- 2 Kasım 2013
- 456
- 50
- 43
- 34
- Konu Sahibi cillibombom
-
10 gün önceden başlaman gerekiyor bende kullanmıştım düğünüme gelecek diye canım :) ama sakın bir kez bile kaçırma balayında adet oldum ben bir kez kaçırdım :))))Hanımlar 13 ekimde dugunum var ama bi dahaki adetim 12 ekime denk geliyo kınam ayın 10 ununda olucak onda sıkıntı yok ama benim ilk uc gun cok kotu geciyo cok yogun oluyo gelinlikle surekli ped degistirmem imkansız ayın 14 unde de balayına gitmeyi dusunuyoruz
Adet olmamak icin adet geciktrixi almayı dusunuyorum ama daha once hic kullanmadım bu hap ne kadar sure kullanılıyo ve ne zaman baslamalıyım balayında rahat rahat denize havuza girmek istiyorummmmmmm
10 gün önceden başlaman gerekiyor bende kullanmıştım düğünüme gelecek diye canım :) ama sakın bir kez bile kaçırma balayında adet oldum ben bir kez kaçırdım :))))
Gittiğin kişinin doktor olduğuna emin misin ?Bende düğün öncesi kullanmıştım primolut-n vermişti doktorum doğum kontrol hapı hem korunmak hem geçiktirmek için bir taşla iki kuş olur ama uzun vadede kullanımı kısırlığı tetikleyebilir diye doktorum geciktiriciyi verdi düğünden 1 hafta sonra bıraktım 3 gün sonra başlamıştı reglim
uzun vadede kullanımda bıraktıktan sonra gebeliğin gecikebileceğini söylemişti kadın doğum uzmanıGittiğin kişinin doktor olduğuna emin misin ?
Doğum kontrol hapı kısırlık yapmaz
Valla canım sabah akşamdı sanırım. bende adet geciktirici dedimde aldım minicik haplar zaten :)Gunde kac tane bi de eczaneden hangi ilacı isticem adet geciktirici desem herhangi biri olur mu gerci kac tane var onu da bilmiyırum ama :))
Gittiğin kişinin doktor olduğuna emin misin ?
Doğum kontrol hapı kısırlık yapmaz
ben de duymustum doktorumdan , kisirlik degilde , uzun süre kullanildiginda yumurtaliklarda tembellik yapiyormus ,
Sana 2 önerim var birincisi ben 3 defa kullandım geciktiriciyi hiç bir sıkıntı yaşamadım.. İkincisi ise; madem zamanın varmıs 2 hafta önce adet söktürücü al adetini ol rahatla başka sorun olursa yardımcı olurum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?