düğün öncesi bakım

bayangezenti

Guru
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2014
1.709
1.689
333
Burda herkes düğün gününü bekliyor. Gelinlik giyeceği günün hayali var herkeste.. Bir de malum, sevdiceklere kavuşma durumu var

Ben şunu merak ediyorum; eşya ıvır zıvır gelinlik filan hepsi düşünülüyor da, bakım için bişiler düşündünüz mü ? yada aranızda bişiler yapan yada dügüne yakın yaptırcak olan var mı? hamam, sauna, spa, peeling vs. ben bişiler yaptırmak istiyorum da nerden başlasam ne yapsam yada ne kadar zaman kala yaptırmaya başlasam bilemiyorum.

tek yaptırdığım lazer epilasyon

Ben de lazer epilasyon yaptırıyorum mart ta nişanım var cilt bakımı yaptırdım bir seans mart ın 10 unda 1 seans daha yaptıracağım hamama da gitmeyi düşünüyorum daha ne yapalım onlar ne yapıyor sanki

ben de lazer epilasyon yaptırıyorum profesyonel cilt bakımı yaptırıcam bu hafta diş temizletme düşünüyorum nişandan önce dişlerim güzel ama ne bileyim takıntılıyım dişe resimlerde güzel çıksın diye :)
diyet yapıyorum ayrıca yüzüm için son seans dan sonra iğneli epilasyon istiyorum. lazer yüz bölgesinde geç sonuç veriyor bekleyemeyeceğim

Evet diş mühim mesele :) cilt bakımı benimde aklımda sonrasında güzel bi hamam vs :)

Ay evet ya onlar cok rahatlar
bişi yapcanmı diyom. Evet kuaföre gitcem diyo (damat traşını kasdediyo)

bizde kendimizi yırtıyoz güzel gözükcez diye

epilasyonda lazerle halledenler çok şanslı lazer bende yaramadı ben başka yöntemlere devam ediyorum..cilt bakımı için de şunu öğrendim bende yaptırıcaktım ama düğünden önce yaptırmak lazımmış 10 gün en erkenmiş çünkü yüzde kızarıklık oluyomuş dökme oluyomuş yaptıranlar blgi verirse daha iyi olur

Kızlar düğün öncesi güzel olcaz diye cildinize zarar vermeyin aman dikkat

lazer acıtıyormu ya

2 hafta sonra benim de dugunum var :) ev telasi gelinlik, organizasyonlar vs derken stresten bir kac sivilcem cikti. Kil maskesi ve kukurt sabunu kullaniyorum. Lazere daha once gitmistim. Benim aklima gelenler bunlar. Guzel onerilerinizi beklerim kizlar :)

Ben 6 seans cilt bakımı aldım! Bir kaç da destekleyici ürün. Ayda bir cilt bakımına gidiyorum. Hem psikolojik olarak da rahatlıyorum. Tavsiye ederim.

Bi 6kilo fazlam var. Onu vereyim sonrasında saç bakımına başlıcam. Bir de vücudumu düzenli olarak nemlendirip yumuşacık yapmam lazım

Düğün olup bitmiştir heralde :) ayy ne güzel yaa

ben kendime 1 hafta verdim düğünümden önce. manikürler mi dersiniz pedikürler mi, saç maskelerinden tutun cilt maskelerine, bütün vücuda ağdadan bütün vücudu her gün nemlendirmeye kadar kendime her türlü bakımı yaptım. masaja, spaya, saunaya 1 hafta boyunca her gün gittim. özellikle masajın ilk gece korkum konusunda çok işe yaradığını düşünüyorum çünkü eşim almanyadaydı, ben türkiyede. çok görüşemiyorduk yüz yüze. görüştüğümüzde de yanımızda hep birileri oluyordu. dolayısıyla hiç yakınlaşamamıştık. evlenmeden önceki en yakın anımız minik bir öpücüktü sadece :)

ama masajla çok iyi gevşedim ve çok iyi bir ilk gece geçirdim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…