Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
dikkati dudaklarına da çekebilirsin siyah eye liner ve kırmızı ruj beyaz bir tenin varsa çok güzel duracaktır.ama emin olmak açısından ben de arkadaşlara katılıyorum profesyonel yardım al secenekleri fotografla ve arasından secim yap şimdiden mutluluklar:)
merhabalar hanımlar ben düğün makyajı konusunda fikirlerini almak istiyorum.
gözümde kayma var çok agır bir makyaj yaparsam bu çok belli olur. göz kapaklarımda da biraz düşme var.
hangi tonlarda düğün makyajı yapmalıyım ki bunlar belli olmasın gözlerimi belirginleştirmemek için normalde kalem bile çekmem
yüzümüzde ön plana çıkarmak istediğimiz yerlere açık, geri çekmek istediğimiz yerlere koyu renk uygulamak doğru olandır. ama kou derken siyahlar griler değil.
pembe veya lila tonlarında açık renkle göz kapağını renklendirip, kahve rengiyle yukarı doğru gölge yapmak ince bir dipliner la bitirmek doğru olur.
yüzümüzde ön plana çıkarmak istediğimiz yerlere açık, geri çekmek istediğimiz yerlere koyu renk uygulamak doğru olandır. ama kou derken siyahlar griler değil.
pembe veya lila tonlarında açık renkle göz kapağını renklendirip, kahve rengiyle yukarı doğru gölge yapmak ince bir dipliner la bitirmek doğru olur.