- 9 Kasım 2018
- 453
- 454
- 103
- 28
- Konu Sahibi Kacinkurrasii
-
Ben bir aylık nişanlıyım hala düğünle ilgili bir şey yok. Nişanlımın görevinden dolayı her şey belirsiz ama ben kafama takmıyorum. Düğün de istemiyorum nikah ve yemek olacak onlarda kolay yeter ki para olsun hepsi birden olur. Büyük şehir illa ki yer olur
Biz ağustos sonu eylül başı evlenmeyi dusunuyoruz şuan sözlüyüz nisanda nişanımız olacak inşallah ama hala düğün mekanını tutamadık maalesef ilk önce nişandan önce tutulur dedi sözlüm ama maddi sıkıntılardan dolayı nişandan sonraya kalacak gibi gözüküyor bu beni ağır bunalıma soktu sürekli herkesin düğün ne zaman diye sokmasından çok sıkıldımsürekli sözlümle tartışıyoruz en son 3 gün küs kaldık hatta. Ama onun da yapabileceği bi şey yok işte ne yapacağım nasıl sabredeceğim bilmiyorum düğünümüz istanbulda olacak herkes yer kalmaz diyor düğün mekaniyla da bitmiyor ki iş balayı fotoğrafcı kuaför vs ayarlaması var bunun gerçekten korkuyorum yer kalmayacak diye ama yapacak bi şey de gözükmüyor mutsuzum biraz fikir istiyorum sizlerden
Benim eşim gorevdeydi öyle canı isteyince izin alamiyodu nişan tarihimi de ertelemek zorunda kalmıştık düğün tarihine de iki ay öncesinde karar vermiştik ama salonu opsiyonlu tuttuk tarih değişebilir diye bana da herkes nişan ne zaman düğün ne zaman sorardi ama biz hiç bunun için tartismadik ayrıca her şeyi karşı taraftan beklemeyin salonu vs ben tutmustum gelinligimi düğünden bir hafta önce ayarladım Kasım ayiydi hava aşırı soğuktu o yüzden dış çekim istemedim stüdyo çekimi ayarladım ama Ankara'da kv dış çekim hediye etmişti iliklerime kadar titreye titreye cekilmistik. Kavga etmenizi anlamsız buluyorum böyle şeyler için birbirinizi kirmayinBiz ağustos sonu eylül başı evlenmeyi dusunuyoruz şuan sözlüyüz nisanda nişanımız olacak inşallah ama hala düğün mekanını tutamadık maalesef ilk önce nişandan önce tutulur dedi sözlüm ama maddi sıkıntılardan dolayı nişandan sonraya kalacak gibi gözüküyor bu beni ağır bunalıma soktu sürekli herkesin düğün ne zaman diye sokmasından çok sıkıldımsürekli sözlümle tartışıyoruz en son 3 gün küs kaldık hatta. Ama onun da yapabileceği bi şey yok işte ne yapacağım nasıl sabredeceğim bilmiyorum düğünümüz istanbulda olacak herkes yer kalmaz diyor düğün mekaniyla da bitmiyor ki iş balayı fotoğrafcı kuaför vs ayarlaması var bunun gerçekten korkuyorum yer kalmayacak diye ama yapacak bi şey de gözükmüyor mutsuzum biraz fikir istiyorum sizlerden
Yer kalmaya bilir 5 ay önceden tutmuştum ve beğendiğimyerler hep tutulmuştuBiz ağustos sonu eylül başı evlenmeyi dusunuyoruz şuan sözlüyüz nisanda nişanımız olacak inşallah ama hala düğün mekanını tutamadık maalesef ilk önce nişandan önce tutulur dedi sözlüm ama maddi sıkıntılardan dolayı nişandan sonraya kalacak gibi gözüküyor bu beni ağır bunalıma soktu sürekli herkesin düğün ne zaman diye sokmasından çok sıkıldımsürekli sözlümle tartışıyoruz en son 3 gün küs kaldık hatta. Ama onun da yapabileceği bi şey yok işte ne yapacağım nasıl sabredeceğim bilmiyorum düğünümüz istanbulda olacak herkes yer kalmaz diyor düğün mekaniyla da bitmiyor ki iş balayı fotoğrafcı kuaför vs ayarlaması var bunun gerçekten korkuyorum yer kalmayacak diye ama yapacak bi şey de gözükmüyor mutsuzum biraz fikir istiyorum sizlerden
Yer kalmaya bilir 5 ay önceden tutmuştum ve beğendiğimyerler hep tutulmuştu
merhaba ben düğünümü bakırköy beona davette yapacağım hem fiyatı uygun hem mekan şık güzel tertemiz bakırköy gibi biyerde fiyat bilgisi alın derim hatta düğün.com sitesine gir ordan fiyat bilgisi almak istiyorum dersen indirimde oluyor. fotoğrafçı da halil sarı fotoğrafçılık uygun diye düşünüyorum.Biz ağustos sonu eylül başı evlenmeyi dusunuyoruz şuan sözlüyüz nisanda nişanımız olacak inşallah ama hala düğün mekanını tutamadık maalesef ilk önce nişandan önce tutulur dedi sözlüm ama maddi sıkıntılardan dolayı nişandan sonraya kalacak gibi gözüküyor bu beni ağır bunalıma soktu sürekli herkesin düğün ne zaman diye sokmasından çok sıkıldımsürekli sözlümle tartışıyoruz en son 3 gün küs kaldık hatta. Ama onun da yapabileceği bi şey yok işte ne yapacağım nasıl sabredeceğim bilmiyorum düğünümüz istanbulda olacak herkes yer kalmaz diyor düğün mekaniyla da bitmiyor ki iş balayı fotoğrafcı kuaför vs ayarlaması var bunun gerçekten korkuyorum yer kalmayacak diye ama yapacak bi şey de gözükmüyor mutsuzum biraz fikir istiyorum sizlerden
Ne kadara anlastınız acaba öğrenebilir miyim?merhaba ben düğünümü bakırköy beona davette yapacağım hem fiyatı uygun hem mekan şık güzel tertemiz bakırköy gibi biyerde fiyat bilgisi alın derim hatta düğün.com sitesine gir ordan fiyat bilgisi almak istiyorum dersen indirimde oluyor. fotoğrafçı da halil sarı fotoğrafçılık uygun diye düşünüyorum.
