Düğün, bosanma vs

Sizin ilişkinizin sonu böyle bitmesiydi görkemli düğünler ve ya sonrası dikkatinizi çekmeyecekti muhtemelen. Genel falan değil yani.
Benimle ilişkisi olmasaydı bu görkemli düğünün arka planını bilmeyecektim evet, sadece burada okuduklarımı bilecektim belki de

Herkese merhabalar bir konuda fikrinizi almak için açıyorum bu konuyu, dert nerede falan diye kızmayın küserim :)
Bildiğimiz üzere bosanma oranları deli gibi artıyor, çevrenizde yeni evli olup asla boşanmaz dediğiniz, çok şatafatlı düğünler yapmış, çok iddalı olup boşananlar oldu mu , tecrübelerinizi yazabilir misiniz?
Maddiyatı deliler gibi önemseyen birisi değilim, boşanmanın geçinmekle ve doğru insanla ilgisi olduğunu da biliyorum, kimsenin acısına dokunmak için açmadım merak ediyorum. Tam olarak çok masraflı görkemli düğünler yapıp ayrılanlar oldu mu merak ediyorum ☺️🤷🏻‍♀️
Sanırım çok görkemli bı düğün yapacaksın 🙄

ilkokul mu lisemi bilmiyorum tam o zamandan beri konuşup evlendikten 1 ay sonra boşanan da gördüm.
akedemisyen bir erkekle evlenen öğretmen in de 1 2 ay içinde boşandığını gördüm.
başka bir tanıdığımda boşandı sonra tekrar evlendiler bunların ki zaten biraz cahillik ti her işleri bana öyle geliyor iyi insanlar ama biraz saf insanlar yani ellerinden işte geliyor amaan neyse :KK70: yani oranlar maalesef yüksek :KK43: çevremde yine az sayılır haberlerde okuduklarım insano korkutuyor gerçekten ALLAH sonumuzu hayretsin bu aile yapımız için çok kötü ülke için kötü bir durum
İnsan nasıl tanınır bunu bile bilmiyorum benim isimde çok zor, yazdıklarınız da o kadar manidar ki .. yani masrafa da gerek yok ne olacağını bilmeden kapılıp gidiyoruz

Ya bence herkes görkemli düğünle evlensin aldığınız öküz çıkarsa düğün fotoğraflarına bakıp bakıp kıvanırsınız bari elimde bu var diye 😁😁

düğünlerin hepsi belli seviyede herkes kendine göre yapıyor pek bununla ilgilinin olacağını zannetmiyorum ama insan tabi ayağını yorganına göre uzatmalı aşırı borca girip sonra ödenemediğinde evde huzur olmaz. birde erkek güçlü görünmek isteyebilir kadın ne isterse olur der evlendikten sonra erkeğin bir altyapısı olmadığını gören kadın çıldırabilir ki çıldırmaya hakkı yoktur.

Ya bence herkes görkemli düğünle evlensin aldığınız öküz çıkarsa düğün fotoğraflarına bakıp bakıp kıvanırsınız bari elimde bu var diye 😁😁
Bi gün aşık olursam gözümün bunları göreceğini sanmıyorum ya, insallah öyle olur 🙈

Umarım o içgörüyü edinir cesaretini toplar yakında ne diyelim 🤷🏻‍♀️

Ben anlayabiliyorum ya geride kalan biri olarak seni ezip geçen insanların mutlu olmamasını istiyorsun içten içe ,dolayısıyla bu minvalde örnekler görmek istiyorsun hep 🤔 Ancak başka birine aşık olduğunda bu adama hiçbir şey hissetmediğinde bizim gördüğümüz gibi görecek olayı şuan biçok şey flu 😏

Umarım o içgörüyü edinir cesaretini toplar yakında ne diyelim 🤷🏻‍♀️
Sizin ısrarla eski meseleye bağlama sebebinizi anlayamadım ama ben gayrt net konuşuyorum, mesele onun niye evlendiği çok güzel evlendiği değil, ki eski konuları okursanız zaten o düğünde başrol ben olabilirdim ben kendime kıymet verdim küfüre vs baska seylere kendimi layok görmedim, mesele insanların lüzumsuz duygusuz şeyler için bile bu kadar dökülüp saçılması yani bende bilirdim eskisi evlendi ölüyorum diye başlık açmayı mal mıyım başka hesapta mı açamıyorum o kadar mühendis olduk koca projeler yazıyoruz 😅😅😂

Sizin ısrarla eski meseleye bağlama sebebinizi anlayamadım ama ben gayrt net konuşuyorum, mesele onun niye evlendiği çok güzel evlendiği değil, ki eski konuları okursanız zaten o düğünde başrol ben olabilirdim ben kendime kıymet verdim küfüre vs baska seylere kendimi layok görmedim, mesele insanların lüzumsuz duygusuz şeyler için bile bu kadar dökülüp saçılması yani bende bilirdim eskisi evlendi ölüyorum diye başlık açmayı mal mıyım başka hesapta mı açamıyorum o kadar mühendis olduk koca projeler yazıyoruz 😅😅😂

Mühendisler de aşk acısı çeker beybisi 🤓

Ben anlayabiliyorum ya geride kalan biri olarak seni ezip geçen insanların mutlu olmamasını istiyorsun içten içe ,dolayısıyla bu minvalde örnekler görmek istiyorsun hep 🤔 Ancak başka birine aşık olduğunda bu adama hiçbir şey hissetmediğinde bizim gördüğümüz gibi görecek olayı şuan biçok şey flu 😏
Bu adama karşı bir şey hissetseydim o son treni asla kaçırmazdım emin olabilirsiniz, nasip kader benim kılavuzumdur çok zorlamam.

Oldu ben gördüm.
Kadın da adam da yaşadığımız şehrin en zengin ailelerinin çocukları olarak bilinirdi.
Bir düğün bir nisan bir kına organizasyonları yapıldı ki dillere destan. Tvde gördüğümüz en yüksek kaşeli şarkıcılar hem düğünde hem düğün sonrası eğlencesinde vardı.

1 sene sonra meydanda herkesin içinde patlayan bir tokat ve akabinde boşanma, tek celsede

düğün şatafatlarını başkaları için yapıyorlar ki çoğu insan.buna niye takıldınız?sonuçta o kadınla evlenmiş siz istememişsiniz ona geri dönmüş.bu ikisinin sorunu sizin değil ki.

Ooo mühendislik okuyup proje yazıyorsanız taam yaa, ben hatalıyım. 😂😂😂

Para adamın, düğün adamın. İsterse 40 gün 40 gece düğün yapar isterse 10 kez boşanır tekrar şatafatlı düğün yapar. Siz bunları düşünüp buraya konu açıyorsanız dert ediyorsunuz demektir. Para sizin cebinizden çıkıyor sanki, öyle bir dert etme 😂

X