• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

düğün için yapılan takılar ne zaman takılır

catlak27

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2016
2
0
1
31
Ya kızlar acil bi fikir almam lazım yakın zamanda düğünüm var dugun için yapılan altınları kına günü taksam mi düğünde takılı olarak mı salona girsem yani biraz sade olsun istiyorum dugun boyunca takılı kalsın istemiyrm bi program yapamadm

Bu sizin istediğinize bağlı ..
Dilediğiniz gibi yapın ..

Ya kızlar acil bi fikir almam lazım yakın zamanda düğünüm var dugun için yapılan altınları kına günü taksam mi düğünde takılı olarak mı salona girsem yani biraz sade olsun istiyorum dugun boyunca takılı kalsın istemiyrm bi program yapamadm

Bildiğimiz olması gereken damat tarafının size hediye ettiklerini yeni takacak birşeyleride varsa onlarla birlikte düğünde takı merasiminde takmalarıdır.Uygun olan budur.Takıyla içeri girmek hoş olmaz..

Bizim buralarda kinada gelinin eli kolu doludur hep. Bazen kinadan önce nisan gibi sadexe aile büyükleri erkwler ve damat girer taki toreni yapılır o sirada takilir. Bazen de kinadan önce salona girmeden kayinvalide verir gelin altinlari takar. Düğünde tekrar taki toreni yaoacaklar ise kinadan sonra verin esinizin ailesine onlar tekrar taksinlar sonra da digwr taki torwnindekilerle birlikte cikarirsiniz. :))

bana düğünde takıldı. bu yöreden yöreye değişen bir şey. ailene ve müstakbel eşinin ailesine danışman en mantıklısı

Back