Düğün seneye ama beyaz eşyamızı aldık...

Bunu ilk kez duyuyorum. Gerçi çeyizle ilgili çok acemiyim :)
Nedenini biliyor musunuz?

Bu arada, konu sahibi arkadaşım eşyalarınızı zahmetsiz, güle güle kullanın inşallah.

hayırlı olsun gule gule kullanın ınsallah :)

Buzdolabı hariç mi 5.800 tuttu senin
bende öyle orda duruyor şuan da evlenirken alıcaz istersem model değiştirebilicem bende
Teşekkür ediyorum herkese daha iyileri sizlerin olsun inşallah

Buzdolabı hariç mi 5.800 tuttu senin
bende öyle orda duruyor şuan da evlenirken alıcaz istersem model değiştirebilicem bende
Teşekkür ediyorum herkese daha iyileri sizlerin olsun inşallah

Evet canim buzdolabi hariç öyle tuttu ankastreyi en üst model aldim gerçekten bayilarak aldim ama çok zarif duruyordu gözüm direkt ona taklidi

Evet canim buzdolabi hariç öyle tuttu ankastreyi en üst model aldim gerçekten bayilarak aldim ama çok zarif duruyordu gözüm direkt ona taklidi

Hayırlı uğurlu olsun canım güle güle kullanın

Bunu ilk kez duyuyorum. Gerçi çeyizle ilgili çok acemiyim :)
Nedenini biliyor musunuz?

Bu arada, konu sahibi arkadaşım eşyalarınızı zahmetsiz, güle güle kullanın inşallah.

Çünkü yeni yıl zamları ocak ayından sonra ekleniyormuş

Bende temmuzda evlenıyorum . Bizde aldık beyaz esya bosh hepsı . Fakat fırın almadık ne olacagı bellı olmaz dıye belkı kıraya cıkarız evde fırın olur... Yalnız kızlar arçelik cok iyi bir marka değil.

Bence şans işi marka konusu çünkü boshuda kötüleyen var arçeliğide diğerlerinide ben kesinlikle şans işi olduğuna inanıyorum hayırlı olsun sizlerede

canım hayırlı olsun
nerden aldın çok iyi fiyatlar ayrıca elden taksit oluyor diye duydum ama inanmamıştım pek süper yani
özelden bilgilerini verebilir misin nerede bu yer ?

canım hayırlı olsun
nerden aldın çok iyi fiyatlar ayrıca elden taksit oluyor diye duydum ama inanmamıştım pek süper yani
özelden bilgilerini verebilir misin nerede bu yer ?
kayseride bir avm'den almıştık canım elden taksitle ödüyoruz az kaldı bitmesine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…