Töbest...
her konuda ilk yorumlar hep sizden geliyor ve hep içinizdeki negatif enerjiyi kusuyorsunuz, utanın kendinizden hanımlarSonra niye konulara ciddi yorumlar yapılmıyor diye duyar kasanlar oluyor.
Gelsin yapsınlar bu güzide konuya ciddili yorum.
Mühendis olmadığımız için olabilir. Dün de elit ve havalı olmadığımız için bişiler olmuştu.her konuda ilk yorumlar hep sizden geliyor ve hep içinizdeki negatif enerjiyi kusuyorsunuz, utanın kendinizden hanımlar
üniversiteden bir arkadaş çiftimiz
1. erkeğin memleketinde
2. kızın memleketinde
3. arkadaşları için istanbulda
düğün yaptılar
1 sene sonunda boşandılar.
Ay benher konuda ilk yorumlar hep sizden geliyor ve hep içinizdeki negatif enerjiyi kusuyorsunuz, utanın kendinizden hanımlar
Cok haklisiniz tamamen anlasmakla alakali iste anlasip anlasamayacagini bilmeden milyarlari nasil savuruyorlwr oyle
yahu görkemli evlenmekle deliler gibi aşık olmanın ne ilgisi var?Diyorum ya gorkemmli bir dugune gidiyoruz sanirsin deliler gibi asik, yillardir bu ani beklemis, oysa 1 ay olmus tanisali
Ben sasiriyorym işte ya saftirik miyim neyim :) nasılda güzel evlenmişlerdi vay be diyorum duyunca boşanmayıyahu görkemli evlenmekle deliler gibi aşık olmanın ne ilgisi var?
kim geleceği görebilir ki,kimse boşanmak için evlenmez, o yüzden şatafatlı düğün yapmakla boşanma ihtimali arasında hiçbir alaka yok.
düğün konsepti zevk ve maddiyat meselesi tamamen. parası olup şatafat seven o konseptte bir düğün yapar. şatafat sevmeyen sade yapar.
yani sorguladığınız şey çok saçma kusura bakmayın da
Ama hala evliler di mi?Dayimlar cok guzel bir otel dugunuyle evlendi. Sehirdisindan gelenleri de dayim otele yerlestirip masraflarini karsiladi.
Sonucta bir yillik evlilerken yengemi aldatti
yahu görkemli evlenmekle deliler gibi aşık olmanın ne ilgisi var?
kim geleceği görebilir ki,kimse boşanmak için evlenmez, o yüzden şatafatlı düğün yapmakla boşanma ihtimali arasında hiçbir alaka yok.
düğün konsepti zevk ve maddiyat meselesi tamamen. parası olup şatafat seven o konseptte bir düğün yapar. şatafat sevmeyen sade yapar.
yani sorguladığınız şey çok saçma kusura bakmayın da
Kıymet verip yorum yaptığınız için teşekkür ediyorum, insanın gözü görmüyor sanırım o sona gelinceDayimlar cok guzel bir otel dugunuyle evlendi. Sehirdisindan gelenleri de dayim otele yerlestirip masraflarini karsiladi.
Sonucta bir yillik evlilerken yengemi aldatti
anlamıyorum ya zaman mı kötü bizler mi kötüyüz ne yaptığımızı bilmemelerimiz1 sene sonra meydanda herkesin içinde patlayan bir tokat ve akabinde boşanma, tek celsede
Ivit. Yengem affetti. Dayim da bir daha yapmadi. Gerci bence dogrusu "dayim da bir daha yakalanmadi" olmalı.Ama hala evliler di mi?
insanlar dış çekimler yapıyorlar videolar hazırlıyorlar nişan kına düğün yapıyorlar tonla da masraf yapıyor hem aileler hem de evlenen çiftler.ama sonunda bazıları boşanıyor 1 yıl bile dolmadan .E kimse boşanırız diye evlenmiyor normal değil mi bunları yapmaları?size bambaşka bir örnek vereyim her an ölebiliriz covidden kazadan bambaşka bir sebepten.ama alışveriş yapıyoruz kıyafet vs saçlarımızı yaptırıyoruz araba ev alma derdindeyiz tatili hesaplıyoruz seneye gideceğimiz yurtdışına kadar planlıyoruz.ee yapmayalım mı ölüm gibi bir kavram var diye?Ben sasiriyorym işte ya saftirik miyim neyim :) nasılda güzel evlenmişlerdi vay be diyorum duyunca boşanmayı
Niye gorsun ki? Hayat boyu mutsuzluk, gecimsizlik vs dugunde harcanan paraya deger mi?Kıymet verip yorum yaptığınız için teşekkür ediyorum, insanın gözü görmüyor sanırım o sona gelince
Yani bazende böyle oluyor sanırım , boşanmasalarda suyunda giden bi evlilik ama çok özenli…onlar da düğün yapmak için evlenmişler sanki, birbirlerini sevdiklerinden değil :)
Yani aslında bu durumun fragmanını gördüm ben, keşke çeyiz alacağıma gezseydim dedim , sonrasında 4 ülke 13 sehir gezdimNiye gorsun ki? Hayat boyu mutsuzluk, gecimsizlik vs dugunde harcanan paraya deger mi?
Isterse 100 binlik dugun yapayim, evli kalmak istemiyorsam gozum para gormez ki.
Neeee aman yarabbiEfsane bir düğünle evlenen çift tanıyorum. Erkek meğerse paravan evlilik yapmış, ilgisi erkeklereymiş. Ama yaşlı teyzeler kabul edemedi, hala nazardan boşandılar deniliyor.
Neyse düğün boşa gitmemiş sonuçtaIvit. Yengem affetti. Dayim da bir daha yapmadi. Gerci bence dogrusu "dayim da bir daha yakalanmadi" olmalı.