- 17 Ağustos 2014
- 270
- 62
- 43
- 31
- Konu Sahibi cillibombom
Benim bi deneyimimim yok ama eczaneye sormani yada doktora danismani tavsiye ederim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hanımlar 13 ekimde dugunum var ama bi dahaki adetim 12 ekime denk geliyo kınam ayın 10 ununda olucak onda sıkıntı yok ama benim ilk uc gun cok kotu geciyo cok yogun oluyo gelinlikle surekli ped degistirmem imkansız ayın 14 unde de balayına gitmeyi dusunuyoruz
Adet olmamak icin adet geciktrixi almayı dusunuyorum ama daha once hic kullanmadım bu hap ne kadar sure kullanılıyo ve ne zaman baslamalıyım balayında rahat rahat denize havuza girmek istiyorummmmmmm
Hanımlar 13 ekimde dugunum var ama bi dahaki adetim 12 ekime denk geliyo kınam ayın 10 ununda olucak onda sıkıntı yok ama benim ilk uc gun cok kotu geciyo cok yogun oluyo gelinlikle surekli ped degistirmem imkansız ayın 14 unde de balayına gitmeyi dusunuyoruz
Adet olmamak icin adet geciktrixi almayı dusunuyorum ama daha once hic kullanmadım bu hap ne kadar sure kullanılıyo ve ne zaman baslamalıyım balayında rahat rahat denize havuza girmek istiyorummmmmmm
Bende düğün öncesi kullanmıştım primolut-n vermişti doktorum doğum kontrol hapı hem korunmak hem geçiktirmek için bir taşla iki kuş olur ama uzun vadede kullanımı kısırlığı tetikleyebilir diye doktorum geciktiriciyi verdi düğünden 1 hafta sonra bıraktım 3 gün sonra başlamıştı reglim
:)) evet o da hap bir hafta önce başlıyorsun, sen eczaneye danış sana detaylı bilgi verirler şimdiden mutluluklar dilerim...Adet sokturucu de mi var :))) ay bu konuda cok cahilim o nasıl kullanılıyo
Yumurtalıkların çalışmasını sağlayan şey tembellik yaptırır mı :)
Doktorların biçoğu insanı para olarak görüo spiral takmak için yol yapmıştır
dogum kontrol hapinin ne oldugunu biliyormusun sen gercekten??
yumurtalilarini donduruyorsun canim normal östrojen 17 18 yas arasi ayda 300 gram üretir ama kimsayal ayda sadece 15 arada farka bakarmisin? ve devamli dogum kontrol hapi alindiginda (1 yada 2 yil sorun yok daha fazlasi )artik yumurtaliklar görevini unutuyor ve tembelesiyor , hormonel bir kokteyl sonucta ...dene 5 yil boyunca al sonra aynisini yeniden yaz:)
Canim benimde ayni senin gibi denk geliyrduHanımlar 13 ekimde dugunum var ama bi dahaki adetim 12 ekime denk geliyo kınam ayın 10 ununda olucak onda sıkıntı yok ama benim ilk uc gun cok kotu geciyo cok yogun oluyo gelinlikle surekli ped degistirmem imkansız ayın 14 unde de balayına gitmeyi dusunuyoruz
4.5 yil araliksikz kullandik.yillik ruyin konteol halinde benim yumurtaliklar hic girevi unutmasidogum kontrol hapinin ne oldugunu biliyormusun sen gercekten??
yumurtalilarini donduruyorsun canim normal östrojen 17 18 yas arasi ayda 300 gram üretir ama kimsayal ayda sadece 15 arada farka bakarmisin? ve devamli dogum kontrol hapi alindiginda (1 yada 2 yil sorun yok daha fazlasi )artik yumurtaliklar görevini unutuyor ve tembelesiyor , hormonel bir kokteyl sonucta ...dene 5 yil boyunca al sonra aynisini yeniden yaz:)
dogum kontrol hapinin ne oldugunu biliyormusun sen gercekten??
http://www.renkliweb.com/soru-cevap-2/dogum-kontrol-hapi-kisirlik-yapar-mi-doktor-cevabi.html
Kimin bilip bilmediği linkte belli cahillik kısırlık yapar demek hadi bayyy
Yumurtalıkların çalışmasını sağlayan şey tembellik yaptırır mı :)
Doktorların biçoğu insanı para olarak görüo spiral takmak için yol yapmıştır[doğum kon
doğum kontrol hapı yumurtalıkları çalıştırmaz.doğum kontrol hapı östrojen ve progesteron hormonu içerir bu sayede yumurtalıkların çalışmasını durdurur ve gebelik oluşumunu engeller amaç yumurtlamayı durdurmaktır zaten çalıştırmak değil.doktorlar insanları para olarak görebilir belki haklısın ama ben korunmak için danışmadım zaten doktora sadece adetimi geciktirmek için gittim spirallik bir durum yoktu.doktorum seni kesin kısır yapacak demedi zaten tetikleyebilir gebeliğini geciktirebilir dedi.doğum kontrol hapı sonuç olarak bir ilaç ve buda yumurtalıklara ve hormonlara dışardan müdahale demek sürekli kullanımına yumurtalıklarınızda vücudunuzda alışacaktır ve bırakıldığında yumurtalıkları geçici bile olsa tembelleşebilirYumurtalıkların çalışmasını sağlayan şey tembellik yaptırır mı :)
Doktorların biçoğu insanı para olarak görüo spiral takmak için yol yapmıştır
Adet gününden on bes gun once baslaman gerekiyor diye biliyorum inşallah faydqm olmuşturHanımlar 13 ekimde dugunum var ama bi dahaki adetim 12 ekime denk geliyo kınam ayın 10 ununda olucak onda sıkıntı yok ama benim ilk uc gun cok kotu geciyo cok yogun oluyo gelinlikle surekli ped degistirmem imkansız ayın 14 unde de balayına gitmeyi dusunuyoruz