• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

düğün mekanı arayanların mekanı :)

Terasta harika boğaz manzarası ile görece uygun fiyata düğün yapmak isteyenlere önerebilirim. Ben bu yıl için arayıp fiyatları sordum, size de yardımcı olur belki...
öncelikle öğretmen kartı sahibi iseniz fiyatlar menüsüne göre 5-6 lira daha düşüyor, değilseniz menülerin kişi başı fiyatları şöyle:

pastalı: 16 (!!sadece hafta arası!!)
içkisiz kokteyl: 30
içkili kokteyl: 40
içkisiz beyaz et: 35
içkili b.et: 55
içkisiz k.et: 39
içkili k.et: 57

bunlara ek olarak gelecek ekstralar da var tabi :)

müzik: 500-1000 arası (düğün yapılacak kısma göre; manzaralı teras en pahalısı ;)
masa-sandalye giydirme: 5tl kişi başı
gelin masası, gelin yolu, giriş süsleme: en az 600 gibi, canlı çiçek istersen daha fazla.
masalara şamdan çiçek vs. istersen bunlar da ekstra, liste uzuyor yani.
video-fotoğraf: min. 600
yaş pasta: 3 tl kişi başı

Umarım bu bilgiler sabancı öğretmenevini düşünenler için fayda sağlar. İsterseniz bir telefon açıp aynı bilgilerin mail olarak size gönderilmesini de isteyebilirsiniz, bu konuda son derece ilgili ve yardımsever davrandılar bana.

Mihrabat korusundan da fiyat aldım arkadaşlar. Orada da farklı paketler var, sitesinden içerikleri hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.
Ben kokteyl düşündüğün için onları sordum. Altın-inci paketler kb. 70 tl.

Mihrabat korusundan da fiyat aldım arkadaşlar. Orada da farklı paketler var, sitesinden içerikleri hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.
Ben kokteyl düşündüğün için onları sordum.
Altın-inci paketler kb. 70 tl.

Ben kokteyl düşündüğüm için onları sordum.
Altın-inci paketler kb. 70 tl. Yemeklilerde de 10-20 tl artar sanıyorum.

kızlar bu düğün yeri bulmak ne kadar zormuş..acayip stresliyim...Allah kısmet ederse 23 hazıranda yapıcaz düğünümüzü ama çoğu yer dolmuş..bunalıma girdim resmen..sizler naptınız son durum nedir??

arkadaslar merhaba
biz de düğünü eylülde beykoz sabancı ögretmenevinde yapacağız. ama gecesinde bir otele girmek istiyoruz. nereyi önerirsiniz.
yanıtlarınıza ihtiyacım var.

Secret Garden

31 Mayıs tarihinde ilgili mekanda gündüz düğünü gerçekleştirdik.

Mekanla ilgili eleştirilerime başlamadan önce okumaya üşenenler için özet geçiyim: KESİNLİKLE UZAK DURUN.

Secret Garden'ın bulunduğu yer harika bir yer; deniz manzarası, bol ağaçlı ortamı gerçekten muhteşem. Kır düğünü için gerçekten ideal bir mekan. Ama mekanın organizatörleri berbat. Tek dertleri daha çok kazanmak, bu yüzden organizasyona dair bütün masrafları minimumda tutup; karlarını arttırmayı amaçlıyorlar. Mekan işletmecisinin ve organizatörlerinin en büyük problemi hiç şeffaf olmamaları; anlaşmayı yapana kadar bahsetmeleri gereken pek çok konudan bahsetmiyorlar:

Mekanın oturma düzeniyle ilgili bir illüstrasyon verdiler, biz buna uygun olarak misafirlerimizi masalara dağıttık ama düğün günü oturma düzenini kafalarına göre değiştirmişler. Aile büyüklerini sahneye en yakın yere koymuştuk ama değişen düzen yüzünden en arkalarda kaldılar.

