• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

düğün mekanı arayanların mekanı :)

Kızlar bizim de bu eylül en geç ekim gbi isteme söz olucak nişanı en erken 2012 ağustos-eylül ayı gibi düşünüyoruz. Biz şimdi ekimde söz yaptıktan sonra hemen başlayalım mı 2012 ağustos eylül ayı için nişan mekanı bakmaya. Yemekli 100-120 kişilik maksimum bir yer arıyoruz.

Kızlar bizim de bu eylül en geç ekim gbi isteme söz olucak nişanı en erken 2012 ağustos-eylül ayı gibi düşünüyoruz. Biz şimdi ekimde söz yaptıktan sonra hemen başlayalım mı 2012 ağustos eylül ayı için nişan mekanı bakmaya. Yemekli 100-120 kişilik maksimum bir yer arıyoruz.

canım nişanı neden okadar uzatıyosunuz merak ettim
1 yol sonrası için mekan bakmak konusunda bende kararsızım çünkü bizde düğünü seneye mayısta istiyoz kasımda da yer tutarız diyoz geç mi olur acaba:nazar:

1 yol sonrası için mekan bakmak konusunda bende kararsızım çünkü bizde düğünü seneye mayısta istiyoz kasımda da yer tutarız diyoz geç mi olur acaba:nazar:

Okullarımız yeni bitti tatlım askere gidicek işte gitmeden ailelerimizi tanıştırıp söz yapıcaz zaten askerden gelmesi kasımda gitse mayısı buluyır ben de dersaneye başlıcam kpss için temmuzda sınava girip çıkıcam işte hazırlık filan ağustos ayında nişan anca olucak.

Buradan okuduklarım en az 7-8 ay önce bakılması yönünde ama ben de tam emin değilim canım.

hoşgeldin canım hayrlı olsun inş herşey dilediğin gibi olur.bence ufaktan ufaktan bakmaya başlamalısın yer bulursun ilk önce tutma işlemini sonra yaparsın ama mekanlara bakıp fikir edinmelisin daha sonra problem yaşamamk için canım :9:

hoşgeldin canım hayrlı olsun inş herşey dilediğin gibi olur.bence ufaktan ufaktan bakmaya başlamalısın yer bulursun ilk önce tutma işlemini sonra yaparsın ama mekanlara bakıp fikir edinmelisin daha sonra problem yaşamamk için canım :9:

En azından aileler tanışsın öyle bakayım diyorum canım ciddi ciddi şimdi sadece netten bakarak fikir ediniyorum. Kendi kendime gelin güvey olmiyim erkenden. :27:

Gözüme takılan mekanlar şunlar oldu kızlar nette
1. Bakırköy'de Gönül Davet
2 .Çamlıca'da Hacegan Restorant
3. Çamlıca'da Nagehan Restorant
4. Maltepe sahilde Wonderland
5. Merter'de pekom polis evi
6. Baltalimanı'nda Polis moral evi
7. İBB'nin tesisleri
8. Hidiv Kasrı bir de çok hoş. :69:

Buralar da düğün ya da nişan organizasyonuna katılan var mı aramızda kızlar?

7. İBB'nin tesisleri

çok teşekkürler almor hepsine bakım biz anadolu yakasında kır düğünü yapmayı düşünrz bnm ilgimi çeken 1-2-3-8 tabi arayıp fiyat bilgisi almam lazm en kısa zamanda fiyatları öğrendkten sonra buradada paylaşırımm :16:

çok teşekkürler almor hepsine bakım biz anadolu yakasında kır düğünü yapmayı düşünrz bnm ilgimi çeken 1-2-3-8 tabi arayıp fiyat bilgisi almam lazm en kısa zamanda fiyatları öğrendkten sonra buradada paylaşırımm :16:

Çok iyi olur tatlım ben anca eylül ekim gibi fiyat araştırmasına başlayacağım çünkü.

selam kızlar.bende mayısta düğün yapmayı düşünüyorum bende araştırmaya başladım..şimdi araştırıp sonbahar kış gibi kaporayı vermek istiyoruz..hepimiz için hayırlısı neyse gönlümüzdeki neyse o olsun..

selam kızlar.bende mayısta düğün yapmayı düşünüyorum bende araştırmaya başladım..şimdi araştırıp sonbahar kış gibi kaporayı vermek istiyoruz..hepimiz için hayırlısı neyse gönlümüzdeki neyse o olsun..

nefesim hoşgeldin cnmm hayrlı olsn herşey gönlünce olur inş bizde haziran ayı için düşünüyrz ama şimdiden bakmaya başladım bende :66: rabbim herkesin gönlüne göre versin inşş :)

