• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dugun oncesi birikim yapmadigina pisman olanlar...

Ben de sizdenimmmm:) Evet harcarken güzeldi ama şimdi evlenmeye az kalınca insanın ne alacağını şaşırması zor oluyormuş... Öğrenciyken çok rahat harcıyordum, 1 yıldır çalışıyorum yine rahat harcadım..Elde hiç birikim olmayınca, çeyiz hazırlıkları da taksit taksit oluyor:5:

ben de buraya aitim...

gerçi ben daha yeni mezunum ama okurken de çalışıyordum ve yine iyi kazanıyordum...

aynen her bayanın yakındığı gibi bende aldığımı kozmetiğe ve kıyafete yatırdım... ne gereksizmiş ama gerçekten çoğunu giymiyorum bile hevesim geçiveriyor yada gözüme eski geliyor bir süre sonra..

havaya giden o paralarla ne birikim yapardımm ne çeyizler alırdımm ahh ahh

valla benden tavsiye olsun eğer çalışıyorsanız ufukta evlilik görünmüyorsa bile biriktirin biriktirin biriktirin....

ben de evlenmeye aniden karar verenlerdenim... sudan çıkmış balığa dönüyorsunuz resmen :44:

bende sizlerdenim. nasıl yapacağımı bilmiyorum birde ev hazır ama içinin yapılması lazım mutfak dolapları vs. hepsinin üstesinden nasıl geleceğiz bilmiyoruz üstelik daha 6 ayımız var önümüzde. hesaplamalarıma göre bu 6 7 ay içinde 8 bin tl toplayabiliyorum. tabi bi aksilik cıkmassa. malum evdeki hesap carsıya uymaz derler. bi miktarda kredi çekersek sanırım üstesinden geleceğiz. nisanlım ise evi yapacak. bi mktarda yardımcı olacak esyalarda olabildiğince. herseyi ortak yapmak istiyoruz.

Back