Düğün mekanı fiyat

Tasbebek09

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2014
590
930
Kızlar merhaba
Bugün bi kaç yerle görüşmeye gittik. Açık mekan.manzarası süper olan bi yerle görüştük.organizasyonu hepsi içinde (fotoğrafçı hariç) 10.000 tl fiyat verdi Eylül ayı için.
belediye düğün salonu ile görüştük sadece mekan 1500 tl istediler. Organizasyoncu ile görüşelim fiyat alalım mekan + organizasyon ne kadar tutar 10.000 tl yi geçer mi aşağısında mı kalır diye. Şuan fiyat veremiyoruz dediler.
ama organizasyoncu 10.000 tl çok iyi kaçırmayın dedi.
yani piyasayı pek bilmiyorum . Hiçbir yer şuan fiyat vermiyor. Salon tutanlar sizce fiyat nasıl makul mu? Yemeksiz bu arada bu fiyat. Kuru pasta, kuru yemiş içecek olcak yani.

GÜNCELLEME : kızlar bi yerle daha görüştük denize sıfır (arkası kumsal ve kumsalı da açıyorlar )açık alan çok güzel organizasyon içinde o da 10.000 dedi burayı daha çok beğendim .galiba bu bölge için fiyatlar bu şekilde. bizim tek kız tarafı için 150 kişilik olcak belki fiyatlar bundan iyidir bilmiyorum.

Son düzenleme:
İnan fiyat çok uygun abim evlenecek kısmet olursa yemekli 20 bin tutacaklar belediyenin diğerleri daha uçuk 30 kadar var sizinki çok çok iyi

İnan fiyat çok uygun abim evlenecek kısmet olursa yemekli 20 bin tutacaklar belediyenin diğerleri daha uçuk 30 kadar var sizinki çok çok iyi
Gerçekten mi sevindim bunu duyduğuma. Ya manzarası filan çok güzel karşısında deniz var. Bizim yemeksiz kuru pasta, kuru yemiş filan olcak.
ben çok beğendim de damat tarafı ne der bilmiyorum tabi . Babam filan çok dedi. Yani daha aşağısı olmaz bence de ama bakalım artık bir çok yer ayarlamıyoruz diyor pandemiden dolayı.

bizim buralarda 30-40 bin falandı pandemıden önce ama şimdi ne kadar hiç bilmiyorum

borç yapıp evlendikten sonra siz ödeyeceksenız , hiç girme o borcun altına , belediyenın yerini tut süslet biraz ,

ben yıllarca borç ödedim sanki kendiler ödeyeceklermiş gibi herşeyi borçla yapmışlar sonra ödesin gelin damat ,

ilk yıllarmı nefretle anıyorum inan bana , o yüzden aklında olsun , ( damata sor biz artık bir aile oluyoruz ikimiz de )düğünde takılan

takıyla ödenecekse gerek yok o takı sende kalsın , daha uygun olanı seç , bir abla tavsiyesi olarak kabul et

hayırlı olsun

Gerçekten çok uygunmuş bu arada şehir neresi. Birde bizim tutulacak çay bahçesi gibi açık hava ama küçük çok büyük değil malesef

İki sene önce evlenen komşum manzarasız mekana 30 bin vermişti. Çok iyi bence bir de manzaralı falanmış. Yemekli mi bu arada? Bizim komşunun yemekliydi o da etkiliyor ama şu dönemde yemekli olmuyor mu bilmiyorum tabii

Şehir neresi bilmiyorum ama fiyat çok iyi
Bizim burda yemeksiz 20 binden falan başlıyor yakınlarımdan duyduklarım kadarıyla

Belediyeyi seçsen bile organizasyon tutmak lazım organizasyon fiyatları da yüksek anladığım kadarıyla organizasyoncu çok iyi fiyat vermişler dedi. Süslemeyi geçtim daha müzikçisi, pastası, içeceği filanda var yine hesaplasak 10.000 e yaklaşır gibi.

Hayır yemeksiZ. İçecek kuru pasta yaş pasta olcak.

Yer neresi bilmiyorum ama bizim burda pandemi öncesi 20 30 40 bin devam ediyodu üstelik aperatif şeylerle falan olan yerler sınırlı davetli yemekli bı tanıdığımız 100 bine yakın para harcadığını söylemişti çok fazla gereksiz kimse memnun olmuyo sonrasında şimdiki aklım olsa direk nikahtan giderdim ne düğün dernek işlerine bulastim düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…