Düğün için Fotoğraf Stüdyolarıını Paylaşalımm

• Konu Sahibi Konu Sahibi dolly5
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bu yoruma çok üzüldümm gerçektenn esra asla öle biri değil şeker gibi bi insann, ve bilmiyorum siz kiminle görüştünüz ama ben çok uzun zamandır takipçisiyim asla 3000 lira fiyat istemedi.

ben istanbuldayım ve aynı şehirde olduğumuz için tüm gün çekim 1350 istedi dış mekan çekimi için 750, biz dış mekan çekimi tercih ettik. başka şehirler içinde bildiğim kadarıyla ekstra yol parasını istiyor. bence en iyisi herkesin kendisi ile görüşmesi. açıkçası ben çok memnunum onunla anlaştığıma, sonuçlarında çok iyi olacağına eminim :)

CANM ESRA POZAN IN FİYATLARI NASIL?ÇOK MERAK ETTM...bilmiyorumkismile TÜM GÜN SENİNLE Mİ OLCAK?

yok canımm biz tüm gün seçeneğini seçmedik sadece dış mekan seçeneği seçtik o da 750 tl (istanbuldayız). az önce ki mesajımda da dediğim gibii en doğrusu kendisinden fiyat teklifi istemek olacakıtr. hem ayrıca mesajlara verdiği yanıtlar o kadar samimi ve şeker ki onun için kendi beğenmiş denmesine çok şaşaırdım :s

albümlerde var fotolarım canım
http://www.kadinlarkulubu.com/albumler/321510-d252287252n-g246rd252m-42.html

ben kendisiyle görüştüm ha eğer mailleri cevaplamak için başkasını görevlendirmişse bilemem ben 1 gun dugun hikayesi yani sabahtan akşama kadar 2.gun ise oda istanbulda sadece dış mekan çekimi istedim ağustosta aldıgım fiyat teklifi 3.000 liraydı hatta %50 indirimli kampanyamız vardı kaçırdınız dedi dalga geçer bir tabirle benim gibi biçok kişi var aynı şeylerle karşılaşan paraya doymus deilde bu işi zevk için yapan insanlarla çalışmak inanın çok keyifli
sanırım tanıyorsunuz şeker gibi bir insan olduğunu bildiginize göre umarım çok iyi olur fotoğraflarınız

Son düzenleme:
biz çekim için kendisi ile anlaştıktan ardından da çekim detaylarını konuşmak üzere buluştuk ve orda tanıştık. yani gerçekten de bahsettiğim gibi şeker gibi biri.. bizim düğünümüz 4 haziranda kısmetse :) sonrasında ben de burda fotolarımı paylaşabilirimm umarım :))

g.o.p avrupa color resimlerin kalitesi çok güzel nişanda oraya gittim düğündede oraya gitmeyi düşünüyorum

kısssslar benimde düğünüm 22 temmuzda bizde bir yerle anlaştık dış mekanda çekiyor resimleri tabi istersen stüdyoda da çekebiliyor:) ben kararsızım çektiren arkadaşlara sorum şu:
makyajım akar saçım bozulur gelinliğim kirlenir diye korkuyorum sizde nasıl oldu bir de bana stüdyo sahibi 3 ve 4 arası o saatlerde çekim yapabiliriz dedi sonra çık eve git akşam saat 7 ye bir sürü zaman var o sıcakta makyaj akmazmı bana bilgi verin lütfeennnn

ben stüdyoda çekilen fotoları sevmiorum basit ve yapmacık bence biz nikahtada düğündede dışarıda çektirdik dış mekan çekimleri ve ortaya harikalar cıktıııııı

bende senin gibi hiç sevmiyorum.

ben nişanımda stüdyoda çekildim.

şimdi çok pişmanım.

