• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğün fotoğraflarım için Yıldız Parkı mı, Emirgan Korusu mu?

mabel_la

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2012
613
14
68
İstanbul
kızlar dış mekan düğün çekimlerim için Yıldız Parkı mı,Emirgan Korusu mu kararsız kaldım..bi de bu iki mekan birbirine yakın mı? Siz olsanız hangisini seçerdiniz?

mekan için fikir verirseniz çok sevinirim..az bi zaman kaldı düğünüme ama hala karar veremedim...dış çekim yaptıranlar mekan olarak nereleri tercih ettiniz?

mekan için fikir verirseniz çok sevinirim..az bi zaman kaldı düğünüme ama hala karar veremedim...dış çekim yaptıranlar mekan olarak nereleri tercih ettiniz?

o konuda bende yer arıyorum maalesef emirgan korosunu düşünüyorum ama süreyi nasıl ayarlıyo arkadaşlar bilmiyorum kendim avrupa yakasındayım nikahım anadolu yakasında olucak kuaför hazırlık ve çekim için 2saat süre yolda geçen süre derken nasıl yetişir bilmiyorum:(

ben yıldız parkında yaptırmıştım fotograf çekimimi çok güzel kareler yakaladığını söylemişti fotografcım orda..ona güvendim ve çooookkk güzel fotolarım oldu :)) bence yıldız parkını seçebilirsiniz

ben yıldız parkında yaptırmıştım fotograf çekimimi çok güzel kareler yakaladığını söylemişti fotografcım orda..ona güvendim ve çooookkk güzel fotolarım oldu :)) bence yıldız parkını seçebilirsiniz

ya canım bende yıldız parkını tercih etmek istiyorum da bir yorumda okudum güzel yerleri için çok uzakmış yokuş çıkıyomuşsun falan filan bide çevreden rahatsız eden oldu mu ben o konudada tedirginim birazda:)

hayır canım ya kimse rahatsız falan etmiyor ztn o kdr çok gelin oluyor ki fotograf çekimi için çok zevkli geçiyor 2 saat nasıl bitti anlamamıştım ben :))) ayrıca ztn oraya arabayla gideceğin
için uzak yerine de gidersin yokuş da çıkarsın ben kendi adıma hiç bi zorluk yaşamadım ve çok da güzel geçti :))

Canım benim şimdi iki parkta güzel ve bir birlerine yakınlar bence ikisindede vakit harca ve çektir derim.Tek bir parkta takılı kalma zamanını uzun tut.

hayır canım ya kimse rahatsız falan etmiyor ztn o kdr çok gelin oluyor ki fotograf çekimi için çok zevkli geçiyor 2 saat nasıl bitti anlamamıştım ben :))) ayrıca ztn oraya arabayla gideceğin
için uzak yerine de gidersin yokuş da çıkarsın ben kendi adıma hiç bi zorluk yaşamadım ve çok da güzel geçti :))

ayy tatlım sen hep bana böyle moral ver olur mu:) sende uzak yerine mi gittin? :) öyle çok yokuş çıkmak getirmesin yüreğimi ağzıma:)

kusura bakmayın biraz geç cevap verdim..çok fazla fırsatım olmuyor nette takılmaya malum az kaldı evlenmeme....aslında her iki park da güzel ama yıldız parkında gölet var manzara hoş olabilir:) çekim 2 saat sürücek bu nedenle birini seçmek zorundaydım vee yıldız parkını seçtim..

ayy tatlım sen hep bana böyle moral ver olur mu:) sende uzak yerine mi gittin? :) öyle çok yokuş çıkmak getirmesin yüreğimi ağzıma:)[/QUOTE
aman canım ya sakın moral bozmaya çalışanlara kulak asma :)) ztn insan stresli oluyor bi de baskalarından olumsuz şeyler duymak insanı iyice yoruyor ben parkın girişinden çıkışına kdr heryerde fotograflar cektirdim ztn fotografcılar o kdr çok çekim yapıyorlar ki direk seni şuraya gidiyoruz buraya gidiyoruz diye yönlendiriyorlar gelin arabası da senin her an yanında ztn o yüzden hiç bir sorun yaşamıcaksın bence merak etme :)))

ayy tatlım sen hep bana böyle moral ver olur mu:) sende uzak yerine mi gittin? :) öyle çok yokuş çıkmak getirmesin yüreğimi ağzıma:)[/QUOTE
aman canım ya sakın moral bozmaya çalışanlara kulak asma :)) ztn insan stresli oluyor bi de baskalarından olumsuz şeyler duymak insanı iyice yoruyor ben parkın girişinden çıkışına kdr heryerde fotograflar cektirdim ztn fotografcılar o kdr çok çekim yapıyorlar ki direk seni şuraya gidiyoruz buraya gidiyoruz diye yönlendiriyorlar gelin arabası da senin her an yanında ztn o yüzden hiç bir sorun yaşamıcaksın bence merak etme :)))

peki mademm:) teşekkürler:)

Canım bence emirgan korusu çok güzel benim nişan çekimim orada oldu profilimden bakabilirsin şiddetle tavsiye ediyorum :)

kızlar yıldız parkında çekim için ücret talep ediliyor mu ? bilgisi olan var mı ? :34:

kızlaaaaar yıldız parkında dış mekan düğün çekimi için hiçbir ücret ödenmediğini söylemişsiniz, resimlerini orada çektiren var mı gerçekten hiç ücret ödenmiyor mu? bir de önceden izin alınması gerekiyor mu? ya aklım çok karıştı, nette farklı farklı yorumlar yazıo, en doğru bilgiyi nerden öğrenirim acaba?

kızlar yıldız parkına kadar gelmişken ben derim ki ortaköy de deniz kenarında da çektirin =)) biz öle yapmayı düşünüyoruz inşallah =))

Back