2012 Haziran aydında yapacagımız dugunumz ıcın pendık ada tesıslerı ıle anlaşmıstık hem erken rezvasyon ındırımı hemde mekan arayısımızı noktalayalım ıstedık sozleşme yapmaya gıttıgmız gun (Dun) bızmle gorusme yapan kısının ayrıldıgını soyledıler kı ondan once baska bırıyle gorsmustuk para odeyıp tarihmızı almak ıstedıgmzde bunu yapmayacaklarını 2012 satışlarının baslamadıgını soyledıler sebepse 2012 ajandasının cıkmamasıymıs :47: ellerınde bızımle ılgılı karsılıkı dokumanlarımız var oldugunu soyledıgmızde uzgunum demkle yetındıler ıse yenı gırmıs kurum tecrubesı olmayan kısı patronlarına madurıyetımızı gıdemek ıcın konsmaya gıtt geldıgınde Ada tesıslerının paraya ıhtıyacı yok mal sahıplerıde kendı yerlerı gıbı uslupla cevap aldık tum yakınlarıma burda yapacagmı soylemıstım dun aglayarak :50:mekanı terk ettım hepsını allaha havale edıyorum su muberak ayda herseyde var bır hayır demmekı kımbılır dugun gunumde ne gbı sıkıntılar yasatacaklardı bana:50:şıkayet formlarına bakktıgmda da 2008 yılında bır baskasına havuzbası satılmıs dugun zmanaı rest kısmının satıldıgı soylenmıs allah beterınden korusun Allah hepimizin yardımcısı olsun

7. İBB'nin tesisleri

Selam Canım,
Merter Polisevinde bir arkadaşım yemekli düğün yaptı. Çok güzeldi, havuzbaşı. Yemekler, içki servisi, garsonların tavrı vs. organizasyon bence gayet iyiydi.
Ben de Mayıs Haziran gibi evleniyorum Kıslar.. Sürecin hepinizin gönlünce olmasını diliyorum.

Yeni aldığım fiyatlar

Ataköy marina Nossa Costa kişi başı 85 tl

Bakırköy Galeria yanı Garden Doğa kişi başı kokteyl 40 tl yemekli 85 tl içkisiz

Gayrettepe Dedeman Otel kişi başı yemekli 160 tl kokteyl 110 tl (tamamen meraktan sordum :))

selam kızlar,

bende size bilgi vereyim, cennet vadisi ni tavsiye ederim, çok düğüne katıldım, kardeşimde önümüzdeki yıl orda düğün yapıcak, fiyat süper, hizmet tam isteğim gibi, erken rezervasyon indirimini devam ettiriyolar, ben 3.500 tlye 300 kişilik pasta meşrubat tuttum

daha önceden tecrübem var mekan hakkında, pasta çok güzel hizmette çok güzel, araştırın derim,

hepinize mutluluklar dilerim

kızlar merhaba

bende birok yer gezdim hatta fatihteki gönül daveti çok beğenmiştim. Ama Vatan düğün salonunu görünce fikrim değişti. Aksarayda .
pasta menüsü içnde sigara böreği , kurabiye pasta var , ayrıca masalar meyve ve çerez 5500e tuttuk.

sadacee pasta menüsü 4500. çok güzel bir yer tavsiye ederim. ayroca çocuk odası var, palyaçosu var. bu arada 8 temmuz 2012 düğün tarihim .

arkadaşlar düğün mekanı her evlenicek çift için çok önemli..her detayın sözleşmede yer alması en azından sizin canınızı sıkacak şeylerle karşılaşmanızı önleyebilir..organizasyonda amatörlük her şeyi mahvedebilir..onun için anadolu yakasında yer arıyorsanız bu sakın swedish sport club gibi para yağdırıp karşısında adam gibi hizmet alamadığınız yerler olmasın..Bir mekan düğün davetlisine yemek yok denirmi ya...en azından düğün deneyimleri olsun bari:)) herkes herkesi yolma peşinde malesef...parasını alıyosunuz madem bari hakkını verin ....

[ Daha önce kadınlar külübü aracılığı ile şikayetimi,dile getirdiğim kurumla 2012 Haziran ayı düğünümüzle ilgli anlaşmamızı yaptık .En son kurumun eğlence ve orgaizasyon işelmini yapan M... Bey bu konuda cok yardımcı oldu daha önce yasadıgımız sıkıntıları ve yenilenen birçok detayı bize anlatarak içimiz ferahlattı .içimiz rahat bir şekilde anlaştık yeni bir organizasyon firması fotografcısı ıle kurumsallaşma yolundan ileryen Ada tesislerini hepinize tavsiye ediyorum.

İnşallah Hepimiz için Hayırlı olsun:nazar: tek isteğim O gün Yağmur yağmasın Dua edin Kızlar...:34: :kkk:

Back