- 14 Aralık 2015
- 11.972
- 28.953
-
- Konu Sahibi LezzetliCipetpet
Pastanelerde vardır kesin ramazan diye heryerde var marketlerde yufkası gül suyu da var mutlaka dene canım :)
Olmadi yemek sonrası disariya cikalimda bi bakinalim varmi bi yerlerde bu ramazan tatmaliyim bu lezzetiOyyy kurban olurum sana ben esine soyle de gelirken alsin bitanem,veya satiliyordur markette git bi kosu al gel olmaz mi:)
Çok güzel bş tatlı gül susuz denemedim hiç oyle nasıl olur ki yarısını gülsüz yarısını güllü yapayım bari :)Ben gül suyunu hiç yakistiramiyorum güllaça canım.LezzetliCipetpet nin tarifiyle 1 borcami yiyebilirim ama
Ay cok sagol bitanem,hemen geleyim bari ben nerde oturuyosun suan senKızlar öncelikle herkese teşekkür ederim beğenmenize çok sevindim
Ben güllacı gül sulu sevmiyorum. Cami kokusu gibi geliyor bana, yutamıyorum öyle olunca. Güllaç yapraklar halinde marketlerde satılıyor, yapması da çok kolay, pratik. Pastanelerde hazır yapılmışı oluyor ama benim tarifim diye demiyorum bu tarifle çok güzel oluyorgelin gelin yapayım size ben
İstanbuldayım ben tatlım, çık gel, yarısını bitirdik dün gece ama gerisi duruyor, durdukça da güzelleşiyor GüllaçAy cok sagol bitanem,hemen geleyim bari ben nerde oturuyosun suan sen
Ah canim benim ne kadar naziksin,keske istanbulda olsam gelmem mi hepsini yer bitirirdim vallaİstanbuldayım ben tatlım, çık gel, yarısını bitirdik dün gece ama gerisi duruyor, durdukça da güzelleşiyor Güllaç
Ablam @EmiraSalih demiş bir oturuşta hepsini bitiririm diye, gerçekten bitiririz biz iki kişi. Kendimi tutmuş halimle 4 dilim yedim
Hadi ya ama aklında olsun canım, bu tarifle gerçekten çok güzel oluyor ve çok kolayAh canim benim ne kadar naziksin,keske istanbulda olsam gelmem mi hepsini yer bitirirdim vallaama yemis kadar oldum sagol bitanem
Mutlaka deniycem canim,hatta esime dedim gelirken pastaneye ugra gullac al bi kac dilim diye.oda gitmis pastaneye varmis.getircek tadicam bakalim,gul suyuyla begenmezsem senin tarifi denerimHadi ya ama aklında olsun canım, bu tarifle gerçekten çok güzel oluyor ve çok kolay
Ohh şimdiden afiyet olsun canımMutlaka deniycem canim,hatta esime dedim gelirken pastaneye ugra gullac al bi kac dilim diye.oda gitmis pastaneye varmis.getircek tadicam bakalim,gul suyuyla begenmezsem senin tarifi denerim
Patatesi Ruffles gibi, kıtır kıtır çok lezzetli oluyor. Domates sos da çok yakışıyor. Alıştığımız köfte patates yerine denenebilirÇökertme kebabını merak ettim ya zaten açım
Ellerine saglık
BecerebilirsekPatatesi Ruffles gibi, kıtır kıtır çok lezzetli oluyor. Domates sos da çok yakışıyor. Alıştığımız köfte patates yerine denenebilir