Düğün Organizasyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
arkadaşlar düğün salonunda ayrıca organizasyonlar ne olabilir farklı olarak,
çocukları birarada tutma , gelin damat ilk çıkış vs. fikirlerinizi bekliyorum vede uygun olsun istiyorum organizasyon şirketleri çok istiyor bu konuda

bazı organizasyon şirketleri çocuklar iç,n palyoço vs ayarlıyolar.. benimde düğünde tek düşündüğüm ayak altında dolaşacak sıkıştırılmış erişkinler :)

ben düğün organizasyonun olarak bahçedeki sandalyeleri masaları süslettirmek istiyorum. açık havada olucak benim düğünüm işallah

bazı organizasyon şirketleri çocuklar iç,n palyoço vs ayarlıyolar.. benimde düğünde tek düşündüğüm ayak altında dolaşacak sıkıştırılmış erişkinler :)

nasıl ayak altında sıkıştırılmış erişkinler :)

ben düğün organizasyonun olarak bahçedeki sandalyeleri masaları süslettirmek istiyorum. açık havada olucak benim düğünüm işallah

kır düğünü istiyorsun yani hayırlı olsun canım umarım dilediğin gibi olur hihoyyyt

inşallah benimkide açık havada kır düğünü gibi olacak :)
keşke bu detayları bizim yerimize başkaları düşünse....
herşey kusursuz istiyoruz o gün ama bizimde on tane kolumuz yok delikafadulden

inşallah benimkide açık havada kır düğünü gibi olacak :)
keşke bu detayları bizim yerimize başkaları düşünse....
herşey kusursuz istiyoruz o gün ama bizimde on tane kolumuz yok delikafadulden

eminim bu detayları bizlerin yerine düşünen firmalr vardır internette ceşitli firmalar var

Son düzenleme:
arkadaşlar düğünüm inşalla bu yaz olacak.ankarada bildiğiniz iyi bir şirket var mı?

Benimde nikahım temmuz gibi olucak inşallah ıstanbul anadolu yakasında bildiğiniz yemekli nikah yapılabilcek bi yer var mı ??

kızlar bana da yardım edin lütfen..avrupa yakasında düğün yapabileceğim biyer bulamıyorum..çoğu yer dolmuş..200 kişilik kokteyl tarzı istiyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…