• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğün davetiyelerimiz ve biz!

Düğün davetiyem dostlar

davetiyeyk5.jpg
[/URL][/IMG]

çok tatlı ya ... bayıldım ...:nazar:

ay çok güzelmiş canım mutluluğunuz daim olsun inş. canım ............. allah ayırmasın bir yastıkta kocayın inş. sevgilerimle........

mevsimi gelince davetiyeler taze taze çıkıyor buraya ne güzel ....
ÇOK GÜZELMıŞ ALLAH TAMAMINI ERDıRSıN ALLAH SEVENLERı BıRBıRıNE BAĞIŞLASIN ıNŞALLAH MUTLULUKLASR VE SONSUZ SEVGıLERLE MÜEBBET KALIN HEP GÖNLÜNÜZDE AŞKLA................

koca yaz geldide geçiyor evlenen çooook nişanlanan çok ama davetiye yok...ben boşa açmışım bu topiği heralde davetiye görelimde mutluluklar paylaşın dedik ama unutulmuşuz heralde biz..kimse davetiyesi göstermiyor kalabalık gidipte düğün salonunu taşırcaz diye mi?
neyse davetiyesini getirip gösterene de göstermeyene de ömür boyu mutluluklar dilerim....ama yinede davetiye isteriz!

http://www.kadinlarkulubu.com/picture.php?albumid=10706&pictureid=58861

13.07.2008 de nikahımız oldu. davetiye sözümü paylaşmak istiyorum. çünkü çok hoş ve eğlenceli.
Leyla ile Mecnun'u görmemiş
Kerem ile Aslı'yı duymamış
Ferhat ile Şirin'i bilmiyor olabilirsiniz
Titanik'ide seyretmediyseniz
Bu fırsatı sakın kaçırmayın
Bu büyük aşkın nikah gününde
Bizleri de onurlandırmanız dileğiye...

picture.php
....
davetiyenin resmini de koyalımda tam olsun canım ya...
allah mesut etsin, allah bir yastıkça kocatsın..ömür boyu mutlu olursunuz inşallah!
BÜYÜK AŞK !

yarın bizim evlilik yıldönümümüz ve kızımın doğum günü yaşasın....... allah herkese bu mutluluğu nasip etsin inşallah 26 eylül hayatımın en güzel günü...........

hepinizin davetiyeleri çok hoş canlar,benim hiç bir zaman olmayacağı için sadece imrenerek bakıyorum,allah mutluluğunuzu daim etsin...

aradan tam 3 ay geçmiş ve ben yeni gördüm ...umarım bu geçen zaman zarfında seninde davetiye hazırlıkların başlamıştır.....

Back