ben nişandan 5 ay sonra tuttum kır düğünü kuaförümü de 2 ay kala ayarladım balayını hala ayarlamadım fotografcımı da bence erkeklerı zorlamayın zamanla yapıyorlar elıne para gectıkce olabılır bu arada düğünüm 6 temmuzda :) kuaforumun bı kısmını ben verdım sonra nısanlıma tuttum ben dedım. Herşey oluyor zamanla merak etmeyın sakın olmaya calısım her ne kadar olunmasa da :)Biz ağustos sonu eylül başı evlenmeyi dusunuyoruz şuan sözlüyüz nisanda nişanımız olacak inşallah ama hala düğün mekanını tutamadık maalesef ilk önce nişandan önce tutulur dedi sözlüm ama maddi sıkıntılardan dolayı nişandan sonraya kalacak gibi gözüküyor bu beni ağır bunalıma soktu sürekli herkesin düğün ne zaman diye sokmasından çok sıkıldımsürekli sözlümle tartışıyoruz en son 3 gün küs kaldık hatta. Ama onun da yapabileceği bi şey yok işte ne yapacağım nasıl sabredeceğim bilmiyorum düğünümüz istanbulda olacak herkes yer kalmaz diyor düğün mekaniyla da bitmiyor ki iş balayı fotoğrafcı kuaför vs ayarlaması var bunun gerçekten korkuyorum yer kalmayacak diye ama yapacak bi şey de gözükmüyor mutsuzum biraz fikir istiyorum sizlerden
Çok stres yapmayın zamanı gelince herşey oluyor benim temmuz basında düğünüm var ama daha ortada hiçbişi yok yavaş yavaş yapıyoruz stres sadece kendinize zarar verip yıpratıyor.Biz ağustos sonu eylül başı evlenmeyi dusunuyoruz şuan sözlüyüz nisanda nişanımız olacak inşallah ama hala düğün mekanını tutamadık maalesef ilk önce nişandan önce tutulur dedi sözlüm ama maddi sıkıntılardan dolayı nişandan sonraya kalacak gibi gözüküyor bu beni ağır bunalıma soktu sürekli herkesin düğün ne zaman diye sokmasından çok sıkıldımsürekli sözlümle tartışıyoruz en son 3 gün küs kaldık hatta. Ama onun da yapabileceği bi şey yok işte ne yapacağım nasıl sabredeceğim bilmiyorum düğünümüz istanbulda olacak herkes yer kalmaz diyor düğün mekaniyla da bitmiyor ki iş balayı fotoğrafcı kuaför vs ayarlaması var bunun gerçekten korkuyorum yer kalmayacak diye ama yapacak bi şey de gözükmüyor mutsuzum biraz fikir istiyorum sizlerden
Çok stres yapmayın zamanı gelince herşey oluyor benim temmuz basında düğünüm var ama daha ortada hiçbişi yok yavaş yavaş yapıyoruz stres sadece kendinize zarar verip yıpratıyor.
Düğün yeri için geç ama balayı için değil hala tatilbudur.comda erken rezervasyon indirimi var benim gelinliğimorrtada yok 2. Provaya gidicem. Kına elbisemi almadım bindallimi secmedim sonra nikah için elbise bakmadım kv düğün öncesi alışverişe cikariz demisti sanmıyorum ama cikmadikda ben 1 senedir nisanliyim 1 senedir bitmiyo herşey bitcek die düşünme biandabiseye başladın mı zaman da çabuk geciyo gerilmiyorsundaYa sence de geç değil mi her şey için ben bu kadar kısa sürede hazirlanmak istemiyorum ayrica düğün yeri ve balayi da kalmafi bence şimdi seneye kalsin diye tutturdum ama malesef nişanlım yok diyor gerçekten hiçbi şeyden hevesim kalmadi sadece ağlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?