• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğün için slayt, giriş ve pasta müzikleri yardım :)

sbl27

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2013
4
0
16
İstanbul
Arkadaşlar merhaba;

31.03.2013 de düğünümüz olacak kısmetse. Slayt,giriş ve pasta müzikleri için yardımlarınıza ihtiyacım var. Enstrümantal müzik önerileriniz olursa ayrıca sevinirim. Biraz coşkulu müzik olsun istiyorum ama hiç alternatifim yok bir de gün kısıtlı diye sanırım aklıma hiçbirşey gelmiyor :) Fikir ve önerileriniz için şimdiden çok teşekkür ederim :)

Arkadaşlar merhaba;

31.03.2013 de düğünümüz olacak kısmetse. Slayt,giriş ve pasta müzikleri için yardımlarınıza ihtiyacım var. Enstrümantal müzik önerileriniz olursa ayrıca sevinirim. Biraz coşkulu müzik olsun istiyorum ama hiç alternatifim yok bir de gün kısıtlı diye sanırım aklıma hiçbirşey gelmiyor :) Fikir ve önerileriniz için şimdiden çok teşekkür ederim :)

arkadasımın dugununde kayahanın 365 gun sarkısı calmıstı salona gırdıklerınde o geldıaklıma belkı fıkır olur senın ıcın allah bır yastıkta kocatsın :))

arkadasımın dugununde kayahanın 365 gun sarkısı calmıstı salona gırdıklerınde o geldıaklıma belkı fıkır olur senın ıcın allah bır yastıkta kocatsın :))

altyapısı harikaymış :) nişanlıma dinleticem bu şarkıyı :)))) çok teşekkür ederim çok sağol :))

ay çok az kalmışş gerçekten:) ne mutlu sana :)
ben bugün bi şarkı keşfettim istersen dine yalın-onun yolu ve nesrin sipahi-arım balım peteğim hoşuma gitti değişik bir fikir bence

Back