düğün alıverişi

Çeyiz alışverişine iknizde gidebilirsiniz annelerde gelebilir bnce anneler gelse iyi olur hem kırgınlık çıkmaz

ya eğer annem ve kayınvalidem benim almak istediklerime karşı çıkacak tiplerse ikisini de istemem :D görümcem de kafaysa sorun etmem gelsin :P

sayın arkadaşım sevgilsini de getirdi, sevgilisi de nişanlımın akrabası oluyo :) ben görümcem ve arkadaşım iç çamaşır alışverişini beraber yaptık, nişanlımla akrabası beraber takıldılar o arada. ondan sonra da diğer alıncakları beraber aldık. gün sonunda da bi güzel eğlendik :) güzel geçti yani. hepinizden Allah razı olsun :16: artı bu konuyu da konuştum onunla ve ben senin rahatlığın için istemedim kimsenin gelmesini, kimse karışmasın istediğini al diye dedi, yerim onu ben :38:

Son düzenleme:
adettedir anne yada yenge gelir bizde
benim annem gelmişdi eşiminde ablaları sen anneni götür bi kere oluyo böle şeyler hayatta

Aynen bizde de adettedir Anne kesinlikle gelir eger anne gelmiyorsa yenge veya büyük biri gelir.

Biz nisan alisverisine gittigimizde. Annem, ben, nisanlim, Kaynanam ve yengesi gittik.

Benim bildigim damatla gelin gitmez yanliz.

sayın arkadaşım sevgilsini de getirdi, sevgilisi de nişanlımın akrabası oluyo :) ben görümcem ve arkadaşım iç çamaşır alışverişini beraber yaptık, nişanlımla akrabası beraber takıldılar o arada. ondan sonra da diğer alıncakları beraber aldık. gün sonunda da bi güzel eğlendik :) güzel geçti yani. hepinizden Allah razı olsun :16: artı bu konuyu da konuştum onunla ve ben senin rahatlığın için istemedim kimsenin gelmesini, kimse karışmasın istediğini al diye dedi, yerim onu ben :38:
Bazen düşünmeden fesatça hareket ediyoruz bu konuyu baştan konuşsaydın konu açmana bile gerek kalmıcaktı tuubaa :)) Sevindim güzel gectigine inşallah bizimkide böyle güzel geçer

Bazen düşünmeden fesatça hareket ediyoruz bu konuyu baştan konuşsaydın konu açmana bile gerek kalmıcaktı tuubaa :)) Sevindim güzel gectigine inşallah bizimkide böyle güzel geçer

evet belki de öyle olacaktı ama olsun demek ki yaşanılacağı varmış :) inşallah canım..

Back
X