Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar fotoğraf çekimini düğün sonrası yaptıran var mı?
Düğün saat 1-5 arası olunca akşama bırakalım dedik çekimi. Yapan varsa yorumlarını alabilirim
düğün sonrası derken hemen o akşamdan bahsediyorum kızlar.
erken olması mümkün değil biz nikah + yemek şeklinde yapıyoruz. 11.30da nikah olacak. 1-5 arası yemekli eğlence.
başka bi gün hazırlanmak filan çok zor olacak çünkü başka ile gidicez ayrıca gelinlik kiralık.. :26::26:
kendimizi zorlayıp o akşama halletsek iyi olacak bizim için. hem gün batımını filan da yakalarız güzel şeyler olabilir diyoruz. dezavantaj olarak bi tek yorgunluk var. bi de saç makyaj bozulması. :26:
Merhabalar,düğün sonrası derken hemen o akşamdan bahsediyorum kızlar.
erken olması mümkün değil biz nikah + yemek şeklinde yapıyoruz. 11.30da nikah olacak. 1-5 arası yemekli eğlence.
başka bi gün hazırlanmak filan çok zor olacak çünkü başka ile gidicez ayrıca gelinlik kiralık.. :26::26:
kendimizi zorlayıp o akşama halletsek iyi olacak bizim için. hem gün batımını filan da yakalarız güzel şeyler olabilir diyoruz. dezavantaj olarak bi tek yorgunluk var. bi de saç makyaj bozulması. :26:
Merhabalar,
Bende profesyonel fotoğrafçılık yapıyorum. Nisan ayının sonunda nişan çekimi gerçekleştirdik nişan bittikten sonra. Onlarda bir salon tutup yapmışlardı. Yine stres sıkıntı fazlasıyla vardı birebir aynı olamaz elbette ama o günki tüm stresten arınmışlardı ve artık elbise kirlenir aman birşey olur yetişemeyiz endişesi de olmadığı için oldukça eğlenceli geçti. Hava güzel olduğu sürece erken kararmadığını için 6'da başlasa en geç çekim 8e dek harika kareler yakalanabilir
çok teşekkür ederim yorum için.
içime su serptin
gelinlik kirlenecek derdi olmaması ve aman yetişemeyiz derdi olmaması çok iyi noktalara değinmişsin.