banket alanı nedir acaba? ilk defa duyuyorum..Ankara da tek bir mekan yok.
Bütçenize göre illa ki yemekli düğün yapan oteller bile mevcut.
Banket alanları ise gırla gidiyor.
Aksine burada nikah konsepti neredeyse kalmadı çünkü o kadar çok banket alanı açıldı ki kişi başı 40 tl olan da var, 300 tl olan da.
Her şey paraya bakıyor yani.
Düğün, toplantı, kutlama gibi organizasyonların yapıldığı alan, genel adı diyebiliriz.banket alanı nedir acaba? ilk defa duyuyorum..
ben size özelden yazsam olurmuDüğün, toplantı, kutlama gibi organizasyonların yapıldığı alan, genel adı diyebiliriz.
Düğün salonu tabirinin daha geniş ve otelcilikle alakalı terimi yani.
Ankara da birçok zincir mevcut bu konuda.
10 tane aynı markanın farklı semtlerde ve farklı konseptlerde mekanı vardır mesela.
İncek semti neredeyse kır düğünü ve bu tarz mekanlarla doludur, fiyatlar el yakar.
Ama Eryaman da ya da Etlik te bulunan mekanlar bu fiyatları asla vermez.
Düğünün yaz olması fiyatı arttırır.
90 tl fiyatı nereden almış, sordunuz mu?
Biliyorsanız söyleyin, aynı ayarda başka bir yer önerebilirim.
Görümcem evleniyor da, o sebeple çoğu otel ve banket alanlarının fiyatlarını aşağı yukarı biliyorum.
Tabi ki, seve seve yardımcı olurum.ben size özelden yazsam olurmu
ve bu 500 kişi neredeyse hepsi onun ailesi..benim ailem en fazla 20 kişi gideriz düğüne..kına geceme gelecek akrabalarım o zaten eğlenceli olacak..bilmiyorum belki daha uygun yerler olabilir..Söylediğiniz fiyatlar çok uçuk geldi bana
Ben 120 kisilik nisan yaptim adam basi 40 tl yemekli ickisiz ve kırmızı etti.
Esim dugun yapti düğünümüz sanırım 250 kisiydi ve otelde yaptik yani 5 yıldızlı ara sıcak,mezeydi ana yemek yoktu 20 bin tutmuştu 2017 senesinde tam 1 sene olcak biz evleneli
500 kisi abartiiiiii inanma sakin bitanesi 600 kisilik nisan olcak diye artislik yapıyordu ,bir mekan tuttu 300 kisi vardi yoktu.
Bu rakamlar bizim burda yemekli ickili düğünde kisi basi 75 yada 70 falan o da ankara pahali tabi büyükşehir
Ben nisandada düğünde de sinire kaldim o ayri yırtındım hayir yemekli yapmayin diye babam olcak sahis beni dinlemedi yemekli yaptı cildiriyorum millet zaten yekeye icmeye geliyor bizi sevdiginden yada bizim mutlulugumuzu gormek icin gelmiyor o ne takmis bu kac bilezik takmis diye bakmaya geliyor neyse bizim gelen hainlerin hepsi morardi kaldi. Istedilerki amele ile evleneyim,insaat iscisi,boyacı. Yanlis anlasilma olmadin her meslege saygim sonsuz ama yoksulla evleneyim kocam beni hergun dovsun annemde kapi kapi gezip kizim cok mutsuz diye uzulsun istediler oylede olmadi. Kendi ogullari ve kizlari evde kaldi hala evde kalmislarbence yemekli yapma
Ama.muzik eglence pasta cerez falan olur 50 bin cok para yani bilmiyorum akrabalarim dostlarim canimdir benim dersen bilemem
Benim hala aklima gelince sinir olurum milleti doyurmak icin salak saçma isler yani
bende öyle düşünüyorum olacaksa güzel bi şekilde olsun..olmayacaksa hiç yemek telaşına girmeye gerek yokEn son gittiğim yemekli düğün inanın vasat ötesiydi. Pişmemiş bi pilav, tavuğa tavuk demeye dilim varmıyor, mezeler beni yeme diye ağlıyor... Küçümsediğimden değil elbette ama herkesin evinde her hafta pişen bir şey için o kadar para bayılmaya ne gerek var? Ben yemekli düğün olacaksa şöyle güzel bi çorba ardından bol çeşitli başlangıç tabagı sonrada güzel bi et yemek isterim. Olmayacaksada hiç gerek yok valla. Şıkır şıkır oynarız. Ha siz oyunlu filan istemiyorsanız nikah ardından aile arasında yemek daha uygun olur gibi. Tavuk pilava o kadar para vermeyin.
Kizzzz artistlik yapiyor inanma ne 500 kişisive bu 500 kişi neredeyse hepsi onun ailesi..benim ailem en fazla 20 kişi gideriz düğüne..kına geceme gelecek akrabalarım o zaten eğlenceli olacak..bilmiyorum belki daha uygun yerler olabilir..
Söylediğiniz fiyatlar çok uçuk geldi bana
Ben 120 kisilik nisan yaptim adam basi 40 tl yemekli ickisiz ve kırmızı etti.
Esim dugun yapti düğünümüz sanırım 250 kisiydi ve otelde yaptik yani 5 yıldızlı ara sıcak,mezeydi ana yemek yoktu 20 bin tutmuştu 2017 senesinde tam 1 sene olcak biz evleneli
500 kisi abartiiiiii inanma sakin bitanesi 600 kisilik nisan olcak diye artislik yapıyordu ,bir mekan tuttu 300 kisi vardi yoktu.
Bu rakamlar bizim burda yemekli ickili düğünde kisi basi 75 yada 70 falan o da ankara pahali tabi büyükşehir
Ben nisandada düğünde de sinire kaldim o ayri yırtındım hayir yemekli yapmayin diye babam olcak sahis beni dinlemedi yemekli yaptı cildiriyorum millet zaten yekeye icmeye geliyor bizi sevdiginden yada bizim mutlulugumuzu gormek icin gelmiyor o ne takmis bu kac bilezik takmis diye bakmaya geliyor neyse bizim gelen hainlerin hepsi morardi kaldi. Istedilerki amele ile evleneyim,insaat iscisi,boyacı. Yanlis anlasilma olmadin her meslege saygim sonsuz ama yoksulla evleneyim kocam beni hergun dovsun annemde kapi kapi gezip kizim cok mutsuz diye uzulsun istediler oylede olmadi. Kendi ogullari ve kizlari evde kaldi hala evde kalmislarbence yemekli yapma
Ama.muzik eglence pasta cerez falan olur 50 bin cok para yani bilmiyorum akrabalarim dostlarim canimdir benim dersen bilemem
Benim hala aklima gelince sinir olurum milleti doyurmak icin salak saçma isler yani
Aynen öyle. Yemek yerine ikramları zengin tutabilirsiniz. Minik minik browniler, meyveli tartlar, çerez,çeşitli kurabiyeler, pasta, dondurma, sınırsız içecek-çay servisi, meyve ikram edilebilir mesela. Hem daha uygun olur hemde göz doyurur.bende öyle düşünüyorum olacaksa güzel bi şekilde olsun..olmayacaksa hiç yemek telaşına girmeye gerek yok