- 19 Ağustos 2023
- 845
- 482
- 23
- Konu Sahibi Sekerportakaliii
-
Kendi de açtı gösterdi aramaları gösterdi fotoğrafları açtı bir şey yoktı al bak dedi bende yok gerek yok dedim sonraNeden incelemediniz? Alip baksaydiniz icinize dert olmasaydi? Ama dedigi dogru olabilir. Ben tutumunu yanlis da bulmadim. Olabilir yani meraklisidir
HayırBirlikte fotoğraf, story vs paylaştınız mı
O zaman bunu teklif edin. Reddederse şüphelenmeye başlayabilirsiniz. Tabi kabul ederse de post olarak paylaştırın kimseden gizleyemesin. Paylaşmadan önceki ve sonraki takipçi sayısına dikkat edin.
Evet baktı o da neden isteklere düşmedi bu ya kim bu dedi falanBu kadar gönül rahatlığıyla telefonu vermesi sadece hiçbir şey yapmadığı anlamına gelmez. Her şeyi temizlemişte olabilir. Ne alaka yani inanılmaz saçma bir durum. Bu sorunun öncesinde bir konuşma geçmiş gibi duruyor yoksa pat diye düğün ne zaman diye birisi neden sorsun? Bence biraz gözlemleyin hareketlerini ama çaktırmadan.
Kaç yaşındasınız?Evet baktı o da neden isteklere düşmedi bu ya kim bu dedi falan
30Kaç yaşındasınız?
Kanaviçeciyle ne konuşacak ki meme şeklinde kanaviçe siparişi mi vermiş acabaDemek ki önceden konuşmuş bu kanaviçeciyle. Durup dururken niye yazsın öyle bir kanaviçe hesabıAy bu erkekler ne salak ya.
Düğün ne zaman diye niye soruyor anlamadım kafayı yicemDemek ki önceden konuşmuş bu kanaviçeciyle. Durup dururken niye yazsın öyle bir kanaviçe hesabıAy bu erkekler ne salak ya.
Bilmiyorum kim bu anlamadım dedi önemsiz dedi.
eski konuştuğum biridir evlenmedin mi daha tarzında soruyodır işte dedi.
Olayda bir şey yok normalde,ben görsem arkadaşı benim hakkımda yazdı sanardim. Ama bu ne ya, bu ne panik, ne yalan söyleme telaşı.2 ay önce eski konuştuğum biri yazdı dedi evlendin mi diye sordu ,öyledir dedi
Ay gözümden yaş geldi yaKanaviçeciyle ne konuşacak ki meme şeklinde kanaviçe siparişi mi vermiş acaba
Konuşmuş erkek arkadaşınız o hesapla çünkü. Brn olsam acele etmezdim evlilik içinDüğün ne zaman diye niye soruyor anlamadım kafayı yicem
Ben de acaba benim hakkımda mu dedim ama öyle olsa senin hakkında demez miydi direk telefonunu açtı fotoğrafları aramaları whatsapı her şeyi en geriye kadar gidip gösterdi hiç bir şey yok dedi neden yazmış bilmiyorum dediOlayda bir şey yok normalde,ben görsem arkadaşı benim hakkımda yazdı sanardim. Ama bu ne ya, bu ne panik, ne yalan söyleme telaşı.
Kesin işin içinde bir şey var, bu panik boşa değil.
Benim yeni bir flortüm telefonu onun elinde resimlerini gösteriyordu, atıyorum salı akşamı resimleri gösteriyor ama biz salı akşamı normalde benim iş çıkışımda buluşacaktik, bir bahane buldu planlanandan üç saat sonra falan buluştuk. Böyle küçük bir ayrıntı. Neyse ben tam diğer resimler için fotoyu geriye doğru ceviriyordum ki bir saniye panikledi, anlık bir şeydi ama çok belli oldu, sonra telefonu kapattı :))
Ben de çok rahatsız edici davrandığını söyledim, galerisinde geri gitmek istedim. Normalde tanıştığı saniye mektup atarım diye ev adresini veren insan, istesem tüm aile dökümünü çıkarır atar, 'böyle seylerden hoslanmam' vs dedi, ayak yaptı. Sonra aradan zaman geçti , 'senin için sorun olacaksa al bak' diye telefonunu verdiben de 'silmek için yeterli zaman olduktan sonra vermen ne hoş. Neyse ver çöp kutuna bakayim' dedim, yine gerildi
Bu arada asla kıskanç bir insan değilimdir , hatta genişlik ve gavatlik arasında bir yerdeyim. Kendi telefonum da şifreli ve yanımdadir hep:) ama çocuk çok şüpheli davrandı. Kesin yani hoşuma gitmeyecek bir şey olduğu.
Sonra konuşmayı kestim ben de, oh kafam rahat.
Ne uğraşıcam elin şüpheli hareketleriyle, sorunlu takıntılı kadınlar gibi bir de teleofnunu göster kavgası yapacağım. Kendime yakistiramam bir kere
İyi de şüpheli şeyleri temizliyordur.Ben de acaba benim hakkımda mu dedim ama öyle olsa senin hakkında demez miydi direk telefonunu açtı fotoğrafları aramaları whatsapı her şeyi en geriye kadar gidip gösterdi hiç bir şey yok dedi neden yazmış bilmiyorum dedi
Çünkü öncesinde konuşma var ve silmiş. Devamında soruyor kız düğün ne zaman diye. Hatta niye isteklere düşmedi sorusunun cevabı da bu. Önceden konuştuğumuz, mesajları sildiğimiz kişiden tekrar mesaj gelince direkt gelmiyor mu?Düğün ne zaman diye niye soruyor anlamadım kafayı yicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?