• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

düğün dans kursu

demet_60

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2013
274
24
98
34
Tokat
kızlarrr toplanın bakalımmm :)
nişanında veya düğününde dans kursuna gitmeyi düşünen veya giden var mı içinizde? nişanımda o kadar berbat dans etmişiz ki nişan videosunun izlerken dans kısmını izlemiyorum :D dün bir arkadaşımda düğünde dans kursuna gitmeyi düşünüyor musun diye sorunca bugün bütün gün bunu araştırdım düğünüm ağustosta nişanlım askeripersonel garnizon dışına çıkması yasak nasıl kursa gideceği bilmiyorum 2 ilde 3 defa düğün olacak nasıl olacak ne olacak bilmiyorum düğünümünde dans kısımlarını izlemeden geçmek istemiyorummm :( bana bi akıl verin yahu :)

Ya evet ben de düşünüyorum
hatta uzun süredir düşünüyordum ama hem zaman hem de güzel biryer bulamadım:26:

Evet düğünde güzel dans etmek önemlidir.Ben de dans ettiğim için dans kurslarıyla ilgili bilgim var biraz.Hangi şehirde olduğunu yazarsanız bildiklerim varsa yönlendirebilirim :34:

bence gitme siz yaparsınız bişeyler bikaç kere prova yaparsınız olur biter kareografli dansları hiç sevmem bana komik gelir klasik dans herzaman iyidir bir kaç çalışmayla hallolur

bence gitme siz yaparsınız bişeyler bikaç kere prova yaparsınız olur biter kareografli dansları hiç sevmem bana komik gelir klasik dans herzaman iyidir bir kaç çalışmayla hallolur

aynen nişanlımda öyle düşünüyor birkaç video izledi sizinkiler anlar ama bizim akrabalar bunlar ne yapıyor diye gülerler dedi :/

Back