Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mekan için fikir verirseniz çok sevinirim..az bi zaman kaldı düğünüme ama hala karar veremedim...dış çekim yaptıranlar mekan olarak nereleri tercih ettiniz?
ben yıldız parkında yaptırmıştım fotograf çekimimi çok güzel kareler yakaladığını söylemişti fotografcım orda..ona güvendim ve çooookkk güzel fotolarım oldu :)) bence yıldız parkını seçebilirsiniz
hayır canım ya kimse rahatsız falan etmiyor ztn o kdr çok gelin oluyor ki fotograf çekimi için çok zevkli geçiyor 2 saat nasıl bitti anlamamıştım ben :))) ayrıca ztn oraya arabayla gideceğin
için uzak yerine de gidersin yokuş da çıkarsın ben kendi adıma hiç bi zorluk yaşamadım ve çok da güzel geçti :))
ayy tatlım sen hep bana böyle moral ver olur mu:) sende uzak yerine mi gittin? :) öyle çok yokuş çıkmak getirmesin yüreğimi ağzıma:)[/QUOTE
aman canım ya sakın moral bozmaya çalışanlara kulak asma :)) ztn insan stresli oluyor bi de baskalarından olumsuz şeyler duymak insanı iyice yoruyor ben parkın girişinden çıkışına kdr heryerde fotograflar cektirdim ztn fotografcılar o kdr çok çekim yapıyorlar ki direk seni şuraya gidiyoruz buraya gidiyoruz diye yönlendiriyorlar gelin arabası da senin her an yanında ztn o yüzden hiç bir sorun yaşamıcaksın bence merak etme :)))
ayy tatlım sen hep bana böyle moral ver olur mu:) sende uzak yerine mi gittin? :) öyle çok yokuş çıkmak getirmesin yüreğimi ağzıma:)[/QUOTE
aman canım ya sakın moral bozmaya çalışanlara kulak asma :)) ztn insan stresli oluyor bi de baskalarından olumsuz şeyler duymak insanı iyice yoruyor ben parkın girişinden çıkışına kdr heryerde fotograflar cektirdim ztn fotografcılar o kdr çok çekim yapıyorlar ki direk seni şuraya gidiyoruz buraya gidiyoruz diye yönlendiriyorlar gelin arabası da senin her an yanında ztn o yüzden hiç bir sorun yaşamıcaksın bence merak etme :)))
peki mademm:) teşekkürler:)
kızlar yıldız parkında çekim için ücret talep ediliyor mu ? bilgisi olan var mı ?
hayır canım hiç bi ücret ödemiyorsun