Çorbalar Düğün Çorbası - Dost Yoğurt Sponsorluğunda

Ellerine saglikkk en sevdgm corbalardandir
Daha bugun yaptim bi guzel ictik tam bugunlerin sifasi bi corba ... basarilar dilerim
Cok tesekkurler evet baya saglikli tamamen et suyundan oldugu icin oglumada icirmek istedim ama icmedi tabi bende yapicam bundan sonra insallah :)

ellerine saglikkk immm immm canim cekti

Cok tesekkurler evet baya saglikli tamamen et suyundan oldugu icin oglumada icirmek istedim ama icmedi tabi bende yapicam bundan sonra insallah :)
Bu kis mudavimi oldum ben bunun isyerinde ablamiz yapardi hatta isten cikmadan son gunlerde sirf benjm icin yapmisti teee patrona kdr gitmisti laf hamileydim kimse bisi demedi tebi diyecek insanlarda degiller ... cok uzattim neyse aklma geldi bi gun int.ten baktim aman dedm yaparm nolcak ki bi yaptim yapis o yapis patladi gitti
Cok sk yaptjm bugunde iyiki yapmisim yarina da yeter smdi gorunce sende canim cekerdi malum gidip alamyoruzda et vs ..
Tekrar basarilar

Bu arada malesef biz keyifle icerken benmde kizim yemiyor insallah yedirebilirim yarn ozenle ugrasacagm

Ne guzel iyi insanlarmis yapmislar sizin icin :) bazen gozumuzde buyutuyoruz bana da oluyo sonra yapinca surekli yapiyo insan benimki 1.5 yasinda okadar inatci ve onyargili ki bu yeni bir tat cook zor yedirmem

Ne guzel iyi insanlarmis yapmislar sizin icin :) bazen gozumuzde buyutuyoruz bana da oluyo sonra yapinca surekli yapiyo insan benimki 1.5 yasinda okadar inatci ve onyargili ki bu yeni bir tat cook zor yedirmem
Blendirdan gecir onunkni iyice insallah yedirebilirz valla uzuluyor insan..
Aynen yaa insan yeterki istesin yapamayacagi hicbirsey yok ...

Blendirdan gecir onunkni iyice insallah yedirebilirz valla uzuluyor insan..
Aynen yaa insan yeterki istesin yapamayacagi hicbirsey yok ...
Ben hicbirseyi blendr yapmadim bugune kadar inan yapsamda degismez dilinin ucunu degdiriyo bilmedigi biseyse yemiyo okadar uyanikki beni delirtiyo neyse oyle iste yemek yemeyide yapmayida cok severim :)

Eline sağlık canım çok güzel görünüyor,dün yaptım bende bugün bitirdik

Ben hicbirseyi blendr yapmadim bugune kadar inan yapsamda degismez dilinin ucunu degdiriyo bilmedigi biseyse yemiyo okadar uyanikki beni delirtiyo neyse oyle iste yemek yemeyide yapmayida cok severim :)
Bende yaa kendmi ovmek degil ozellkle isten cikali yaklasik 4 yildir acayip kendmi gelistirdim elim dha lezzetlendi bicok sey denedim yaptigim hersey gercekten guzel oluyor yapmaktan da yemektende keyif aliyorum ... ama kilo olarak geri donusu olmasa ne iyi olurdu

Estagfrullah bizdede ailecek babam dahil yemekleri cok guzel yapariz aileden geliyor calisirken bile cok yapardim temizlige gelen akrabam var o bana derdiki evde duranlar bile senin kadar yemek yapmiyo Bikac sene oncesine kadar hic kilo almiyodum artik aliyoruz malesef

Bende yapiyordum calisirken ama bu kadar cesitli ve de lezzetli degildo ozamanlar mesela corbalarim yaprak sarmalarm vs . Hamurislerim tatlilarm dha evlenmeden oncedem beridir yaptgm icjn guzel olurdu da digee yonlerde de gelistirdm kendmi

Iyi mi yaptim bilemiyorum tabi yas ilerledkce tabi metabolizma da yavasliyor malesef

Muhakkak bende gelistirdim kendimi herkes yaptikca kendini gelistirmeye devam eder zaten :) aynen iyimi kotumu belli degil ama genede memnunum esim misafirlerim herkes bayilir over o yuzden bende yemek yapip birilerini agirlamayi cok severim:) heleki evde kaldigmiz su donemde tek yaptigmiz yemek yemek herkes ayni durumda gerci

Evet ya maalesef ... sismis hissediyorum kendmi kilom ayni sukur ki tartildim gecen gun ama boyle giderse kilom da artacak hareketsiz bi lokma evin icinde
Allah im tez yok etsin insallah su illet hastalgi

Evet ya maalesef ... sismis hissediyorum kendmi kilom ayni sukur ki tartildim gecen gun ama boyle giderse kilom da artacak hareketsiz bi lokma evin icinde
Allah im tez yok etsin insallah su illet hastalgi
Amin insallah hepimizin duasi o ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…