Çok iyi yapmışsınız bizde düğünden 6-7 ay önce almıştık düğün zamanına da çok şükür bitmişiti borcu beyaz eşyaların inanın büyük rahatlık zaten mağazalarda değiştirme imkanı veriyor daha ne olsunHayırlı olsun güle güle kullanın Biz Siemens tercih etmiştik 2014 yılı bitmeden son zam gelmeden almıştık tanıdık arkadaşımız vardı indirim sağlamıştı fırın seti yoktu evde takılıydı çünkü diğerleri 4900 TL falan civarıydı buzdolabımız yüksekti biraz Çamaşır makinesi de Lg olmuştu kurutmalı olarak
Amin cümlemiz inşallahGüle güle kullanın inşallah
Güle güle kullanın mutluluklar :)düğünüm 12 gün sonra ama beyaz eşyaları geçen hafta aldıksöylemek şstedm sadece erken alanları görünce
güzel günlerde mutlulukla kullanın :)) bizim düğün de seneye biz de 1 sene önceden aldık. samsung marka.buzdolabı,çamaşır makinesi,bulaşık makinesi 5000 lira. borcu kasımda bitecek.sonra tv alacağız. düğün zamanı sadece mobilya kalsın istiyoruz. ne kadar az borç o kadar kafa rahat olur diyeankastre fırını almadık. tutacağımız evin durumuna göre bakarız diye.
Rabbim yuva kuracakların yardımcısı olsun
tşk ederim :))Güle güle kullanın huzurla mutlulukla inşallah... Kesinlikle düğüne kadar ne alırsa kar kardır diye düşünüyorum ben alınacak o kadar çok şey varki yolun daha çok başındayız...
hayırlı olsun iyi günlerde kullanmak nasip olsun inşallah...Bende nişanlıyım ve beyaz eşya araştırması içindeyim.Aldığınız eşyaların marka ve modellerini öğrenebilirmiyim fiyat çok iyi geldi.Merhabalar
Kısmetse düğün seneye bizim ama biz sözlümle kendi çabalarımızla şimdiden bişeyler yapmak istedik ikimizde çalışıyoruz... 5.800-TL'ye arçelikten buzdolabı çamaşır makinası ankastre fırın ve bulaşık makinası aldık güzeller fiyatta uygun geldi... Hatta elden ödücez aylık 8 taksit falan eşyalar orada duracak evlenirken alıcaz değişik model gelirse hatta evlenirken üstüne para koyup başka istediğimizide alabiliyoruz... Sizce nasıl iyi mi fiyat...
hayırlı olsun iyi günlerde kullanmak nasip olsun inşallah...Bende nişanlıyım ve beyaz eşya araştırması içindeyim.Aldığınız eşyaların marka ve modellerini öğrenebilirmiyim fiyat çok iyi geldi.
Hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin inşaallah çok iyi yapmışsınız aradan çıkmış olur ne kadar az borçla evlenirsen o kadar iyi, bizde öyle yapmıştık çok rahat oldu...
Haklısın canım, Rabbim ödeme kolaylığı versin , huzurlu mutlu olun da bi şekilde ödeniyor onlarÇok teşekkür ediyorum :) gerçekten çok iyi oluyor ödemesi zor olsada dişimizi sıkıcaz
Aminn aminnn teşekkür ederimHaklısın canım, Rabbim ödeme kolaylığı versin , huzurlu mutlu olun da bi şekilde ödeniyor onlar
Bence gayet iyi.ben de bugün arcelikten camasir makinesi, bulaşık makinesi ve tamami beyaz ankastre set aldim.hepsi 5.800 TL tuttu.benimkiler de evlenene kadar duracak.daha sonra modeller değişirse farkini ödeyip değiştireceği.Merhabalar
Kısmetse düğün seneye bizim ama biz sözlümle kendi çabalarımızla şimdiden bişeyler yapmak istedik ikimizde çalışıyoruz... 5.800-TL'ye arçelikten buzdolabı çamaşır makinası ankastre fırın ve bulaşık makinası aldık güzeller fiyatta uygun geldi... Hatta elden ödücez aylık 8 taksit falan eşyalar orada duracak evlenirken alıcaz değişik model gelirse hatta evlenirken üstüne para koyup başka istediğimizide alabiliyoruz... Sizce nasıl iyi mi fiyat...