Kızlar bizim de bu eylül en geç ekim gbi isteme söz olucak nişanı en erken 2012 ağustos-eylül ayı gibi düşünüyoruz. Biz şimdi ekimde söz yaptıktan sonra hemen başlayalım mı 2012 ağustos eylül ayı için nişan mekanı bakmaya. Yemekli 100-120 kişilik maksimum bir yer arıyoruz.
canım nişanı neden okadar uzatıyosunuz merak ettim
1 yol sonrası için mekan bakmak konusunda bende kararsızım çünkü bizde düğünü seneye mayısta istiyoz kasımda da yer tutarız diyoz geç mi olur acaba
canım nişanı neden okadar uzatıyosunuz merak ettim
1 yol sonrası için mekan bakmak konusunda bende kararsızım çünkü bizde düğünü seneye mayısta istiyoz kasımda da yer tutarız diyoz geç mi olur acaba
Kızlar bizim de bu eylül en geç ekim gbi isteme söz olucak nişanı en erken 2012 ağustos-eylül ayı gibi düşünüyoruz. Biz şimdi ekimde söz yaptıktan sonra hemen başlayalım mı 2012 ağustos eylül ayı için nişan mekanı bakmaya. Yemekli 100-120 kişilik maksimum bir yer arıyoruz.
hoşgeldin canım hayrlı olsun inş herşey dilediğin gibi olur.bence ufaktan ufaktan bakmaya başlamalısın yer bulursun ilk önce tutma işlemini sonra yaparsın ama mekanlara bakıp fikir edinmelisin daha sonra problem yaşamamk için canım
En azından aileler tanışsın öyle bakayım diyorum canım ciddi ciddi şimdi sadece netten bakarak fikir ediniyorum. Kendi kendime gelin güvey olmiyim erkenden.
Gözüme takılan mekanlar şunlar oldu kızlar nette
1. Bakırköy'de Gönül Davet
2 .Çamlıca'da Hacegan Restorant
3. Çamlıca'da Nagehan Restorant
4. Maltepe sahilde Wonderland
5. Merter'de pekom polis evi
6. Baltalimanı'nda Polis moral evi
7. İBB'nin tesisleri
8. Hidiv Kasrı bir de çok hoş.
Buralar da düğün ya da nişan organizasyonuna katılan var mı aramızda kızlar?
çok teşekkürler almor hepsine bakım biz anadolu yakasında kır düğünü yapmayı düşünrz bnm ilgimi çeken 1-2-3-8 tabi arayıp fiyat bilgisi almam lazm en kısa zamanda fiyatları öğrendkten sonra buradada paylaşırımm
selam kızlar.bende mayısta düğün yapmayı düşünüyorum bende araştırmaya başladım..şimdi araştırıp sonbahar kış gibi kaporayı vermek istiyoruz..hepimiz için hayırlısı neyse gönlümüzdeki neyse o olsun..
Gözüme takılan mekanlar şunlar oldu kızlar nette
1. Bakırköy'de Gönül Davet
2 .Çamlıca'da Hacegan Restorant
3. Çamlıca'da Nagehan Restorant
4. Maltepe sahilde Wonderland
5. Merter'de pekom polis evi
6. Baltalimanı'nda Polis moral evi
7. İBB'nin tesisleri
8. Hidiv Kasrı bir de çok hoş.
Buralar da düğün ya da nişan organizasyonuna katılan var mı aramızda kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?