Düğün Düğün fotoğraflarım

OBSESİF benim yaptığım hatayı sen sakın yapma , ben de evlendiğimde fotolara bütçe ayıramamıştım burdaki arkadaşların dediği gibi fotoğrafçılar nasıl olsa arşivliyorlardır ilerde alırım dedim..

sonra durumu düzeltip gittiğim gün adam bana "ben 2 hafta önce arşivi temizledim sizin fotoları da sildim dedi"...şoku atlatmam bayaa sürmüştü yarama parmak bastın...yani demem o ki illaki başka bişeylerden kıs git al fotolarını..ya da adamı ara açık açık söyle şu an alamıyorum ama mutlaka alacağım sakın silme de.

Bilgisayar çöktüyse fotograflarınız gitmiş olabilir 16 ay uzun bir süre en nihayetinde imkanınız varsa hemen telefon edin ve alın fotograflarınızı.Allah korusun fotoğrafçı kapanır kendisi kaybolur bir daha alamazsınız en güzel günleriniz bir hatıra olarak kalmalı

16 ay çok uzun bir süre arkadaşların dedigi gibi elinizi çabuk tutmanız gerek.FOtoğrafçı bilgisayar arşivini temizlemiş olabilir ki işini bilgisayar üzerinden yapan birisinin ara sıra bilgisayar dosyaları dolunca yapması gereken bir durum eger temizlemezse bilgisayar çöker ve içindeki tüm bilgiler gider o yüzden en azından bir telefon edip sorun.

korkmayın ben tam 1 yıl 7 ay sonra aldım :)

kopyasının saklı oldugunu hiç sanmıyorum.çünkü yakın tarihte nikahım olacagı için çok haşır neşirim buaralar fotografcılarla..
bursada kaç tane fotografcıya girdiysem hepsinde yazan ortak yazı 40 GÜN İÇERİSİNDE ALINMAYAN FOTOĞRAFLAR İMHA EDİLİR!!! :2:

:18:
yapma yaaa

Bende daha önce fotoğrafçıda çalıştım(İstanbul). Çalıştığım yer arşiv olarak saklıyordu fotoğrafları. Silme gibi bir durum söz konusu değildi.

Fakat fotoğrafçıdan fotoğrafçıya değişebilir bu durum. Bence kesinlikle fotoğrafçıyla konuşun ve fotoğraflarınızın silinmemesini rica edin.

Maddi bakımdan da şu şekilde ödeyebilirsiniz toplu olarak para vermek belki bütçenizi sarsabilir 400 tl kaldı demiştiniz. Her ay 50 tl yada 100 tl öderseniz biraz daha uzamış olur ama en azından ücretinizi öder kısa süre sonunda da albümlerinizi alırsınız.

Ama tabi bu teklifinizi fotoğrafçı ile konuşmanız gerek. Lakin kabul etmeyebilir..

Son düzenleme:

merak etme canım onlar arşivde en azından numunelerini tutuyorlar istesekte vermiyorlar ben para teklif ettim verin numunelerini dedim vermediler
kaldıki senin çıkan fotoğraflarına bişi olmaz bişi olsada yedekleri mutlaka vardır
fotoğrafçılar işlerini biliyorlar...

Bi üye fotagrafcıda çalıstığını ve silinmesinin söz konusu olmayacağını sölemiş.haklidir belkide, gidip görüşmenizde fayda var.eğer silinmemişse halinizi arz edersiniz zaten paranın bi kısmını ödemişsiniz anladığım kadarıyla. belkide o yazı uyarı amaçlı asılmış olabilir arşivde bi kopyasını saklıyo olabilirler.(müşterinin kısa vadede fotograflarını alması için )

çoğu siler arşiv için uğraşmaz. bende albümü fotoları hemen almıştım zaten çok da memnun kalmamıştım fotoğrafçıdan ve sonradan bazı fotoları çoğaltmak istedim adamı aradım 'sistemimiz çöktü'dedi...... normal fotodan çoğalttı bana. herşey mümkün virüs girer falan filan git al fotonu

Dün dr a gittim kızlar, fotoğrafçım oraya yürüme mesafesindeydi.
Hava güzel falan diye heralde bi cesaret geldi içime kızarttım yüzümü gittim.
Albüm tasarımını onayladım, çok çok sıkışık olmama rağmen bu ay kalan ücretinin 3/1 inide verdim.
1 ay sonra albümünüz hazır olur alabilirsiniz dediler.
Tabi biz onu 1 ay sonra hayatta alamayızda, albüm basıldıktan sonra başına bişey gelecek hali yok :)
Üstümden kocaman bi yük kalktı arkadaşlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…