Tüllü olan ilkini çok beğendim. Ancak annem kumasindan dolayı falan sonra modasının gecebilecegini söyledi ama saten olan sürekli giyilebilirmis. Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz? 23 yasinda 75 kiloyum, boyum 160.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben tesetturluyum genelde saten olanlar ilgimi cekiyor onerdiginiz model var migercekten ikisi de güzel degil ve yasına göre cok cok olgun elbiseler.
Oneridiginiz modeller var mı? Kapaliyim ve pek bulamıyorum sanki çoğu bu tarzgercekten ikisi de güzel degil ve yasına göre cok cok olgun elbiseler.
Öneri modeller var mı? Tesetture uygunSeni kırmak istemiyorum fakat ikiside çok demode
Hadi ya benim çok hoşuma gitmisti. Sizin onerdiginiz model var mı lacivert almak istiyorum23 yaşında bir kız o tüllü elbiseyi nasıl beğenebilir ya kaynana elbisesi gibi. Berbat bir şey.
Omuz kismi cok kabarik durmus ama elbisenin modeli guzelmis bakinirim, tesekkurlerBöyle modeller de var mesela çok hoş duruyor tabi zevk meselesi ama
Eki Görüntüle 3489878
Sosyal medyada güzel, tesettürlü nişan elbiseleri görüyorum hep. Bence siz daha iyi araştırın.Hadi ya benim çok hoşuma gitmisti. Sizin onerdiginiz model var mı lacivert almak istiyorum
Öneriniz var mı begendiginiz, lacivert renk istiyorumİkisi de değil nenemsi model bunlar
Kimin düğünü ona göreÖneriniz var mı begendiginiz, lacivert renk istiyorum
Gönderdiğiniz mavi ve lacivert olanlar guzelmis. Yarin gün icinde tekrar bakarım diye sey ettiydim. Mavi renginin modelini daha cok begendim tesekkur ederim oneri içinBacım bişey diyeydin iyiydi yani