Kuzu çevirme olacak şeklinde anlaşıldı. Düğüne bir hafta kala 2-3 tane kuzuyu göstermelik çeviririz oldu ama maalesef düğün günü tek bir kuzu çevirme bile yapılmadı. Deneme yemeğinde mezeler son derece iyiydi, misafirlerimizle olan görüşmelerimizde patlıcanlı ve yoğurtlu mezenin tadının son derece bozuk olduğunu söylediler. Misafirlerimizin pek çoğuna pasta servisi yapılmadı.

Zorunlu çalışmamız gereken fotoğraf ve süsleme şirketleri profesyonel ama prodüksiyon şirketi gerçekten berbat. Hem dj hem tonemaster için ekstra para aldılar, dj yollamadılar. Yolladıkları tonemaster solistimizle sürekli kavga etti ve solistimizin direktiflerine uymadı.

Düğün haziranın başında olmasına rağmen sıcaktan piştik, bunla ilgili hiçbir önlemleri yok; ve bizi bu konuda uyarmadılar dediğim gibi tek dertleri paranızı almak ve vasat bir düğün yapıp sizi yollamak. Görüşmeler esnasında yağmur için back upları olduğunu söyledi mekan işletmecisi ama düğüne bir hafta kala eğer yağmur yağarsa dışarıdan back up kiralariz onun parasını da verirsiniz dediler; Allahtan bizde yağmur yağmadı.

12:00'da başlayacak düğünün hazırlıkları 12:20 gibi bitti, erken gelen misafirlerimiz saçma sapan bir hazırlanma tablosuyla karşılaştı.

Düğün esnasında, mekanda hem doğum günü organizasyonu hem kahvaltı servisi vardı. Anlaşma sırasında böyle bir şeyden bahsedilmedi. Düğün yeri ve diğer kahvaltı, doğum günü organizasyonları hemen hemen iç içeydi.

Eleştirilerimi hem mekan işletmecisine hem organizatörüne ilettim, neredeyse hiç oralı olmadılar.

Sonuç olarak kesinlikle uzak durulması gereken bir mekan, düşünmeden listenizden eleyin.

Merhaba, Yeni evleneceklere özellikle tavsiyem KELEBEK ÇİFTLİĞİNİ tercih etmeyin. çünkü en mutlu gününüz kabusa dönüşebilir. mekan sahibi Çiğdem hanım, düğün günümü başka birine daha satmıştır. ve ben bunu 20 gün kala öğrendim. Şehir dışından gelecekler, davetiyeler, yapılan masraflar hepsi bize zarar olarak döndü. Çiğdem hanım için insan hayallerinden çok para önemlidir. NE kadar çok para onun için o değerli. size tavsiyem sakın burayı tercih etmeyin. ben 1 hafta kan kustum. uyku uyumadım. hastanelik olup, iğnelerle durdum. ama tabi bu durum karşısında bir özür bile dilenmedi, zararları karşılamayı bırakın. lütfen burayı tercih edip, hayallerinize kabusa çevirmeyin.

Merhaba, Yeni evleneceklere özellikle tavsiyem KELEBEK ÇİFTLİĞİNİ tercih etmeyin. çünkü en mutlu gününüz kabusa dönüşebilir. mekan sahibi Çiğdem hanım, düğün günümü başka birine daha satmıştır. ve ben bunu 20 gün kala öğrendim. Şehir dışından gelecekler, davetiyeler, yapılan masraflar hepsi bize zarar olarak döndü. Çiğdem hanım için insan hayallerinden çok para önemlidir. NE kadar çok para onun için o değerli. size tavsiyem sakın burayı tercih etmeyin. ben 1 hafta kan kustum. uyku uyumadım. hastanelik olup, iğnelerle durdum. ama tabi bu durum karşısında bir özür bile dilenmedi, zararları karşılamayı bırakın. lütfen burayı tercih edip, hayallerinize kabusa çevirmeyin.

Back