ne güzel olur...

İşine gelince siz şunları alacaksınız demeyi biliyor ama nişanlınız. Sende ona aynı şekilde söyle buzdolabına ne gerek var evlenince alırız de. Aslında böyle yorum yapmazdım acil olmayan şeyleri evlendikten sonra da alabilirsiz fakat hakaret etti ve siz şunları şunları alacaksınız cümlesini okuduktan sonra fikrim değişti:KK12:

İşine gelince siz şunları alacaksınız demeyi biliyor ama nişanlınız. Sende ona aynı şekilde söyle buzdolabına ne gerek var evlenince alırız de. Aslında böyle yorum yapmazdım acil olmayan şeyleri evlendikten sonra da alabilirsiz fakat hakaret etti ve siz şunları şunları alacaksınız cümlesini okuduktan sonra fikrim değişti:KK12:
Çok değişti bazen bırak git diyo içimdeki ses sonra ailemi düşünüp duruyorum ev de kaynanam bitişik olacak diyo bütün kararları beni hiçe sayip veriyorlar ben Yokmusum gibi çok sıkıldım

Gerçek yüzlerini göremediyseniz en son gördüğünüz köprüden önceki son çıkıştır bu evleneceğiniz kişi ve ailesini tanımak için.
Malesef ömür boyu ezilip hor görülmek hoşunuza gidecekse evlenin.

A
O zaman beyaz eşyayı da biz evlendikten sonra alalım ailemi zorlamayalım de
Annesi diyo bizde ayıp al kız çeyiziyle belli olur onun gelini bu kadar getirdi bunune gelini bu kadar getirdi diye örnek veriyo ve diyo bna yatak örtüsü al bizde adet daha söylemedigim birsürü sey

Ya sinirlerim bozuldu konunuzu okuyunca :sinirli:. Bende nisanliyim ve gucum yettiği kadar çeyizimi düzdüm ( elektronik ev eşyaları vs), ailem yatak odasini aldi. Uyuz oluyorum şu kiz evine şunu alacaksiniz bunu alacaksiniz diye komut veren kaynanalara, gülerek babam hem kiz veriyor hem bir de ustune para mi verseydi deseydiniz... ustunuze dusenleri yapin ama asla fazlasini yapmayin herkes haddini bilsin.

Çok değişti bazen bırak git diyo içimdeki ses sonra ailemi düşünüp duruyorum ev de kaynanam bitişik olacak diyo bütün kararları beni hiçe sayip veriyorlar ben Yokmusum gibi çok sıkıldım

ee evlenmeyin
aileniz yaşamayacak adamla siz yasayacaksınız
asıl ailenizi dsüşünüyorsanız onlara bir de bu değmeyen nişanlı için eşya aldırtıp masraf yaptırmazsınız

San basina geleceklerin kisa filmini seyrettirmisler ,
Daha nikah yok ,hakaret ,ailecilik girla adamda ,
Ustune birde yiyici ,
Niye az esya al diyor biliyor musun ,dugunden sonra sana aldirdigi sifir beyaz esya ile kv ytanina tasinacaksin ,
Sen hala gozunu acamadin mi ,bugun hakaret eden dugunden sonra dover ,
Ayril canim ,ailende en azindan uzulmeden atlatir

X