çok demode artık.

resim koyarsan fikir ediniriz canım.​

bende dış çekim istiyorum. kocaelinde çektiren varmı acaba

kocaeliiiiiiiiiiiiiiii.. cevap bekliyorm heee:)

biz de bugün maltepe bağdat caddesindeki stüdyo prizma'yla anlaştık 400 lira tuttu, dış çekim olursa 600 oluyor. kayıt yaptırdık ama dış çekim de yaptırabilirim. fenerbahçe, bostancı gibi yerlerde çekiyorlarmış

izmir için soyleyeyim cogu studyoya mail attım dıs cekimler 500 den baslıyor. ben dıs cekimi tercih edenleredenim. efes otelinin oralarda metfoto varmıs ben gitmedim kuzen soyledi. sabahtan dugun bitene hatta evlerine girene kadar 2 kişi gelin ve damadın fotolarını çekiyor dogal pozlar. ve de album için dıs cekim yapılıyormus. cekilen butun fotolar veriliyormus bir de album oluyo işte 750 tl imiş.

yaz gelinleri dis cekim dururken studyoda ne isiniz var yahu?
zumrutle calismistik ihlamur kasrinda olmustu cekimlerimiz
bak bak doyamiyoruz wallaopuyorumnanaktan

Kızlar merhaba .. Siteye yeni üye oldum tam çözemedim umarım bu yazdıklarımı birileriniz görüp yardımcı olursunuz :) bana özelden tüzelden döner misiniz..

Bu ay nişanım olacak bakırköy,b.evler,merter civarında kendi dekorasyonu olan stüdyosunda fotoğraf çeken (arkaya fon koymadan ) foto hayat dışında bildiğiniz iyi fotğrafçı var mdır ??
Lütfen yardımm :96:

ankara keçiörende cesur fotoğrafçı var.
bana soranlara oraya yönlendiriyorum. kendisi profesyonel
sadece dükkanı biraz arkada kaldı.
stüdyo da çekiyo özel gelin stüdyosu var.
ama dış çekim istenirse mesela altınparkta olursa düğün oraya gelp çekiyo galiba.
bende ona çektrmeyi düşünüyorum.
mezuniyet fotolarımızı çekmişti harikaaa:$

mersin için dış çekim yapan 3 stüdyo onerebılırım. studyo guney,studyo muhammed ali ve fotojenik 33.google'dan bu fotografçıların cekımlerını ınceleyebılırsınız

Zeytinburnu Oliviumun karşısındaki evlilik fotoyu şiddetle tavsiye ETMİYORUM
resmen insanı kandırıyorlar
anlaşma esnasında yuvarlak cümleler kurup, sizin seçmiş olduğunuz paket dışındaki örnekleri gösteriyorlar
sizde dolayısıyla gösterdikleri gibi bir albüm canlandırıyorsunuz kafanızda
ama sonra bir gidiyorsunuzki
470 TL ye 15 tane foto seçin diyorlar

resmen insanları kazıklıyorlar
sanatlarına bir lafım yok ama
satış politikalarını çok yanlış buldum

royaldan ben pek hoşlanmadım herkeze aynı dekor birde resimlerde objeler senden daha ön planda çıkıyor sanki seni dekor olarak kullanıyormuş gibi ama zümrüt ü tek gecerim

cnmm herkes studyo resimlerinden çekiyo malesef:)
bizde anlaştıkkkk herşeyi konuştuk falan neyseeee gittik almaya albümümüzü..cd halinde vermediler çogaltmayı başka yerde yapmayalım diyemişş..nekdr mantıksızlıkk ben belkii arkadaşlarıma uzaktaki kişilere mail atcam netten yoluycammm...sinir oldumm..mesela albümler dışında etrafa vermek için resim vercek sanıyordum onuda vermediler..anne albümleri kendi albümüm ve eşek kadar büyük bi tablooo..okdr büyük istememiştim en büyügünü yapmışlar eni boyu iki metre nerdeyseee nereye asacagımı kara kara düşünüyorum:)bide boydan hiç resmim yokkk bitane zorla buldukkk yaklaşık 200 tane resim çektik inan adam sadece üst bölgeyi çekmişş..okdrda para verdikk..neyseee sinirlenmiyeym anlatırken:)

kızlar nişanımız oldu.. Fotolarımızı bakırköyde foto tamerde çektirdik çok memnun kaldık biz. öle çok rütuşlu fotolar değilk daha doğal ve güsel. kendi stüdyosu içersindeki aksesuralarela çekim yapıyor arkaya yapay duran fonlar koyulmuyor. 100 tane falan çekildik sanırım 12 tanesine anlaşmıştık güsel bi albümle aldım. tüm fotolar için slayt gösterisi ile cd aldım

bnm nişan fotolarım swissotelin fotoğrafçı tarafından otelin bahçesi ve havuzunda çekildi açık alanda.. Süper ötesiydi çok memnun kaldık kesinlikle tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…