benimde alışverişim olmadı dediğin gibi hep eşimin üzerine yıkıldı bana bir halı bir yatak verdiler halıyıda eşim kapmış kavga dövüş evlerinde almıştı ve marifet gibi söyler durular bende onlar ne ki millet neler alıyor dedim bir kere çok bile cevabını aldım daha ne olacakmış düğünde altınlarımda onlarda kaldı masraf yapmışlar halbuki bir lira bile harcamadılar çünkü kayananam bir lira bile işlemez beizde demişti ama altınlarımızda gitti onlara işte
bende gelinliğimi annemle aldım gelinilk ayakkabımı da komsudan almıştım paramız yoktu herşeyi biz karşıladığımız için
benim çeyizimi bile abim göndermişti
sonra düğün fotolarını annem ödedi ha sanmayın sakın lük bir düğünüm oldu da param yetişmedi die kına evdeydi kınaya lazım şeyleride annem aldı allığıma kadar kuaförde halamın kızıydı düğün hediyesi die yaptı gelin başınıda kendi paramla ödedim
araba desen benim dayımın oğlunun arabasıydı bir araba bile kiralanmasına müsade etmediler düşün yanii
ayrıca nişanlının ailesinin ev alması eşye döşemesi çok yanlış sizin önce düğünüz olsun ondan sonra alsalarmış
benim eşimin aileside ev aldı borcumuz var beklesinler 3 sene dediler zaten 1.5 yıl nişanlı kaldım hemde eşim kendisi evleneceği için beklememiz saçmaydı tabi sonra öğrendikki eşime evi ödeteceklermiş
yani ne nişanımda ne düğünümde ne de düğünden sonra birşey görmedim halada görmüyorum sende birşey bekleme hem daha iyi başın kel olmaz ayrıca mesafeni koru sakın yaklaşıyım deme onlar mahsus soğuk davranıyor ilgilenmiyorlarki birşey istemesinler die ama düğünden bir kaç ay sonra canaım cicim yaparlar sen o zaman onlara yüz verme
![KK50 :50: :50:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk50.gif)
bu sözümü de kulak ardı etmem hep aklında bulunsun aynı şeyleri bens enden önce yaşadım tecrübeyle sabittir yaniii
![KK52 :52: :52:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk52.gif)