ben o yapılan 5 tane yastıktan 1 tanesini alır. diğerlerini de yollardım. ben seçtim bunları kullanmayacağım sen kullanırsın diye.
hani sizde yat seçecekmişsiniz ya.
bence de kendiniz yapın ama hiç bir zaman da laf etmelerine izin vermeyin.
birşey de de onlara sormayın.
hic uzme kendini az olsun kendinizin olsun siz hic kimseye gebe degilsiniz evlendikten sonrada bir igne uzerinde bile hak iddia edemezler sunuda biz aldik diyemezler
eger cok borcunuz yoksa nisanlin 2000 liralik falan kredi ceksin cunku; dugun gunu ivir zivir bir suru sey cikiyor kuafor, gelin arabasi susleme, ona buna bahsis vs.bunlar gozle gorulmuyor ama bayagi bir masraf oluyor ogun
bugun ailesi boyle yapiyorsa dugun gunude ellerini ceplerine atmazla simdiden onleminizi alinbence
Allah im izni ile hepsi olur sen uzme kendini ogunu heyecanini hisset icinde...
Offfffffff of düğün alışverişi hep içimde yara olmuştur neyazıkkiBenim düğün alışverişi yapılmasını istemedi kayınvalidem bende ,elimi yüzüme aldım olması lazım dedim neyse çıktık alışverişe bin türlü mazeret yaparak bizimle gelmedi,kayınpederi gönderdi,neyse alışverişi yaptık tenbihlenmiş kayınpeder kuruş vermedi biz senet sepet yaptık düğünden sonra ödedik..hadi bu neysede kayınvalidenin sürekli surat asıp yapmadıkları alışverişi herkezlere kendi ödemiş gibi gösterip hava attı,bunca yıl oldu hala hala laf çarpıtıp alışverişle ilgili şeyleri başıma kakıyor(sanki birşey yapmış gibi,kulağını lafda girmiyor)..11yıllık evliyim yapılanlar hala aklımdan çıkmıyor ve kendimi yıpratmaktan başka birşey yapmıyorum,çünkü haksız olanlar herzaman üste cıkmayı biliyorlar..Sana tavsiyem şu olacak eğer imkanın varsa kendin, istediğini al ve kimseye minnet etme hem içindede kalmasın sonra ödersiniz yavaş yavaş ve en çok ta birşeyi takmamayı öğren yoksa bu hayat çekilmez..
zaten dugun gecesi gecelik giymeye firsatin olmayabilirnişanlıma sen hallet diyorlarmış alışverişi . ama asla nişanlıma hallettrimem öyle olcaksa evlendikten sonra alırım kocam aldı olur. yoksa kayınvalidmeler biz aldık havalrına girerler siz de olduğu gibi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?