- 15 Ekim 2008
- 1.239
- 246
- 648
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zaten onun kardeşi gelecekmiş artık romantizm gitmiş ikinizin de anneleri gelsin ne fark eder ki artık
adettedir anne yada yenge gelir bizde
benim annem gelmişdi eşiminde ablaları sen anneni götür bi kere oluyo böle şeyler hayatta
anneleri neden istemiyor ki anlamadım
kendi annesi sadece senin annen gelince mi darılıyor ya da annesinin darılmasını bu kadar önemsiyorsa neden böyle bi konuda annesinin gelmesine engel oluyor ki
her şeyi geçtim tek başına gitseniz neyse üstelik kardeşini getirecekmiş kendi söz verdiklerine bu kadar önem veriyorsa senin anneni getirmemek bence sana haksızlık oluyor
bunlar hayatta her zaman olacak şeyler değil annende orada bulunmak isteyecektir ama kırılmaz dersen sen bilirsin umarım her şey gönlünce olur
yarın gidilcek üstelik alışverişe. anneme söyledim ve darıldı yani annemde. off bilmiyorum ne yapıcamıneden böyle agresiflik yapıyor anlamış değilim, hiç böyle davranmamıştı şimdiye kadar
yarın gidilcek üstelik alışverişe. anneme söyledim ve darıldı yani annemde. off bilmiyorum ne yapıcamıneden böyle agresiflik yapıyor anlamış değilim, hiç böyle davranmamıştı şimdiye kadar
Onunda kardeşini getirmesi hoş degil canım madem ikiniz gitseydiniz daha güzeldi fakat madem o kardeşini getirecek oda haklı annenizi çagırmasanız daha iyi..bu durumda onunda annesi gelmek isteyecek ve her kafadan bir ses diye düşünüyorum..inşallah görümcenin çok karışmaz..sizde bir arkadaş yada kuzeninizi götürün![]()
kırılmakta haklı ama bence sen organize et her şeyi ne onun annesini kır ne kendi anneni
çünkü belki kayın validen de senin onu istemediğini bu yüzden oğlunun gelme dediğini bile düşünebilir
kendi anneni al git onun annesini de ara ve çağır erkek milleti insanların kırılıp kırılmayacağını anlayacak kadar incelik düşünemez maalesef
arkadaşıma söyledim o gelecek. kendisi de görmüş arkadaşımı söylemiş sende gel diye zaten. benim kız kardeşim olmadığı için hep annem olur yanımda herşeyimde. ama olmadı ikna edemedim onu
yarın konuşucam bu meseleyi onunla zaten. annem kırıldığı halde benim üzüldüğümü gördü ve dediki olsun kızım sen yarın bana ihtiyacın olursa ara beni gelirim deddiii![]()
arkadaşına söylemiş kendi kafasında organizasyonu yapmış bile senin fikirlerine otomatik olarak kafasında noktayı koymuş resmen
anneler ne tatlı yaa kırılamıyor bile
ama inş sadece bu konuda böyle davranıyor olsun şimdiden dediğim dedik ben derim o olur demeye başlarsa işin çok zor
inan öyle birisi değildir, anlam veremiyorum zaten şu an yaptığına. onun annesinin gelmesini de istemiyorum ben açıkcası. benim annem gelsin dedim ama onu da kabul etmedi. bende saf gibi kabul ettim ya ona yanıyorum zaten. gönülsüz tabi ki. olur yol bırakmadı bana çünkü
Diger konunu okudum :)
Bohcaya gecelik ic camasiri falan koyucaksiniz
bu yüzden nisanlin annenden utaniyor olabilir
her erkek kayinvalidesiyle ic camasiri falan almaya gidemez
kötü bir niyeti oldugunu sanmiyorum anneleri istemiyor
ama kardesinin gelmesine karsi degil , yani uygun gibi gözüküyor
ilk okuyusumda aklima gelen bunlar oldu hayirli olsun kardesim :)
bunu düşünememiştim :) teşekkür ederim kızlar Allah razı olsun . bohçama neler koncanı bi bilsem :) netten aratırıp bi liste yaptım. bakalım onları aldırıcam, gereksiz şeyler almak istemiyorum