Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Borcunuz falan yoksa araba iyi olabilir hem yatırımda sayılır..Sizce hepsini bozdurup kendime araba almalimiyim ? Sizler neler yaptiniz
Hukuk burosumu ? Bendemi ise yatirim yapsamNiyetim benim de arabaydi ama cok masrafli diye vazgeçtim büro açtım. Hic kullanmasam yilda 4 bin lira masrafi çıkıyordu.
Yani acaba kullansammi saklasammi ben senin altinlarina karismam ne yapmak istersen onu yaparsin dediBirsey yapmadim henuz, duruyor. Herkes ihtiyacina gore kullanir. Sizde neye ihtiyaciniz varsa ona kullanin. Yatirimlik fikir istiyorsaniz, araba pek yatirim olmuyor.
4 binmii 300 bin tllik araba filanmiydiNiyetim benim de arabaydi ama cok masrafli diye vazgeçtim büro açtım. Hic kullanmasam yilda 4 bin lira masrafi çıkıyordu.
4 binmii 300 bin tllik araba filanmiydi
Hukuk burosumu ? Bendemi ise yatirim yapsam
Yani acaba kullansammi saklasammi ben senin altinlarina karismam ne yapmak istersen onu yaparsin dedi
Uyanık olda erkek tarafından geleni onlara kaptırma:))Sizce hepsini bozdurup kendime araba almalimiyim ? Sizler neler yaptiniz
Uyanık olda erkek tarafından geleni onlara kaptırma:))
Niyetim benim de arabaydi ama cok masrafli diye vazgeçtim büro açtım. Hic kullanmasam yilda 4 bin lira masrafi çıkıyordu.