Zerrince Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Haziran 2021 102 71 28 26 Haziran 2021 Konu Sahibi Zerrince #1 Merhaba düğün fotoğrafı çektireceğiz plato da mı çektirmek daha iyi yoksa göl kenarında dış çekim yaptırmak mı karar veremedik birde video klip çektirilmeli mi
Merhaba düğün fotoğrafı çektireceğiz plato da mı çektirmek daha iyi yoksa göl kenarında dış çekim yaptırmak mı karar veremedik birde video klip çektirilmeli mi
pamuk musun nesin Şimdiden başka zaman yok Kayıtlı Üye 28 Mart 2020 21.293 64.547 26 Haziran 2021 Konu Sahibi Zerrince #2 Mümkünse göl kenari daha güzel bence. Klip cekildi bizim de. Su an komik geliyor oyuncu gibi kamera karşısında hareketler yapmis olmamiz.
Mümkünse göl kenari daha güzel bence. Klip cekildi bizim de. Su an komik geliyor oyuncu gibi kamera karşısında hareketler yapmis olmamiz.
Zerrince Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Haziran 2021 102 71 28 26 Haziran 2021 Konu Sahibi Zerrince #3 LOTUS0 .!.: Mümkünse göl kenari daha güzel bence. Klip cekildi bizim de. Su an komik geliyor oyuncu gibi kamera karşısında hareketler yapmis olmamiz. Genişletmek için tıkla... Bende kameraya alışık yapamam gibi geliyor video ama güzel bir anı olur mu bilemedim
LOTUS0 .!.: Mümkünse göl kenari daha güzel bence. Klip cekildi bizim de. Su an komik geliyor oyuncu gibi kamera karşısında hareketler yapmis olmamiz. Genişletmek için tıkla... Bende kameraya alışık yapamam gibi geliyor video ama güzel bir anı olur mu bilemedim
pamuk musun nesin Şimdiden başka zaman yok Kayıtlı Üye 28 Mart 2020 21.293 64.547 26 Haziran 2021 Konu Sahibi Zerrince #4 NiilV .!.: Bende kameraya alışık yapamam gibi geliyor video ama güzel bir anı olur mu bilemedim Genişletmek için tıkla... Bir sey kaybetmezsiniz ani olur. Begenmezseniz siz izlersiniz sadece.
NiilV .!.: Bende kameraya alışık yapamam gibi geliyor video ama güzel bir anı olur mu bilemedim Genişletmek için tıkla... Bir sey kaybetmezsiniz ani olur. Begenmezseniz siz izlersiniz sadece.
Zerrince Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Haziran 2021 102 71 28 26 Haziran 2021 Konu Sahibi Zerrince #5 LOTUS0 .!.: Bir sey kaybetmezsiniz ani olur. Begenmezseniz siz izlersiniz sadece. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim
LOTUS0 .!.: Bir sey kaybetmezsiniz ani olur. Begenmezseniz siz izlersiniz sadece. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim