- 19 Ağustos 2023
- 845
- 482
- 23
- Konu Sahibi Sekerportakaliii
-
7 den önce işte oluyor işten çıkıp direk yanıma geliyor7 den önce zaman geçirdiği düğün planı yaptığı biri var diye düşünürüm. Evlenme arefesinde başka sevgili/flört yapan tip çoğaldı bu yıllar. Bdvde en az 5 tane gördüm
Hesabın adı çok değişikti sonradan baktım kendimden ama bulamadım Bir türlüİyi de şüpheli şeyleri temizliyordur.
Durduk yere kim kime yazar düğün ne zaman diye.
Öncesinden temizlediğini bildiği için aç bak vs demiştir.
Hesabın adını hatırlıyor musun? İçin rahat edecekse ona yaz.
Evet adını değiştirmiş hesap bilmiyorum kim falan dedi eski konuştuğum biridir dediÇünkü öncesinde konuşma var ve silmiş. Devamında soruyor kız düğün ne zaman diye. Hatta niye isteklere düşmedi sorusunun cevabı da bu. Önceden konuştuğumuz, mesajları sildiğimiz kişiden tekrar mesaj gelince direkt gelmiyor mu?
Hemen iskillenmeyin bence ama gozlemleyin de. Bana da oldu eskilerin mesaj atma donemleri geliyor bazen esiyor kafalarinaNeden incelemediniz? Alip baksaydiniz icinize dert olmasaydi? Ama dedigi dogru olabilir. Ben tutumunu yanlis da bulmadim. Olabilir yani meraklisidir
Çünkü daha önceden konuşmuş o yüzden isteklere düşmez,genele düşer.Evet baktı o da neden isteklere düşmedi bu ya kim bu dedi falan
İsteklere dusmemesinin tek sebebi olabilir daha önce hesapla konuşulup cevap verilmiş. Sonra silmiş mesajı yanınıza gelirken.Evet baktı o da neden isteklere düşmedi bu ya kim bu dedi falan
Kendi hesabımdan baktım bulamadım dediniz. Bence adını değiştir, hesap adını gördü bile demiş olabilir. Cok mu fesatça oldu acaba.Evet adını değiştirmiş hesap bilmiyorum kim falan dedi eski konuştuğum biridir dedi
O anda öyle bir fırsatı olamazdı hemen baktım ama hesabın adını tam hatırlamıyorumKendi hesabımdan baktım bulamadım dediniz. Bence adını değiştir, hesap adını gördü bile demiş olabilir. Cok mu fesatça oldu acaba.
7 den önce işte oluyor işten çıkıp direk yanıma geliyor
İş arkadaşlarıyla tanıştım kadın çalışan yokİş arkadaşıyla bir ilişkisi olamaz mı ? Her gün akşam 7 den sonra yanınıza mı geliyor ?
İnstegramda dil ayarını farklı Bi dil olarak değiş. Sonra geri Türkçeye al. Eski mesajlar geliyor. Bu konuşmanın öncesi varsa okursun. Yoksa da rahatlarsın. Madem veriyormuş telefonunu
İş arkadaşlarıyla tanıştım kadın çalışan yok
İşten sonra yanıma geliypr ve birlikte kalıyoruz her gün birlikte yaşıyoruz gibi bir şey artık nasıl mümkün olabilir bilemiyorumOturduğu semtte birisi de olabilir. Uzak mesafe ilişkisi olabilir. Yaz döneminde memleketine gitmiş biri olabilir vs vs.
4 aydır görüşüyormuşsunuz sadece. Adamın çevresinden sizi bilen, tanıyan da yok belli ki. Birisinin erkek arkadaşınıza, düğün ne zaman diye sizi kastederek sorma ihtimali olacağına inanıyor musunuz ?
Olayın özeti buÇünkü öncesinde konuşma var ve silmiş. Devamında soruyor kız düğün ne zaman diye. Hatta niye isteklere düşmedi sorusunun cevabı da bu. Önceden konuştuğumuz, mesajları sildiğimiz kişiden tekrar mesaj gelince direkt gelmiyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?