• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dugun sonrasi altinlar ?

Kiyamam ya senin aldilar mi. Ne hakla ya inanamiyorum bu insanlara gercekten. Benimki alsa ben bir daha omru billah geri alamam ondan oyuzden asla vermem vermeyi de dusunmuyorum :)
Düğünden bir ay önce alt yapısını kaynanam yapmıştı:))yaklaşık on ay önce görümcem evlenmiş kaynanam eşime takılan kardeşine takıldı kimse sana birşey getirmez demiş bizde olabilir dedik düğün geldi geçti hiç aklımıza gelmedi sonradan bir öğrendim ki eşime verilenin dışında takılanı kaynanam cebe indirmiş gidip niye aldın desem kaynanam diyecek ki oğlum bana verecekti istersen sor ne dedim ne birşey yaptım o sebepten kızının kuruşuna dokunmayan bize takılanı aldı helal gibi.

Düğünden bir ay önce alt yapısını kaynanam yapmıştı:))yaklaşık on ay önce görümcem evlenmiş kaynanam eşime takılan kardeşine takıldı kimse sana birşey getirmez demiş bizde olabilir dedik düğün geldi geçti hiç aklımıza gelmedi sonradan bir öğrendim ki eşime verilenin dışında takılanı kaynanam cebe indirmiş gidip niye aldın desem kaynanam diyecek ki oğlum bana verecekti istersen sor ne dedim ne birşey yaptım o sebepten kızının kuruşuna dokunmayan bize takılanı aldı helal gibi.

Cok sinir oldum. Valla cok yazik bu insanlara kendi cocuklarina bile bunu yapiyorlar. Benimde esimin annanesi bize vermesi icin 20 bin vermis. O 20 bini bize vermedi kaynanam. Kadin 20 bin verdim diye dugunde de takmadi birsey hakli olarak. Bunu da bana aylar sonra soylediler tesekkur et dediler. Bende tesekkur etmedim. Ne yapacagimi bana mi biraktiniz benim elime mi gecti dedim siz harcamissiniz siz tesekkur edin dedim.

Cok sinir oldum. Valla cok yazik bu insanlara kendi cocuklarina bile bunu yapiyorlar. Benimde esimin annanesi bize vermesi icin 20 bin vermis. O 20 bini bize vermedi kaynanam. Kadin 20 bin verdim diye dugunde de takmadi birsey hakli olarak. Bunu da bana aylar sonra soylediler tesekkur et dediler. Bende tesekkur etmedim. Ne yapacagimi bana mi biraktiniz benim elime mi gecti dedim siz harcamissiniz siz tesekkur edin dedim.
Oha 20 bin mi resmen dolandırıcılık yapmışlar daha neler yaaa

Oha 20 bin mi resmen dolandırıcılık yapmışlar daha neler yaaa

Valla yuzlerine diyemedim ama haram olsun. Ben hala borc oduyorum. Ailem vermek zorunda mi evlendigimizden beri 3 bin verdiler bana istemeden. Kendi ogullarini biliuorlar durumlari iyi 1 kez gecinebiliuor musunuz diye sormadilar. Onlar anca wakko dan bilmem neyden kiyafet baksinlar internetten indirimli almak icin :) cok komikler.

Valla yuzlerine diyemedim ama haram olsun. Ben hala borc oduyorum. Ailem vermek zorunda mi evlendigimizden beri 3 bin verdiler bana istemeden. Kendi ogullarini biliuorlar durumlari iyi 1 kez gecinebiliuor musunuz diye sormadilar. Onlar anca wakko dan bilmem neyden kiyafet baksinlar internetten indirimli almak icin :) cok komikler.
Bizede sözde bir ev verdiler (eşime dedesi Verdi)tekin yerde değil eşya aldılar titreye titreye baktım bunlar kırk yıl söylenecek gittim en ucuz eşyalardan aldım eve parmaklık yaptırdık peşinat için kendi tarafımın taktığı altınlardan verdik eşimle ben ona kırk söz ev ısınmıyor diye dış cephe yaptıracaktık bir buçuk senedir yok biz yaparız siz malzemeyi alın bir yaparız diyorlar biz vazgeçiyorlar resmen ellerinde oyuncak olduk gerçekten tiksiniyorum böylelerinden bir bırakın insanlar hayatına baksın hesabını bilsin suratlarını görmüyorum kaç aydır görmekte istemiyorum böyle yapacaklarını bilsem eşimle hesabıma bakar başka düzen kurardım ne evimde aldıkları eşya olurdu nede evlerinde otururdum.

Yanlış anlama beni birsey beklemiyorum ama bize verilen parayı bize vermediler. Ve ustune benim altinlarimi surekli istiyorlar. Cok rahatsizim
Nasibin olan parayı veren resmen gasp etmişler bunun birşey beklemekle ilgisi yok ki sizin hakkınız Allah soracak.Onların taktığı altınlar duruyor çünkü bekliyorum isteyecekler birgün suratlarına çarpmak için bekliyorum takmıyorum bile.

Koni sahibi daha nişanlı bile değilsin ne kadar altının olacağını nerden biliyorsun Tam doğmamış çocuğa don dikmek Her konu açanın eski konularına bakacak değiliz heralde, Truman Show Truman Show 'un mesajına uyandım

Arabanın yatırım olduğunu düşünmüyorum. Durduğu yerde bile masraf. Biz ev almayı tercih ettik. Ama şu anda ev fiyatları da çok uçuk tabi.

Nasibin olan parayı veren resmen gasp etmişler bunun birşey beklemekle ilgisi yok ki sizin hakkınız Allah soracak.Onların taktığı altınlar duruyor çünkü bekliyorum isteyecekler birgün suratlarına çarpmak için bekliyorum takmıyorum bile.

Kiyamam ya ne rezil insanlarmis sizinkilerde bizim kv lerde. Ne insanlara düşmüşuz insallah esinizle araniz iyidir. Dis cephe icin sikistirsin esiniz. Bi ara ben esimle de alkol yuzunden sikinti yasadim. Lanet etmistim ozaman hepsine. Duzeliyor gibi esim simdilik gözlem yapıyorum soylenmeden. Haklisiniz ona gore eve gecmezdiniz. Bana da cakma dubleksleri var ust kati yaptiralim oturun dedilerde gozlerim borelterek baka kalmistim sadece. 20 km uzakta ev tuttum

Kiyamam ya ne rezil insanlarmis sizinkilerde bizim kv lerde. Ne insanlara düşmüşuz insallah esinizle araniz iyidir. Dis cephe icin sikistirsin esiniz. Bi ara ben esimle de alkol yuzunden sikinti yasadim. Lanet etmistim ozaman hepsine. Duzeliyor gibi esim simdilik gözlem yapıyorum soylenmeden. Haklisiniz ona gore eve gecmezdiniz. Bana da cakma dubleksleri var ust kati yaptiralim oturun dedilerde gozlerim borelterek baka kalmistim sadece. 20 km uzakta ev tuttum
Çok şükür eşim çok iyi biridir terside tam terstir ama kaçkez annesini benim yanımda bozdu boş boş konuşuyor diye tabi anlayana...Malesef kendi evlerini tadilata soktular şuan artık bitince bize sıra gelir mi gelmez mi bilmiyorum bu kış yapmazlarsa yaza doğru sobayı alacağım kimseyide dinlemeyeceğim gerçi dış cepheye para versekte boşuna gidecek bence duvardan çok cam var evde maaş belli imkan belli kendileri gibi üç beş evden kira alıp iki emekli maaşıyla geçiniyoruz sanki.

Back
X