• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğün düğün & doğum günü

eesra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2009
201
0
96
İstanbul
selam arkadaşlar...konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama...bizim düğün günümüz aynı zamanda nişanlımın doğum günü.o yüzden düğünde farklı birşeyler yapmak istiyorum doğum gününü de kutlamak amacıyla ama ne yapabilirim bilemiyorum..aklınıza gelen değişik fikirler varsa yazar mısınız lütfen?şimdiden tesekkür ederim...a.s.

düğün ortasında 2. sürpriz bi pasta kesimi olabilir canım.. mikrofonu da eline alır ,güzel bir sözle kutlarsın.. ya da sesin güzelse kısa bi 4lük okursun şarkı fln =)

düğün ortasında 2. sürpriz bi pasta kesimi olabilir canım.. mikrofonu da eline alır ,güzel bir sözle kutlarsın.. ya da sesin güzelse kısa bi 4lük okursun şarkı fln =)

sesim iyi olsa sarkı söylemeyi gercekten düşünmüştüm=))

ya biliyomusun bende aynı durumdayım,11 temmuz nikah,12 temmuz da sevdiceğimin doğum günü ve düğünümüz,nikah bizim burda,düğün denizli de yani geceden itibaren yolda olcaz,kafam o kadar dolu ki hiç bişi aklıma gelmio...sanırım benimde gerçekten yardıma ihtiyacım var...

kızlar bence düğünü nerede yapacaksanız güzel bir doğum günü şarkısı ayarlayıp bugün eşimin doğum günü işte hepinizin huzurunda kutlamak istiyorum deyip dans edebilirsiniz

veya on41 dediği gibi düğün pastasıyla bir süpriz yapabilirsiniz
kızlar aklıma şimdi bunlar geldi yine gelirse yazarım

bu sabah uyanınca aklıma geldi,daha kimseyle paylaşmadan buraya yazıorum...
demiştim ya nikah 11i,düğünümüz ve doğum günü 12 sinde diye...
hani böyle plaket tarzı bişi yaptırsam"yılın kocası" die,sonra pasta kestikten sonra alsam elime mikrofonu"bak 30 una basmadan aldım seni,bi günle de bu plaketi almaya hak kazandın,iyiki doğdun"desem nası olur...?
yada yada yada başka fikri olan bişiler eklemek isteyen var mı?
sen ne dersin eesra cım?​
:uhm:

kızlar düğün sarkısına karar verdim.tuğba özerk doğum günü kutlu olsun sarkısı.nişanlımın haberi olmayacak tabşi o baska bir sarkı sanıyor. orda calıcak ve dans etcez...sözleri fln cok güzel.ama ama ama baska bir sey yapmam gerekio sanki yaaa..daha özel...

bu sabah uyanınca aklıma geldi,daha kimseyle paylaşmadan buraya yazıorum...
demiştim ya nikah 11i,düğünümüz ve doğum günü 12 sinde diye...
hani böyle plaket tarzı bişi yaptırsam"yılın kocası" die,sonra pasta kestikten sonra alsam elime mikrofonu"bak 30 una basmadan aldım seni,bi günle de bu plaketi almaya hak kazandın,iyiki doğdun"desem nası olur...?
yada yada yada başka fikri olan bişiler eklemek isteyen var mı?
sen ne dersin eesra cım?​
:uhm:

hmm güzel fikirmiş cnm...hoş olur...

Back