Merhabalar arkadaşlar 2 ay sonra düğünüm düğün günü çekim yaptırmak istemiyorum düğünden önce olarak düşünüyorum ama gelinliğim kirlensin istemiyorum. Farklı bir beyaz elbiseyle sizce çekim olurmu?
Olur bence neden olmasın benim arkadaşımda öyle yapmıştı cok güzel sade bir beyaz elbise almıştı çekim için çok da güzel olduMerhabalar arkadaşlar 2 ay sonra düğünüm düğün günü çekim yaptırmak istemiyorum düğünden önce olarak düşünüyorum ama gelinliğim kirlensin istemiyorum. Farklı bir beyaz elbiseyle sizce çekim olurmu?
Neden kuru temizlemeye vermiyorsunuz?Merhabalar arkadaşlar 2 ay sonra düğünüm düğün günü çekim yaptırmak istemiyorum düğünden önce olarak düşünüyorum ama gelinliğim kirlensin istemiyorum. Farklı bir beyaz elbiseyle sizce çekim olurmu?
Neden olmasınMerhabalar arkadaşlar 2 ay sonra düğünüm düğün günü çekim yaptırmak istemiyorum düğünden önce olarak düşünüyorum ama gelinliğim kirlensin istemiyorum. Farklı bir beyaz elbiseyle sizce çekim olurmu?
Kardeşimin çekimi sahildeydi ve beyaz bir elbise giymişti bence gelinlikte daha rahat ve daha hos çıkmıştı fotolarıMerhabalar arkadaşlar 2 ay sonra düğünüm düğün günü çekim yaptırmak istemiyorum düğünden önce olarak düşünüyorum ama gelinliğim kirlensin istemiyorum. Farklı bir beyaz elbiseyle sizce çekim olurmu?
Merhabalar arkadaşlar 2 ay sonra düğünüm düğün günü çekim yaptırmak istemiyorum düğünden önce olarak düşünüyorum ama gelinliğim kirlensin istemiyorum. Farklı bir beyaz elbiseyle sizce çekim olurmu?
Beyaz elbise ile daha güzel oluyor bence.Merhabalar arkadaşlar 2 ay sonra düğünüm düğün günü çekim yaptırmak istemiyorum düğünden önce olarak düşünüyorum ama gelinliğim kirlensin istemiyorum. Farklı bir beyaz elbiseyle sizce çekim olurmu?
Balayında çekim yapti kuzenim güzel olmuştu.Düğünden sonra dış çekim yap ben öylr yapacağım. Düğünle balayı arasına bı kaç gün zaman koy o ara git. Aldıysan balayını balayından sonra git. tabıkı şart değil . Ama salon fotoğrafcıları kalitelş olmuyor sen birini özellikle tutmadıysan
merhaba ben dıs cekim icin ozel model dikiyorum ayarlamadiysaniz yardimci olurumMerhabalar arkadaşlar 2 ay sonra düğünüm düğün günü çekim yaptırmak istemiyorum düğünden önce olarak düşünüyorum ama gelinliğim kirlensin istemiyorum. Farklı bir beyaz elbiseyle sizce çekim olurmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?