düğün mekanı arayanların mekanı :)

CYLNTSDMR

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2010
310
5
96
İstanbul
slm kızlarr allah nasip edersee 2012 nin haziran ayında evleneceğimm (inş) düğün mekanı arayışı içerisine girmiş bulunmaktayımm bnm gibi düğün mekanı arayan arkaşalar birlikte fikir edinelim gelin beraber bulalımm en güzel düğün mekanlarını.

canım ben kır düğünü düşündüğüm için o mekanlara baktım ve hemen hemen hepsi listemde mevcut artık fiyatları fln iyice öğrenip ona göre bir plan yapıp mekan seçicez bakalım

JARDİN DE FRANCE (FRANSIZ BAHÇELERİ) – TARABYA – İSTANBUL*
Korupark İstanbul Sarıyer
Mihrabat Korusu
Teras Restaurant, Yeşilyurt Spor Kulübü
Qubbe İstanbul
Dalyanclub
Garden doğa
Gizlibahcerestaurant ağva
garden74
pasagarden

Event Garden
The Village Park
Nabizade Konağı
Naturapark*
Bahar Country
Urza / Monteverde
Çamlıca Clup Torch
Cemile Sultan Korusu – Şehzade / kırtepe
Beykoz beytaş restaurant
Beykoz sabancı öğretmen evi
SECRET GARDEN
GARDEN FİESTA
Beyaz Bahçe Restaurant ve Butik Otel
Kemerbotanikpark
Leonardo
Marianinbahcesi
Shepoint
Lovestorygarden
Green House Garden Park
MİRANDA GARDEN OTEL
POLONEZKÖY COUNTRY CLUB
AYŞE TEYZE BAĞ BAHÇE
benden bu kadar eğer kır düğünü düşünüyorsan mekanların hemen hemen hepsi burada

.ohh maşallahh cnnmm hepsini yazmışsın resmen saydıklarının nerdeyse hepsii çok güzell amaa çokta tuzlu bende çoğu yeri aradımm fiyat bilgisi almak içinn çok pahalı yaww yandık valla bizz allahh yardımcısı olsun herkesinn :)bende kır düğünü düşünüyum canım salon istemiyoruz ama değişede bilir tabi çok pahalıya patlayacak olursa salon da olabilir benm ki . ilgilendiğin ve cevapladığın için çok teşekkür ederim canım çok sevindirik oldum

Son düzenleme:
canım nişanlımısınız
ya ben nişanlı sölzü falan değilim ama sevgilimle hep allah nasip ederse 2012 mayıs yada haziran düğün istiyoz şimdiden bakmak gerekio mu ya mekan yer bulamama durumu olurmu acba erken değilmi canım

hoş geldinn cnmm :)
ben nişanlıda denebilir ama nişanlı değilim sonbara doğru aile arasında nişan düşünüyoruz inş aksilik olmazsa.valla ben erkenden bakayım dedimm aradım hatta bazı yerlerii erken rezervasyon yaptırırsanınz 2011 in fiyatları geçerli olur dedilerr değişiyormuş çünkü fiyatlarr canm sende ciddi düşünüysan bak istersen yer bulmama gibi bir durum olursa üzülme sonraa hayırlısı olsun hakkında cnmm inşallahh istediğin gibi olur herşey

ayy canım yaaaa bizde sonbahara doğru nişan düşünüyoruz yaa senle hep aynı çıktık hee
peki istemen falan oldumu tatlım
benim istemem de olmadı işte hepsini allah nasip ederse sonbahara doğru düşünüuoz seninde mi öle yoksa
bende hep düşünüyodum şimdiden tutsak diye ama bi benmiyim diyodum istenmeden bile bunları düşünen
sen çıktın bide canım çok sevindim buna:):)
benimkine dedim yer kalmıyomuş dedim 2012 den rezervasyona başlamış herkez diye o da nişandan hemen sora bakarız dedi
seninki ne diyo canım tutucakmısınız yani ciddi ciidi

ewet cnnm herşeyimzi aynı nerdeyse ama ben sözlüyüm 2 yıldır nerdeysee benimm uzadı biraz acele ettim cnm ben lise yeni bittii bizim iş aceleye geldi ama çok şükür pişman değilimm allahh pişman ettirmesin kimseyyi.valla bizz maddi açıdan sıkıntı çekmeyeceğimiz bir yer bulursakk tutabilir cnmm

daha önce arayıpp fiyatlarını öğrendiğim birkaç yer var kızlar sizlerle paylaşmak isytrmm hepimiz içn fikir olsunn sizlerindee varsa beğendiğiniz yerler lütfen paylaşın bizde yararlanalımm hepinizee kucak dolu sevgilerr

yansı piknik kişi başı 25-40 tl arası değişiyor
ayşe teyze bağ bahçe kişi başı 45 ile 120 arası değişiyor
cavidan hanımın çiftliği 700+kişi başı 2 tl
club torch kişi başı 35 ile 95 arası değişiyor
hancı alkolsüz kişi başı 50 tl
sophia kişi başı 50 ile 80 arası değişiyor
beyaz bahçe restaurant kişi başı en düşük 60 tl
saklı bahçe restaurant kişi başı 35-40 tl
Çavuşbaşı Erbap Kasrı kişi başı 25 ile 32 tl arası değişior

herkesin gönlüne göree versin rabbim inşş ....

Son düzenleme:

aile arası mı sözlüsün canım istemeye geldiler mi 2 yıl önce
tüh ya üzüldüm şimdi burda yollar ayrıldı

benimde ne isteme ne söz ne nişan bişi yok ortada benim üni devam ediyo tek dersim var normalde 2012 düşünüoduk ama ben dersten kalınca=( hem ders hem düğün idare edemeyebilirim ikisini dersim ana ders çünkü hem güz hem bahar 2 dönemde var bizde sonbahar kış belki bi isteme olabilir olmayada bilir erkek arkadaşım bu çekingenlikle ohooo ben kaçırcam en sonunda o olcak bakalım zaten bizim karmakarışık kendisi kaptan 6 ay yok zaten 2012 yazında seferde olcak her şey bana kalıcak o türlüde çok zor çooookk 2013 e kalcak gibi de belli olmaz kısmet diyelim di mi

olsun cnmm hayırlısı olsun herşeyin hayrlısı sen nerde hangi bölüm okuyrsun canım?

olsun cnmm hayırlısı olsun herşeyin hayrlısı sen nerde hangi bölüm okuyrsun canım?

ben eskişehirde üniversitedeydim de tek ders kalınca ana kucağına geri döndüm canım =) boşa masraf olmasın diye artık arada gidicem okula =) senin de yaş küçük galiba =) lise mevzusu vardı kardeşimden küçüksün eğer öyleyse

en güzelini yapmışsın cnnm inş o dersinide verirsinde anlının akıyla bitirirsin ünv yi ewet cnnm benm lise yeni bitti malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…