Düğün ne zaman sorusu

Evet adını değiştirmiş hesap bilmiyorum kim falan dedi eski konuştuğum biridir dedi

Bir de surekli konusuluyor olsa evlendin mi diye sormaz. Naptin o isi gittin mi geldin mi nerdesin ya da ben evdeyim bugun sunu aldim falan der. Bence eski bi manita stalking sirasinda ara bozmak istemis

Evet baktı o da neden isteklere düşmedi bu ya kim bu dedi falan
Çünkü daha önceden konuşmuş o yüzden isteklere düşmez,genele düşer.

Sadece düğün ne zaman diye sormasıda saçma

Çeyiz hazırlığı mi yapıyor yoksa başka kızla diye geliyor insanın aklına el işi hesabı olunca

İnstegramda dil ayarını farklı Bi dil olarak değiş. Sonra geri Türkçeye al. Eski mesajlar geliyor. Bu konuşmanın öncesi varsa okursun. Yoksa da rahatlarsın. Madem veriyormuş telefonunu

İnstegramda dil ayarını farklı Bi dil olarak değiş. Sonra geri Türkçeye al. Eski mesajlar geliyor. Bu konuşmanın öncesi varsa okursun. Yoksa da rahatlarsın. Madem veriyormuş telefonunu

Yuh, bu ne stalkcilik azizim, onunuzde saygiyla egiliyorum.

Konu sahibi, ya evlenme teklifi alacaksin ama iliski 4 aylik diyosun, ya da erkek arkadasinin zaten evlenmek üzere oldugu biri vardi sen araya girdin.

Ya da 3. ve son secenek mesaji atan kisi cok fitneci bir eski sevgili, ara bozmaya calisiyor, hic normal bir mesaj degil bu.

İş arkadaşlarıyla tanıştım kadın çalışan yok

Oturduğu semtte birisi de olabilir. Uzak mesafe ilişkisi olabilir. Yaz döneminde memleketine gitmiş biri olabilir vs vs.

4 aydır görüşüyormuşsunuz sadece. Adamın çevresinden sizi bilen, tanıyan da yok belli ki. Birisinin erkek arkadaşınıza, düğün ne zaman diye sizi kastederek sorma ihtimali olacağına inanıyor musunuz ?

İşten sonra yanıma geliypr ve birlikte kalıyoruz her gün birlikte yaşıyoruz gibi bir şey artık nasıl mümkün olabilir bilemiyorum

Cok spontane bir tahmin olacak ama bence eski sevgilisi yaziyor. Konusmuslar. Benim sevgilim var vs demis muhtemelen o da düğün ne zaman demis.
Spontane tahminin yani sira kesiiin birsey var bunun altinda. Telefonuma bak rahatliginda olabilir. Silmistir herseyi ne var bunda. Birsey bulamayacaginizi biliyordur. Hesabi hatirliyorsaniz ona sorun bence de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…