• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğün gecesi..

acemicadii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2015
199
33
98
Arkadaşlar mrb, çok abes kaçmaz umarım sorum. İlk gece namaz kılınıyormuş ya, şimdi ben saçımı makyajımı ne zaman çıkarsam diye düşünüyorum. Abdest alırken mi yoksa namaz kıldıktan sonra mı? Bu namaz ne zaman kılınıyor tam olarak? Makyajımı çıkarsam mı çıkarmasam mı? Off kafamda deli sorular..

Arkadaşlar mrb, çok abes kaçmaz umarım sorum. İlk gece namaz kılınıyormuş ya, şimdi ben saçımı makyajımı ne zaman çıkarsam diye düşünüyorum. Abdest alırken mi yoksa namaz kıldıktan sonra mı? Bu namaz ne zaman kılınıyor tam olarak? Makyajımı çıkarsam mı çıkarmasam mı? Off kafamda deli sorular..
Duşunuzu alıp abdestinizi aldıktan sonra kılmanız daha doğru olur ben o şekilde yapmıştım şükür namazı namaz kılarken abdest olmalı bence makyajla da olacağını sanmıyorumHoppa

Arkadaşlar gerekeni söylemiş zaten canım...
Gelinliğini çıkarırsın, makyajını saçını felan...
Bir de duş.. Sonra namaz kılarsınız...

Ben gelinlikle kılınır diye düşünüyordum ne biliyim gelinlik saf ve temizlik sembolüdr sonuçta :)

canım ben makyajımı temzledim saçımı eşimle birlikte açtık sonra abdest alıp gelinliğimle birlikte kıldım . üstüme hırka giydim . ben eşimin çıkarmasını istediğim için öyle yaptım. Allah kabul etsin :)

canım ben makyajımı temzledim saçımı eşimle birlikte açtık sonra abdest alıp gelinliğimle birlikte kıldım . üstüme hırka giydim . ben eşimin çıkarmasını istediğim için öyle yaptım. Allah kabul etsin :)
Aynen ben de öyle istiyorum:) allah razı olsun:)

gelinlikle nasıl abdest aldınız :D

Back