Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne kadar tutuyor altınlarınız ona göre yorum yapacağımYani acaba kullansammi saklasammi ben senin altinlarina karismam ne yapmak istersen onu yaparsin dedi
Aynen 4 bin tl.az bile soylemissiniz oysski :))) sigortasi 2 bin olsa kaskosu 2 bin benzini yag bakimi gittigin yerde otoparki osu busu bide arizalansa 10 bini bile bulur :) 300.000 lik arabanin en az 20.000:)Hayir vergileri ve sigortasinin ne kadar tuttugunu bilmiyorsun herhalde 40 bin tl lik bir arac baktim. 1.5 motor dizel 2010 fluence. Vergisi ve sigortasi zaten 3. bin civari tutuyor e hic mi kullanmayacaksin mazotu aylik ekstra hic olmazsa 200 bu da hic ariza vermeyecegini varsayarsan. En ufak bir yeri arizalansa minimum 500 tl. Sen hesapla.
Ihtiyac varsa araba. Ki bence olmali, biz de dugun takilariyla almistik.5senedir kullaniyoruz,suan satsak aldigimiz fiyattan 4bin fazlasina alicisi var.
Altin olarak dursa kesinlikle daha karli olurdu. Ama ihtiyactan dolayi araba alinabilir,maksat sirf yatirimsa altin. Esimde sirket arabasi da var. Yakin zamanda kizimi servise verip bizim arabayi satalim diyorum,onunla da altin almak istiyorum bakalim. Dolar almak ya da bankaya yatirmak nasil olur bilemiyorum,altin en uygunu sankikullanmışsınız ihtiyaçmış iyi de olmuş ama bir de altınlar şu an dursa idi farklı olur muydu
yani miktarını hesaplayınca altın karlı olur muydu acaba
hoş genelde araba ve altın fiyatları benzer oranlarda artıyor
Bende araba alıcam üstüne kredi çekip düşüncem o yonde yani daha nişanlı bile değilim ama onaylıyor eş adayim:))Sizce hepsini bozdurup kendime araba almalimiyim ? Sizler neler yaptiniz
Sizce hepsini bozdurup kendime araba almalimiyim ? Sizler neler yaptiniz
Benim ruhum duymamıştı:))Aynen benimkiler mesela taktiklarini almaya calisiyorlar benden ama vermiyorum:)
Benim ruhum duymamıştı:))