Düğün şarkısı

Guzelseylerolsun88

Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2017
791
364
23
Bayanlar hala düğünümuzde ilk dans müziğini bulamadık. Yardımcı olur musunuz. Kürşat kalp yolunu düşündük ama biraz hareketli kalıyor. Siz ne dersiniz Son 15 gün kaldı

Mariah carey without you
Jamelia stop
Nilüfer pervane
İlk aklıma gelenler

Mustafa ceceli- iyi ki hayatımdasın.
Bence çok güzel bir parça, geçen hafta kuzenimin düğün dans müziğiydi, o ortamda çok etkiliyor bu parça.

Kızlar Ceceli istemiyorum. Ama slow yumuşak sesli biraz şirin ve anlamlı bir şarkı olsun istiyorum. Çok stres yaptım kaç gündür nette arıyorum ama yok

Düşününce insanın aklına da gelmiyor.

Benimki Sezen Aksu seyirlik değil omurluk olsun diye bi şarkısıydi.

özdemir erdoģan-pervane

idi bizimkisi..

sonbahar düğünü olacaksa ve siz akşam gözlü esmer'seniz; sezen aksu-seyirlik değil ömürlük olsun

Gittiğim düğünlerden aklımda kalan şarkılar petek dincoz resul dindar teşekkürler ama sadece resulün kısımları olursa cok hoş olur orda sadece onun bölümü vardı

Christina perri a thousand years vardı o da hoş olmuştu
Burcu güneş ateş ve suyun aşkı benim hatirladıklarım bunlar umarım gönlünüzce bişey bulursunuz

Burayin sarkilari da guzel bu arada bence :) davetsiz misafir belki olabilir hem bayagi da populer ama cok uyusuk bir sarki degil .yani dans sarkisi olur mu, bence olur ama baskalarina gore olmayabilir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…