Düğün çılgınlığı

Su_perisiiii

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2017
812
659
kızlar benimmi içim gecmiş yoksa millet mi abartıyor şu düğün olayını?

kayınvalidemgil bana göre düğünümüzü baya bi abarttı gereksiz birsürü masrafa girdiler. Ben cok sade istemiştim ama beni dinleyen olmadı. biz bir düğüne davetliyiz, benim düğünüm yanında ne ki.
Bana kalsa sadece bir nikah yeterdi ve düğün için harcananlarla mobilya alırdım, şimdi en azından kredi ödemiyor olurduk:rolleyes:
Siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında?
Gece gece bunu niye kendime sorun ettim onuda bilmiyorum:KK70::KK9:

Son düzenleme:
Düğün dernek sevmem... yapmam. Millet göbek atıp gerdan kiracak diye kredi asla cekmem. Beni topuğumdan vursalar bile asla.
Ama gelelim sacma zevklerime...
Tabak takimimi 4,5 bin Euroya aldım.
Bardaklarim ( komple, kirmizi ve beyaz şarap, şampanya, su ) 1,5 bin euro
Catal filan 850
Tencere ve tava 1800...
Seviyorum bende böyle şeyleri...
Ayni şekilde bir havlum 85 euro...
Liste böyle uzar...

Düğün dernek sevmem... yapmam. Millet göbek atıp gerdan kiracak diye kredi asla cekmem. Beni topuğumdan vursalar bile asla.
Catal filan 850
Tencere ve tava 1800...
Liste böyle uzar...

Ablacım evin Hilton , 4 Seasons kalitesinde valla:kk77: 85 euroya havlu altın varaklı falan mı?:bicak:

Catal filan 850
Tencere ve tava 1800...
Liste böyle uzar...

Tabak takımının markası nedir?

Unutmadan, has gümüş saplari altin suyuna batırılmış pasta catal ve bic
Ablacım evin Hilton , 4 Seasons kalitesinde valla:kk77: 85 euroya havlu altın varaklı falan mı?:bicak:

Yok kiz, cok sade hepsi...neyapam seviyom...
Tabaklar rosenthal, havlu Möve ( ki orta sinif) bardaklar Nachtmann kristall...
Ama ceyizim hic yok.

Hic sevmem düğün ilk evliligimde nikah sonrasi yemekli eglenceydi.simdide nikah sonrasi arkadaslarla fasil sonra karoke yada club kafasindayim.
Komsularla akrabalarla halay cekmek bana gore degil.

Kız ev alırdın o fiyata burdan malum döviz zirvede:halay:

Yok ya, istanbulda kümes bulamam o paraya.
Ama ne söz, ne nişan ne düğünüm oldu. Tektaş bile almadim. Alyans aldik yazin takdik. Seneye yemekli nikah. Yani ben evime aliyorum ama çoğu kadin söz, nişan sac baş derken beni geciyor kesinlikle

Yok ya, istanbulda kümes bulamam o paraya.
Ama ne söz, ne nişan ne düğünüm oldu. Tektaş bile almadim. Alyans aldik yazin takdik. Seneye yemekli nikah. Yani ben evime aliyorum ama çoğu kadin söz, nişan sac baş derken beni geciyor kesinlikle

En iyisini yapmışsınız, ben düğün travmasını hala atlatamadım. Kendi kendime soruyorum allahım ben neler yaşadım diye:KK43:

En iyisini yapmışsınız, ben düğün travmasını hala atlatamadım. Kendi kendime soruyorum allahım ben neler yaşadım diye:KK43:

Öyle işte. Ben zaten gelmişim 30 yaşıma... düğün filan benlik değil. Bende dedim... en iyisi kendime güzel bir yuva kurim. Borcsuz cartsiz curtsuz.
Olmuş bitmiş birşeyi takma kafana. Yillar sonra güzel bir ani olarak hatirlarsin

yani bu tamamen maddiyatla ilgili bir konu bana kalırsa. Düğünüm de kinam da oldu ceyiz ve mobilyalar biraz abartiya kacti diyebilirim ama borc yok sadece ev kredisi ödeniyor oda suanda bizi aşmıyor.O yuzden bana hic gereksiz gelmedi ama maddi durumumuz el vermeseydi dugun ve kina parasini birlestirir ev pesinatina falan verirdim herhalde mobilya ve ceyizliklerde daha ekonomik davranırdım.

X