- 21 Ekim 2014
- 6.805
- 5.036
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyi niyet mi kiskanclik mi anlamadim kiz ideal kilosunda olmak istiyor buda normal birsey ve en guzeli kendiniz kilolusunuz veya fazlaniz var diye verme ,o kilo mu, ucacan demekte cidden garip aynini banada yapiyorlar bel simidi cikmis hanimlarin "ayyy accik ye kizzz" demesi gibi
Sagolun ben yüzme biliyorum. Anlayana neyse
Konu sahibi ekmegi kesinlikle kes ve vakit kaldikca yuru aksamlari asla yemek yeme, porsiyon kucult eminim verirsin
Arkadaşlar ben 2 ay sonra evleneceğim hayatm boyunca hep zayıf bşr insan oldum. 1.65 boyum var 57 kiloyum. Bir senedir 5 kilo aldm ve artık bu 5 kilo bna yapıştı psikolojimi bozuyır. Evleneceğim için takıntı yaptm eşim benden zayıf duruyıor. Hayatımda hiç diyet yapmadm. Diyetisyene gitsem gülermi bana yardımcı olur mu yada ne yapmalıyım ben
ben hep diyet yapan biri olarak sana dukan diyetini tavsiye ederim...Arkadaşlar ben 2 ay sonra evleneceğim hayatm boyunca hep zayıf bşr insan oldum. 1.65 boyum var 57 kiloyum. Bir senedir 5 kilo aldm ve artık bu 5 kilo bna yapıştı psikolojimi bozuyır. Evleneceğim için takıntı yaptm eşim benden zayıf duruyıor. Hayatımda hiç diyet yapmadm. Diyetisyene gitsem gülermi bana yardımcı olur mu yada ne yapmalıyım ben