Bizim düğünde 2016 temmuz da ama nişanlım askerden dönünce alıcaz hemen. Ocak ayı beyaz eşyaların en çok indirimli olduğu aymış bi arkadaşım aldı tüm beyaz eşyasını hatta siyah almasına rağen 4.500 tuttu ki siyahların fiyatı normalden daha pahalıdır. Bende öyle yapıcam marka siemens düşünüyorum ama bakalım o zaman fikrimiz değişir mi.. Hayırlı olsun güle güle kullan..
Buzdolabı hariç mi 5.800 tuttu seninBence gayet iyi.ben de bugün arcelikten camasir makinesi, bulaşık makinesi ve tamami beyaz ankastre set aldim.hepsi 5.800 TL tuttu.benimkiler de evlenene kadar duracak.daha sonra modeller değişirse farkini ödeyip değiştireceği.
Güzel günlerde kullaniriz inş.
Buzdolabı hariç mi 5.800 tuttu senin
bende öyle orda duruyor şuan da evlenirken alıcaz istersem model değiştirebilicem bende
Teşekkür ediyorum herkese daha iyileri sizlerin olsun inşallah
Evet canim buzdolabi hariç öyle tuttu ankastreyi en üst model aldim gerçekten bayilarak aldim ama çok zarif duruyordu gözüm direkt ona taklidi
Bunu ilk kez duyuyorum. Gerçi çeyizle ilgili çok acemiyim :)
Nedenini biliyor musunuz?
Bu arada, konu sahibi arkadaşım eşyalarınızı zahmetsiz, güle güle kullanın inşallah.
Çünkü yeni yıl zamları ocak ayından sonra ekleniyormuş
Bende temmuzda evlenıyorum . Bizde aldık beyaz esya bosh hepsı . Fakat fırın almadık ne olacagı bellı olmaz dıye belkı kıraya cıkarız evde fırın olur... Yalnız kızlar arçelik cok iyi bir marka değil.
canım hayırlı olsunMerhabalar
Kısmetse düğün seneye bizim ama biz sözlümle kendi çabalarımızla şimdiden bişeyler yapmak istedik ikimizde çalışıyoruz... 5.800-TL'ye arçelikten buzdolabı çamaşır makinası ankastre fırın ve bulaşık makinası aldık güzeller fiyatta uygun geldi... Hatta elden ödücez aylık 8 taksit falan eşyalar orada duracak evlenirken alıcaz değişik model gelirse hatta evlenirken üstüne para koyup başka istediğimizide alabiliyoruz... Sizce nasıl iyi mi fiyat...
kayseride bir avm'den almıştık canım elden taksitle ödüyoruz az kaldı bitmesinecanım hayırlı olsun
nerden aldın çok iyi fiyatlar ayrıca elden taksit oluyor diye duydum ama inanmamıştım pek süper yani
özelden bilgilerini verebilir misin nerede bu yer ?
ayy kuşum ben ankara sandım tühkayseride bir avm'den almıştık canım elden taksitle ödüyoruz az kaldı bitmesine
ayy kuşum ben ankara sandım tüh
Doğru senin ev orada olacak
varmış canm öyle elden yerler bakıcazAynen canıminşallah sizede denk gelir ama bi konuş burdaki arçeliklerle elden ödemeyi kabul ederler belki