• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dugun sonrasi altinlar ?

Hallem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2016
885
198
53
Sizce hepsini bozdurup kendime araba almalimiyim ? Sizler neler yaptiniz

Niyetim benim de arabaydi ama cok masrafli diye vazgeçtim büro açtım. Hic kullanmasam yilda 4 bin lira masrafi çıkıyordu.

Birsey yapmadim henuz, duruyor. Herkes ihtiyacina gore kullanir. Sizde neye ihtiyaciniz varsa ona kullanin. Yatirimlik fikir istiyorsaniz, araba pek yatirim olmuyor.

Birsey yapmadim henuz, duruyor. Herkes ihtiyacina gore kullanir. Sizde neye ihtiyaciniz varsa ona kullanin. Yatirimlik fikir istiyorsaniz, araba pek yatirim olmuyor.
Yani acaba kullansammi saklasammi ben senin altinlarina karismam ne yapmak istersen onu yaparsin dedi

4 binmii 300 bin tllik araba filanmiydi

Hayir vergileri ve sigortasinin ne kadar tuttugunu bilmiyorsun herhalde 40 bin tl lik bir arac baktim. 1.5 motor dizel 2010 fluence. Vergisi ve sigortasi zaten 3. bin civari tutuyor e hic mi kullanmayacaksin mazotu aylik ekstra hic olmazsa 200 bu da hic ariza vermeyecegini varsayarsan. En ufak bir yeri arizalansa minimum 500 tl. Sen hesapla.

Hukuk burosumu ? Bendemi ise yatirim yapsam

Evet hukuk bürosu mesleginiz var mi bilmiyorum ama onu da tavsiye etmiyorum pek çünkü buronun aylik gideri de yuksek ve yeni bir ise giriyorsaniz 3 sene para kazanmamayi goze alacaksiniz. en azindan kar elde etmemeyi. Yani benim bunu göze alabilecek lüksüm vardi ve rahat bir ortamda çalışmak istedim.

Ama siz zaten çalışıyorsaniz ya da bu yillik odeme sizi zorlamayacaksa tavsiyem araba alin. Kadin icin büyük lüks ve gereklilik hele cocugunuz olunca ben babaminkini kullanabildigim icin ihtiyac halinde zaruri degildi.

Yani acaba kullansammi saklasammi ben senin altinlarina karismam ne yapmak istersen onu yaparsin dedi

Cok ihtiyacin varsa al araba yada illa yatirim yapicam diyorsan oyle kullan ama sirf esin karismam dedi diye harcayacak yer ariyorsun gibi geldi. :D Altin, para benim esimde karismaz, onlar senin diyor ama ben ikimizin olarak goruyorum. Henuz kullanmadim, kullanirsam ikimiz icin en iyi sekilde kullanmak istiyorum. Acele etme yani :)

Canim ben bir kismini bozdum biraz da kendim kredi cektim araba aldim.

Şimdi altınlar senin der :) sonra elinden almaya calismaisnlar dikkatli ol...ben araba aldım;)

Bende altınlarımi sattım üstüne biraz kredi çektim araba aldık çok şükür. Yatırım yapmis gibi oldum :)

Niyetim benim de arabaydi ama cok masrafli diye vazgeçtim büro açtım. Hic kullanmasam yilda 4 bin lira masrafi çıkıyordu.

Hepsi ev pesinatina gitti paramız bitti seti sattık vb... Elimde annecigimin aldığı bir altin kaldı sağolsun eşim ins alacağım diyor almasada olur gerçi ev aldık

Altınların üstünde oturuyorum. Ev pesinatinda kullandik:) annemlerin seti eşimin seti duruyor .

Benim arabam vardı eşimde nişanladığımız zaman evimizi almıştı ailelerde eşyayı düğünü yaptılar 35.000 tl civarı altınım duruyor hiç birşey yapmadık yapmayıda planlamıyorum açıkcası .

Back
X