Düğün öncesi sıkıntılar

Kacinkurrasii

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2018
453
454
103
28
Biz ağustos sonu eylül başı evlenmeyi dusunuyoruz şuan sözlüyüz nisanda nişanımız olacak inşallah ama hala düğün mekanını tutamadık maalesef ilk önce nişandan önce tutulur dedi sözlüm ama maddi sıkıntılardan dolayı nişandan sonraya kalacak gibi gözüküyor bu beni ağır bunalıma soktu sürekli herkesin düğün ne zaman diye sokmasından çok sıkıldım sürekli sözlümle tartışıyoruz en son 3 gün küs kaldık hatta. Ama onun da yapabileceği bi şey yok işte ne yapacağım nasıl sabredeceğim bilmiyorum düğünümüz istanbulda olacak herkes yer kalmaz diyor düğün mekaniyla da bitmiyor ki iş balayı fotoğrafcı kuaför vs ayarlaması var bunun gerçekten korkuyorum yer kalmayacak diye ama yapacak bi şey de gözükmüyor mutsuzum biraz fikir istiyorum sizlerden

Ben bir aylık nişanlıyım hala düğünle ilgili bir şey yok. Nişanlımın görevinden dolayı her şey belirsiz ama ben kafama takmıyorum. Düğün de istemiyorum nikah ve yemek olacak onlarda kolay yeter ki para olsun hepsi birden olur. Büyük şehir illa ki yer olur

Insallah teşekkür ederim yorumunuz için.

Millet sorar.
Evlenmek istemiyorsundur. Kismeti yok evde kaldi derler.

Biriyle görüsürsün, o kizi erkekle gördük derker.

Sözlenirsin nisan ne zanan diye sorarlar.

Nisanlanirsin dügün ne zaman diye sorarlar.

Dügün tarihi alirsin ev tuttunmu derler.

Ev tutatsin, mobilya baktinmi derker.

Dügün yaparsin, bebek düsünüyormusun derler.

Bir süredir evlisindir niye cocuk yapmiyorsun derler.

Cocuk yaparsin 2.yü düsünmüyormusun derle.

Millet hep soracal diyecek bisey bulur. O ypzden kimseye özel sorular sormam. Bu saydiklarim bana göre özel sorular.

Milletin demesini bu kadar takma rahat ol. Millet ne der diye nisanlikla iliskinize zarar vermen cok büypk yanlis olur.

Madem dügün salonu suan tutulacak sartlar yok o halde dpgünp daha ileri bir tarihte yaparsiniz, oksijenn degilki bu aciliyeti olsun.

Ben 5 aylık nisanliyim bizde daha tutmadik mekan. Temmuz ayında olacak düğün. Acele etme şimdiden tutarsan bir müddet sonra fikrin değişir belki de daha üzücü olur. Hem Eylül ayında düğün sezonu yavaş yavaş kapanıyor bulunur kolaylıkla inşallah

O kadar haklısınız ki işte benim de kötü huyumdur ki milletin dediğini çok takarım ama inşallah sabredip allah'a bırakmayı öğreneceğim

Benim eşim gorevdeydi öyle canı isteyince izin alamiyodu nişan tarihimi de ertelemek zorunda kalmıştık düğün tarihine de iki ay öncesinde karar vermiştik ama salonu opsiyonlu tuttuk tarih değişebilir diye bana da herkes nişan ne zaman düğün ne zaman sorardi ama biz hiç bunun için tartismadik ayrıca her şeyi karşı taraftan beklemeyin salonu vs ben tutmustum gelinligimi düğünden bir hafta önce ayarladım Kasım ayiydi hava aşırı soğuktu o yüzden dış çekim istemedim stüdyo çekimi ayarladım ama Ankara'da kv dış çekim hediye etmişti iliklerime kadar titreye titreye cekilmistik. Kavga etmenizi anlamsız buluyorum böyle şeyler için birbirinizi kirmayin

Ben 2018 de evlenen biri olarak düğün mekanını 8 ay önceden tuttuğum halde hafta sonuna yetişememiştik. Ama ben o mekan diye ısrar ettim gezsek elbet bir yer bulurduk. Sonuçta koca istanbulda bir gün senin için kalmayacak mı sıkma canını. Benim düğünüme 20 gün kala eşyaları aldık, önce stres yaptım yetişmeyecek diye. Sonra dedim bu stres ne yetişmesin otelde kalırız can sıkmaya değer mi?

Yer kalmaya bilir 5 ay önceden tutmuştum ve beğendiğimyerler hep tutulmuştu

merhaba ben düğünümü bakırköy beona davette yapacağım hem fiyatı uygun hem mekan şık güzel tertemiz bakırköy gibi biyerde fiyat bilgisi alın derim hatta düğün.com sitesine gir ordan fiyat bilgisi almak istiyorum dersen indirimde oluyor. fotoğrafçı da halil sarı fotoğrafçılık uygun diye düşünüyorum.

Ne kadara anlastınız acaba öğrenebilir miyim?

ben nişandan 5 ay sonra tuttum kır düğünü kuaförümü de 2 ay kala ayarladım balayını hala ayarlamadım fotografcımı da bence erkeklerı zorlamayın zamanla yapıyorlar elıne para gectıkce olabılır bu arada düğünüm 6 temmuzda :) kuaforumun bı kısmını ben verdım sonra nısanlıma tuttum ben dedım. Herşey oluyor zamanla merak etmeyın sakın olmaya calısım her ne kadar olunmasa da :)

Çok stres yapmayın zamanı gelince herşey oluyor benim temmuz basında düğünüm var ama daha ortada hiçbişi yok yavaş yavaş yapıyoruz stres sadece kendinize zarar verip yıpratıyor.

İnsanlar soruyor diye sorun etmeyin bence. Evlenince de çocuk çocuk diye soracaklar. Çok sinir bozucu ama duymazdan gelmeyi öğrenmek lazım.

Çok stres yapmayın zamanı gelince herşey oluyor benim temmuz basında düğünüm var ama daha ortada hiçbişi yok yavaş yavaş yapıyoruz stres sadece kendinize zarar verip yıpratıyor.

Ya sence de geç değil mi her şey için ben bu kadar kısa sürede hazirlanmak istemiyorum ayrica düğün yeri ve balayi da kalmafi bence şimdi seneye kalsin diye tutturdum ama malesef nişanlım yok diyor gerçekten hiçbi şeyden hevesim kalmadi sadece ağlıyorum

Düğün yeri için geç ama balayı için değil hala tatilbudur.comda erken rezervasyon indirimi var benim gelinliğimorrtada yok 2. Provaya gidicem. Kına elbisemi almadım bindallimi secmedim sonra nikah için elbise bakmadım kv düğün öncesi alışverişe cikariz demisti sanmıyorum ama cikmadikda ben 1 senedir nisanliyim 1 senedir bitmiyo herşey bitcek die düşünme biandabiseye başladın mı zaman da çabuk geciyo gerilmiyorsunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…