Dugun sonrasi fotograf cekimi dedigin eger dugun gununden sonraki bir gun ise mantikli bir tercih olabilir, zira dugun gununde olmayan cekimler daha eglenceli stressiz ve rahat geciyor, ama dugunu yaptiktan hemen sonra ayni gun icinde bi cekimden bahsediyorsan, tecrubelerime dayanarak kesinlikle onermiyorum :)
düğün sonrası derken hemen o akşamdan bahsediyorum kızlar.
erken olması mümkün değil biz nikah + yemek şeklinde yapıyoruz. 11.30da nikah olacak. 1-5 arası yemekli eğlence.
başka bi gün hazırlanmak filan çok zor olacak çünkü başka ile gidicez ayrıca gelinlik kiralık.. :26::26:
kendimizi zorlayıp o akşama halletsek iyi olacak bizim için. hem gün batımını filan da yakalarız güzel şeyler olabilir diyoruz. dezavantaj olarak bi tek yorgunluk var. bi de saç makyaj bozulması. :26:
erken olması mümkün değil biz nikah + yemek şeklinde yapıyoruz. 11.30da nikah olacak. 1-5 arası yemekli eğlence.
başka bi gün hazırlanmak filan çok zor olacak çünkü başka ile gidicez ayrıca gelinlik kiralık.. :26::26:
kendimizi zorlayıp o akşama halletsek iyi olacak bizim için. hem gün batımını filan da yakalarız güzel şeyler olabilir diyoruz. dezavantaj olarak bi tek yorgunluk var. bi de saç makyaj bozulması. :26:
dez avantaj olarak bana gore havanın kararması da var. hava kararmadan cekılebılırsenız olabılır yorgunlugu saymazsan ama hava karardıktan sonrakı dıs cekımler cok hos olmuyor.
Merhabalar,
Bende profesyonel fotoğrafçılık yapıyorum. Nisan ayının sonunda nişan çekimi gerçekleştirdik nişan bittikten sonra. Onlarda bir salon tutup yapmışlardı. Yine stres sıkıntı fazlasıyla vardı birebir aynı olamaz elbette ama o günki tüm stresten arınmışlardı ve artık elbise kirlenir aman birşey olur yetişemeyiz endişesi de olmadığı için oldukça eğlenceli geçti. Hava güzel olduğu sürece erken kararmadığını için 6'da başlasa en geç çekim 8e dek harika kareler yakalanabilir
Merhabalar,
Bende profesyonel fotoğrafçılık yapıyorum. Nisan ayının sonunda nişan çekimi gerçekleştirdik nişan bittikten sonra. Onlarda bir salon tutup yapmışlardı. Yine stres sıkıntı fazlasıyla vardı birebir aynı olamaz elbette ama o günki tüm stresten arınmışlardı ve artık elbise kirlenir aman birşey olur yetişemeyiz endişesi de olmadığı için oldukça eğlenceli geçti. Hava güzel olduğu sürece erken kararmadığını için 6'da başlasa en geç çekim 8e dek harika kareler yakalanabilir
Rica ederim... Hatta mümkün olduğunca düğün mekanına yakın yerler seçebilirsen (varsa tabii) fotoğrafçında düğün bitimine en geç 30 dk kala gelirse beraber çıkışınızda çekim yerine de hemen ulaşarak zamanınızı güzel geçirebilirsiniz. Dediğim gibi stresin olmaması en güzel kısım zaten Birde eğer tesettürlüyseniz eğer ve fotoğrafçınız saat konusunda sıkıntı çıkarmıyorsa 8e dek yada hava kararana dek dışarıda çekim yapıp ardından camiide de bir kaç kare yakalayabilirsiniz Işık konusunda oldukça tatminkar olacağı için dışarısı karanlık olsada içeride harika kareler yakalanır
Bursa ve cevresinde En Guzel Animiz ile en guzel aninizi olumsuzlestirmek icin iletisime gecebilirsiniz.Birlikte belirledigimiz mekanlarda size ozel dogal dugun fotograflari