hoş geldinn cnmm :)
ben nişanlıda denebilir ama nişanlı değilim sonbara doğru aile arasında nişan düşünüyoruz inş aksilik olmazsa.valla ben erkenden bakayım dedimm aradım hatta bazı yerlerii erken rezervasyon yaptırırsanınz 2011 in fiyatları geçerli olur dedilerr değişiyormuş çünkü fiyatlarr canm sende ciddi düşünüysan bak istersen yer bulmama gibi bir durum olursa üzülme sonraa hayırlısı olsun hakkında cnmm inşallahh istediğin gibi olur herşey
ayy canım yaaaa bizde sonbahara doğru nişan düşünüyoruz yaa senle hep aynı çıktık hee
peki istemen falan oldumu tatlım
benim istemem de olmadı işte hepsini allah nasip ederse sonbahara doğru düşünüuoz seninde mi öle yoksa
bende hep düşünüyodum şimdiden tutsak diye ama bi benmiyim diyodum istenmeden bile bunları düşünen
sen çıktın bide canım çok sevindim buna:):)
benimkine dedim yer kalmıyomuş dedim 2012 den rezervasyona başlamış herkez diye o da nişandan hemen sora bakarız dedi
seninki ne diyo canım tutucakmısınız yani ciddi ciidi
ewet cnnm herşeyimzi aynı nerdeyse ama ben sözlüyüm 2 yıldır nerdeysee benimm uzadı biraz acele ettim cnm ben lise yeni bittii bizim iş aceleye geldi ama çok şükür pişman değilimm allahh pişman ettirmesin kimseyyi.valla bizz maddi açıdan sıkıntı çekmeyeceğimiz bir yer bulursakk tutabilir cnmm
aile arası mı sözlüsün canım istemeye geldiler mi 2 yıl önce
tüh ya üzüldüm şimdi burda yollar ayrıldı
2 yıl önce geldiler istemeye aile arasında oldu cnm.olsunn canmm bundan sonraki yollarımız aynıı
başladınmı bakmaya bakalımm düğün yerleri
benimde ne isteme ne söz ne nişan bişi yok ortadabenim üni devam ediyo tek dersim var normalde 2012 düşünüoduk ama ben dersten kalınca=( hem ders hem düğün idare edemeyebilirim ikisini dersim ana ders çünkü hem güz hem bahar 2 dönemde var bizde sonbahar kış belki bi isteme olabilir olmayada bilir erkek arkadaşım bu çekingenlikle ohooo ben kaçırcam en sonunda o olcak bakalım zaten bizim karmakarışık kendisi kaptan 6 ay yok zaten 2012 yazında seferde olcak her şey bana kalıcak o türlüde çok zor çooookk 2013 e kalcak gibi de belli olmaz kısmet diyelim di mi
sözlün de bakıyomu canım
olsun cnmm hayırlısı olsun herşeyin hayrlısı sen nerde hangi bölüm okuyrsun canım?
ben eskişehirde üniversitedeydim de tek ders kalınca ana kucağına geri döndüm canım =) boşa masraf olmasın diye artık arada gidicem okula =) senin de yaş küçük galiba =) lise mevzusu vardı kardeşimden küçüksün eğer öyleyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?