Terasta harika boğaz manzarası ile görece uygun fiyata düğün yapmak isteyenlere önerebilirim. Ben bu yıl için arayıp fiyatları sordum, size de yardımcı olur belki...
öncelikle öğretmen kartı sahibi iseniz fiyatlar menüsüne göre 5-6 lira daha düşüyor, değilseniz menülerin kişi başı fiyatları şöyle:
pastalı: 16 (!!sadece hafta arası!!)
içkisiz kokteyl: 30
içkili kokteyl: 40
içkisiz beyaz et: 35
içkili b.et: 55
içkisiz k.et: 39
içkili k.et: 57
bunlara ek olarak gelecek ekstralar da var tabi :)
müzik: 500-1000 arası (düğün yapılacak kısma göre; manzaralı teras en pahalısı
masa-sandalye giydirme: 5tl kişi başı
gelin masası, gelin yolu, giriş süsleme: en az 600 gibi, canlı çiçek istersen daha fazla.
masalara şamdan çiçek vs. istersen bunlar da ekstra, liste uzuyor yani.
video-fotoğraf: min. 600
yaş pasta: 3 tl kişi başı
Umarım bu bilgiler sabancı öğretmenevini düşünenler için fayda sağlar. İsterseniz bir telefon açıp aynı bilgilerin mail olarak size gönderilmesini de isteyebilirsiniz, bu konuda son derece ilgili ve yardımsever davrandılar bana.
öncelikle öğretmen kartı sahibi iseniz fiyatlar menüsüne göre 5-6 lira daha düşüyor, değilseniz menülerin kişi başı fiyatları şöyle:
pastalı: 16 (!!sadece hafta arası!!)
içkisiz kokteyl: 30
içkili kokteyl: 40
içkisiz beyaz et: 35
içkili b.et: 55
içkisiz k.et: 39
içkili k.et: 57
bunlara ek olarak gelecek ekstralar da var tabi :)
müzik: 500-1000 arası (düğün yapılacak kısma göre; manzaralı teras en pahalısı
masa-sandalye giydirme: 5tl kişi başı
gelin masası, gelin yolu, giriş süsleme: en az 600 gibi, canlı çiçek istersen daha fazla.
masalara şamdan çiçek vs. istersen bunlar da ekstra, liste uzuyor yani.
video-fotoğraf: min. 600
yaş pasta: 3 tl kişi başı
Umarım bu bilgiler sabancı öğretmenevini düşünenler için fayda sağlar. İsterseniz bir telefon açıp aynı bilgilerin mail olarak size gönderilmesini de isteyebilirsiniz, bu konuda son derece ilgili ve yardımsever davrandılar bana.