canım googleye dugun hikayesi yaz sonu com olan sayfa
esra pozan bana bedava çekiyorum dese bile kabul etmezdim maillerdeki tarzından dolayı paraya doymus anlasılar bana 5 ay önce 3000 lira fiyat cıkardı ben yukardaki fotogracılarla 1.300 aynı sekilde calıstım ve fotolarım harikaaaa tüm günümü birlikte geçirecegim insan kendini begenmiş olmamalı umarım anlasan arkadaslar hayal kırıklıgına ugramaz
CANM ESRA POZAN IN FİYATLARI NASIL?ÇOK MERAK ETTM...bilmiyorumkismile TÜM GÜN SENİNLE Mİ OLCAK?
albümlerde var fotolarım canımumarım öle olur canm...ne dielim,bi fotoğrafa gerçekten okadr bütçe ayırabilcek galiba çok kişi yoktur!:umursamaz: neyse,bilgi için çok teşekkkr ederim canm,eminm seninkilerde çok güzel olmştr!inşallah bizimkilerde çok güzel olurr:icecream:
bu yoruma çok üzüldümm gerçektenn esra asla öle biri değil şeker gibi bi insann, ve bilmiyorum siz kiminle görüştünüz ama ben çok uzun zamandır takipçisiyim asla 3000 lira fiyat istemedi.
ben istanbuldayım ve aynı şehirde olduğumuz için tüm gün çekim 1350 istedi dış mekan çekimi için 750, biz dış mekan çekimi tercih ettik. başka şehirler içinde bildiğim kadarıyla ekstra yol parasını istiyor. bence en iyisi herkesin kendisi ile görüşmesi. açıkçası ben çok memnunum onunla anlaştığıma, sonuçlarında çok iyi olacağına eminim :)
ben stüdyoda çekilen fotoları sevmiorum basit ve yapmacık bence biz nikahtada düğündede dışarıda çektirdik dış mekan çekimleri ve ortaya harikalar cıktıııııı
istanbulda mecidiyeköy blue oscar
yada
4.levent/çeliktepe de royal den başka hiç bir yerde çektirmeyi düşünmüyorum
fotoğraflara fon eklenmesini hiç sevmem
orjinal stüdyo olmalı arkaplan
bu soyledıgım 2 yerde mukemmeller bu konuda
Zeytinburnu Oliviumun karşısındaki evlilik fotoyu şiddetle tavsiye ETMİYORUM
resmen insanı kandırıyorlar
anlaşma esnasında yuvarlak cümleler kurup, sizin seçmiş olduğunuz paket dışındaki örnekleri gösteriyorlar
sizde dolayısıyla gösterdikleri gibi bir albüm canlandırıyorsunuz kafanızda
ama sonra bir gidiyorsunuzki
470 TL ye 15 tane foto seçin diyorlar
resmen insanları kazıklıyorlar
sanatlarına bir lafım yok ama
satış politikalarını çok yanlış buldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?