Dügün icin sahte takılar

mizdamiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2006
6.750
19
0
39
Ankara
r_u7fj2bjhaxjqdn1zmb44.jpg

r_y3tyxbbt3dnrak5lpil8.jpg

0197go.jpg

alloydiamondjewerlrysetrf1.jpg

takiyapimi_IMG_4395a_%5B640x480%5D.JPG

www.inci-lay.com_mcevher10.jpg

en bastakı modelı cok begendım ben dugunde takmak ıcın acaba ankara bu tarz kolye takımı satan bır yer varmı

walla canım ankarada bir çok bijuteride var..panorada var, ankamall'da var moda çarşısında gördüm, gelin tacı ararken...
bence 1. hariç diğerleri çok vasat.

en bastakı modelı cok begendım ben dugunde takmak ıcın acaba ankara bu tarz kolye takımı satan bır yer varmı

var tabi
izmir cadesinde bujiteri magaaları var orda dolu valla
bende ordan bi model begendim hatta yan tokamı ordan aldım kaydirigubbakcemile5

evet cnım moda çarşısındada var bide onun karşısında as kürk deri var onun bijuteri kısmı var altında orayada bakabilirsin siparişte yapıolar:)

kızlar inci çok güzel oluyorda,evlenen arkadaşlar gerçek inci mi,yoksa sahtesini mi aldınız düğün için?

EN BASTAKINNEEE BAYILDIMM BENDE GERCEK INCI VAR YANI KAYIN VALIMDE VARMISS ONU YAPTIRCAKMIS BANA DUGUN ICIN MODELINI HEMEN RESIM CEKTIM ÖLE BISI YAPTIRAYIM BAYILDIM BITTTIMMhihoyyyt

Benim kayınvalidemin de gerçek incileri var.Bana vericekmiş ama şimdi değil sonra dedi.Herhalde doğumda falan düşünüyor.Bana fildişi bir takım verdi.Kolyesi küpesi yüzüğü.Ama takamıyorum.Düşünsene filin dişi.Zavallıları öldürüyolar dişi için.İçim kaldırmıyor

onur çarşında ne üst katta bir yer var çok pahalı değil birde oralarda pazarlık yapabiliyosun
buna benzer takımları 30 ytl başlar demişti ama dediğim pazarlıkla iyi fiyata alırsın

ikinci model ve2. bölümün en alttakini yani en son modelin bir üstüolan üçgen model güzelmiş.ellerine sağlık.

Son düzenleme:
Back