Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
istersen yardımcı olabılırım canım
Yşilköyde hangi kuaför ? Ben kendim de yaptırıcam bana da yer lazım .Yaz düğünlerinde terlemek tüm işi bozuyor.
Ay çok geçmiş olsun kafamçokkarıştı dikkat et kendine, bizim ki 6 temmuzda .Benim bir arkadaşım da yeşilköy baykan ve gürkanda yaptırdı o da güzel olmuştu ama o zaten bebek gibi ne yapsalar güzel oluyo Neyse bakalım hayırlısıkusura bakma sımdı yazabıldım cnk dun bıraz fenlastım gıda zehırlenmesı olmusum .figaro kuafor sahıbı oktay adam topuzda gercekten cok ıyı bu arada dugun nezaman
valla MOSun fiyatları iyiymiş.Ben MACa sordum normal makyaja 100 dediler gerçi düğün-nişan fark etmiyor aynı fiyat.Ama ordan bugün conclear aldım kız kendi fırçayla sürdü o zaman güzeldi ama şimdi aynaya baktım çizgi,çizgi olmuş.Üstelik söyledim de ;bana fırçayla sürmeyince öyle olur demişti.klava:
Sağol canım ama sanırım bizimkiler bir yerde karar kılmışlar.1500 ytl istemişler umarım değer.Allah mesut etsin.O gün öyle hızlı geçicek ki dönüp baktığında hayal gibi gelecek.Küçük şeyleri sorun etme kendini sev yeter .
Sağol canım ama sanırım bizimkiler bir yerde karar kılmışlar.1500 ytl istemişler umarım değer.Allah mesut etsin.O gün öyle hızlı geçicek ki dönüp baktığında hayal gibi gelecek.Küçük şeyleri sorun etme kendini sev yeter .[/QU:)
güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım.:) allah seninde mutluluğunu daim etsin. huzuru ve mutluluğu getiren formul aslında bu dediklerinde .küçük şeyleri sorun etmemekte