• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinbaşı ve Gelin Tacı Düğün salonunun anlaştığı kuaför sizce nasıl olur?

1azuyus

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2011
145
2
118
Manisa
tutulan düğün salonunun anlaştığı kuaför varmış bende orayı bilmiyorum istanbula yabancıyım. sizce güvenmelimiyim o kuaföre ? Tesettürlü gelin başı olacak..

Son düzenleme:
Kafam karışık lütfen yardımcı olurmusunuz tutulan düğün salonunun anlaştığı kuaför varmış pendikte.. bende orayı bilmiyorum istanbula yabancıyım. sizce güvenmelimiyim o kuaföre ? Tesettürlü gelin başı olacak..

artık salonlar anlaşmalı oluyo iyidir muhtemelen tesettürse hiç sorun değil zaten..nette varsa bak kuaföre facede özellikle ara bul ben öyle yapıyrm ..

Kafam karışık lütfen yardımcı olurmusunuz tutulan düğün salonunun anlaştığı kuaför varmış pendikte.. bende orayı bilmiyorum istanbula yabancıyım. sizce güvenmelimiyim o kuaföre ? Tesettürlü gelin başı olacak..

Bence git bir gör cuma akşamları cumartesi pazar düğünler olur burayada gelin geliyordur herhalde.
Benimde salonla anlaşmalıydı ama ben kaşlarımı kendi kuaförüme aldırmıştım.Saçlarım çok güzel olmuştu ama göz makyajım istediğim gibi olmamıştı. İnşallah istediğin gibi olur senin.Şimdiden hayırlı olsun

Bence git bir gör cuma akşamları cumartesi pazar düğünler olur burayada gelin geliyordur herhalde.
Benimde salonla anlaşmalıydı ama ben kaşlarımı kendi kuaförüme aldırmıştım.Saçlarım çok güzel olmuştu ama göz makyajım istediğim gibi olmamıştı. İnşallah istediğin gibi olur senin.Şimdiden hayırlı olsun

gitcem inşallah.. korkuyorum berbat ederlerse die de endişem ondan teşekkürler ..

Back